{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cera *Solgt* [Himmelhest] 2012

1.023 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sidsel
VIP
Kvinde | 40 år | Oprettet: 6. apr 2007


Anden særlig race Cera *Solgt*

Fødselsår:
2012
Højde:
? hun er stadig lidt sky, så vi har ikke haft mulighed for at få hende målt.
Temperament
Lidt sky/forsigtig, men samtidig nysgerrig og kontaktsøgende.
Gangarter
Meget små og meget fine
Stævner
ingen, hun er jo kun en lille følle bølle.
Stamtavle
Mor : Putte ( ses på min profil)
Far : Frederik (ses også på min profil)
Køn
En smuk lille hoppe
Bemærkninger
Cera eller putling som hun også bliver kaldt er født lørdag den 2 juni 2012, tidspunkt vides ikke helt.
Marianne og jeg har købt de to skønne forældre til Cera, Frederik og Putte, putte var ifol da vi købte hende, så man kan godt sige hun er en dejlig lille bonus..

Om aftenen den 2 juni, syntes det så ud som om putte var ved at være op over, og skriver tilfældigvis til Marianne om det føl mon ikke snart kommer ud. Marianne ringer et stykke tid efter og siger der er kommet føl, hendes forældre var ude og sige godnat til hestene, og der var der pludselig 8 ben hos Putte..=)

Et smukt rødt lille hoppeføl, med hvide hove og en lille stjerne, hun har hendes mors meget fine hoved.

Cera bliver mere og mere nysgerrig, hun følger en over alt på folden, elsker opmærksomheden og at blive nusser og børstet. Hn ligner sin far mere og mere af sind, hvilket kun tegner godt da han har et rigtig dejligt sind..=)

-------------------------------------------------------------------------------------

Cera's fremtidige hjem er nu sikret :) Hun skal fra december bo hos Camilla som i dag har været og se hende, og Cera opførte sig fra sin bedste side og var som altid skøn at hygge med. Tror hverken Marianne eller jeg kunne håbe på et bedre hjem til hende og vi er sikre på at hun får alt hvad hun behøver og at de vil passe utrolig godt på hende :)

Det bliver rigtig hårdt at skulle af med hende, når vi er så glade for hende, men at hun kan komme til at bo et sted, hvor hun kan blive trænet på de bedste præmisser, og hvor der er børn, som vil lege med hende er simpelthen fantastisk. Og forhåbentlig får vi muligheden for stadig at føle med i hendes opvækst :)


D. 15/11-2012 Så er det i dag Cera flytter hjemmefra, held og lykke med hende Camilla, er sikker på hun vil få et fantastisk godt hjem hos dig..=) Glæder mig til at kunne følge hende herinde..

D. 20/8-2013 har desværre fået en rigtig sørgelig nyhed i dag, lille Cera er i søndags blevet aflivet, hun havde tarmslyng og mange smerter, stakkels lille pus:( R.I.P smukke lille pony
Kommentér på:
Anden særlig race Cera *Solgt*
Annonce