{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Gambia [Himmelhest] 2001

2.345 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*LLRK* Sofie og Jupiter  .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 10. aug 2009


Anden særlig race Gambia

Fødselsår:
2001
Højde:
Færdig målt 167..
Temperament
Hun er en meget ivrig hest med krudt i røven. På stald gangen er hun stille og rolig og under rytter lever hun meget op.
Gangarter
Skridt: træder 1-2 hove over sit eget spor..

Trav: Hun har en meget almindelig trav, vi er ved at ride mere i hende så hun kommer til at træde mere over.

Galop: Hun er meget svær i galop da hun nemt ''falder'' ned på forparten.. Men når hun bliver lidt mere satbil med det almindelige bid så skal det nok blive godt :)
Stævner
Hun har startet lidt stævner, men ikke det helt vilde..

Vi skal også ud at starte så snart hun er blevet helt tryg ved trailer..
Stamtavle





Hendes farfar har gået Ol og er bla. Tysk derby vinder 3 gange i streg. Grandeur har deltaget i utallige world cup, derby, internationale stævner og har vundet over 766.000 euro det vil sige over 5 millioner danske kroner.. Det er en af de mest succesfulde sports hingste verden over :)
Far:
Grandeur junior
Farfar:
Grandeur
Farfars far:
Gralsritter
Farfars mor:
Elba
Farmor:
Ruthy ii
Farmors far:
Westminster
Farmors mor:
Ruthy
Mor:
Dzette
Morfar:
Dzivais
Morfars far:
Didzis
Morfars mor:
Valle
Mormor:
Taiga
Mormors far:
Tuiguns xx
Mormors mor:
Liga pv


Køn
En skøn hoppe.
Bemærkninger
Jeg fik Gambia hjem d. 15/10, vi har købt hende ved et privat sted, hvor jeg første gang prøvede hende for 8 mdr. siden, hvor jeg var helt forelsket i hende, hun var så sød og sprang helt fantastisk, da vi ikke blev enige om prisen prøvede jeg en masser andre men de var bare langt fra det samme som Gambia, der gik 2 lange mdr. hvor jeg kun havde tænkt på Gambia, de ringede igen, jeg hoppede rundt i stuen da min mor fortalte vi skulle prøve hende igen, jeg råbte og skreg, tror aldrig jeg har været så glad! Nu kunne det hele jo kun gå fremad, jeg prøvede hende igen, hun var jo stadig bare så sød! Men igen tog vi hjem uden hende, trist og nede en gang til! Jeg prøvede flere heste og fandt faktisk en der var næsten så god som Gambia, problemet var bare at det ikke var Gambia, den havde ikke hendes sind, hendes søde vaner og de ting Gambia gør! Der gik igen omkring 1 mdr. mig og en veninde tog op til dem i starten af sommerferien hvor jeg havde hende for mig selv i 3 dage, hun var så dejlig! Jeg blev bare mere og mere glad for hende selv om hun ikke var min! Endnu engang måtte jeg indse at det var det og nu havde jeg kæmpet for hende i 5 mdr. jeg måtte jo også videre, men lige inden jeg var ved at give op ringede de igen og vi kunne nu blive helt enige, jeg blev så glad! Nu fik jeg det jeg havde kæmpet for i et halvt år, 6 lange mdr. lige præcis 198 dage! Jeg er så glad for hende, jeg nyder hvert minut med hende!

Hun er en super springer, hun springer alt du styre hende på. Jeg har ikke oplevet Gambia stoppe pga fyld.. Hun er en meget sød og til tider samarbejdesvillug hest. Hun er en rigtig fighter, helt til det sidste.. Hvis vi kommer forkert på 130 kan hun redde den. Dressuren og helt klart gambias svage punkt, hun har haft rigtig svært ved at gå til biddet og komme ind under sig selv, hun er nu 100% stabil fortil, vi mangler stadig at hun kan samle sig helt, men det kommer.

_______________________________________________


16-10-11


Vores første træning sammen gik rigtig godt,, er meget tilfreds med hende ;) hun er bare faldet så godt til :-)

________________________________________________

23-10-11


Det går super med Gambia, hun er virkeligt faldet godt til.. Hun har stået på louiselund i 8 dage.. Træningen går virkeligt godt hun slapper så godt af i skridt og trav, der mangler stadig en del i galop.. Vi sprang i torsdags, hvilket gik rigtig godt.(se min video) Starter til springundervisning på onsdag ved berider Rene fredslund.. :) Alt i alt går det bare fantastisk med den dejlige hophest.. Elsker dig min skat <3 <3<3


________________________________________________


Gambia gør store fremskridt i dressur, hun er virkeligt begyndt at bruge ryggen rigtigt, hun er faktisk blevet 100% stabil fortil i alle 3 gangarter! :-)

Når jeg henter hende på fold vrinsker hun når jeg kommer og nogle gange kommer hun i fuldgalop elsker hende sååå meget <3



-----------------------------------------------

Gambia er virkeligt helt sin egen for tiden.. kan ikke lige finde ud af hvad der er galt! Dyrelægen kommer hvertfald og kigger på hende og ser om der evt. Skulle være noget galt siden hun er som hun er.
men hun er hvertfald hver at kæmpe for!


_____________________________________________



____________________________________________


Gambia nyder sommergræs i fulde drag. Det har faktisk ændret hende fuldstændig, hun er hele tiden så glad og elsker at træne og tage på tur... btw så var mig og loui over på et kæmpe græs stykke og jeg skal da lige love for vores heste flippede fuldstændig ud, det skal så meget filmes næste gang. ahhaahha

____________________________________________________________________________




Så er gambia tilbage på Louiselund, hvor er det fedt at være tilbage :) Hun rykker sig sindsygt meget lige pt. Efter en lang spring pause, er vi nu stille og roligt igang igen, hvor vi er igang med at hæve grundtempoet og ligge hende lidt mere ''fladt'' over, så hun ikke ''overdriver'' så meget når hun springer, det tager hun rigtig godt imod og hun gør det sindsygt godt :-) Vi har skiftet pelhamstangen ud med et normalt bid i både dressur og spring, det har hun også taget rigtig fint imod og hun ligger sig sååå fint :-)




______________________________________________________________________________



Så kom dagen som alle heste ejer frygter... jeg har idag mærket varmen fra Gambias krop en sidste gang og kysset hende en sidste gang på mulen. Hun bor nu i Grindsted ved en super sød pige der hedder malene som havde en pony vi byttede med! Jeg kommer til at savne hende så sindsygt meget, jeg må ærligt indrømme at tårerne har rendt og at jeg havde super svært ved at lade døren gå i bag mig indtil hende.. Men men men, når det er sagt så er jeg sikker på at hun får det SÅ godt ved malene og at de to nok skal få det rigtig godt sammen :-) Jupiter min nye pony er allerede faldet rigtig godt til og jeg glæder mig virkeligt til at komme igang med ham!
Kommentér på:
Anden særlig race Gambia
Annonce