{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Diemma "AMY" R.I.P -Forever in my heart- [Tidl. hest] 2009

3.821 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilia&Trausti
Kvinde | 28 år | Oprettet: 20. jun 2010


Arabisk fuldblod (OX) Diemma "AMY" R.I.P -Forever in my heart-

Fødselsår:
2009
Højde:
Hun forventes at blive MAX. pony, så det er en super dejlig højde :D
Temperament
Altså, nu har jeg lige hentet Amy idag (d.29/6 2012) så jeg kan jo ikke sige hvordan hun "er" helt endnu :-)
Men hun virker som en cool hoppe, og hun kommer allerede hen til mig på folden, så det tegner jo godt :D

Amy er allerede rigtig glad for Trausti, og det letter virkelig fra mit hjerte, for hvad nu hvis de ikke kunne sammen? MEN det kan de heldigvis :D
Gangarter
Hun virker som om hun har nogle meget middel gangarter, men jeg glæder mig til at se hende rigtig i action!
Stævner
Ikke endnu, men om nogle år så vil jeg da ikke udelukke det ;-)
Stamtavle
Far: CA Kova
FF: WN Oquendo
FM: Ovation CW
FFF: GG Samir
FFM: Tinyenaira
FMF: Kilimandscharo
FMM: Zbroya
FFFF: Jacio
FFFM: Alhaja
FFMF: Tinian
FFMM: WN Arabelle
FMFF: Aswan
FMFM: Karta
FMMF: Kord
FMMM: Zlota Iwa

M: El Diemma
MF: Diem
MM: Elmira
MFF: Negatiw
MFM: Dimatra
MMF: Emin
MMM: Kerria
MFFF: Nassem
MFFM:Taraszcza
MFMF: Wielki Szlem
MFMM: Imatra
MMFF: Celebes
MMFM: Elmira
MMMF: Pasha I
MMMM: Kowiszkah
Køn
En super dejlig hoppe!!
Bemærkninger
Jeg hentede Amy idag d. 29/6 2012 og jeg holder allerede utrolig meget af hende, bare det at hun kommer hen til mig på folden, da jeg lige skulle se til dem ;-) det jo utrolig positivt!
Jeg kan ikke vente med at komme igang med den smukke tøs! for hun vil virkelig gerne lære, det er i hvert fald det indtryk jeg har fået af hende indtil videre!

D. 30/6 2012
Så blev det næste dag :D og Amy er simpelthen stadig såå dejlig altså! hun kommer hen og vil gerne snakke, det bare skønt :'D
I aften kommer Astrids hest bella, håber at de to kan blive gode legekammerater, Bella er nemlig kun 2 år og Amy er 3 år, så det bliver bare super dejligt for dem.

d. 4/6 2012
Så har jeg haft Amy'musen i 5 dage, og hun er jo skøn! vi skal selvfølgelig lige lære hinanden at kende, men jeg syntes at det går rigtig godt med hende :D hun er faldet super godt til i flokken, og trives i det hele taget bare godt!!
Idag "løssprang" vi, eller hvad man kan kalde det når hesten nægter at springe 30 cm ;-) hehe, men hun er jo dejlig, og alt det kommer jo nok med tiden :D


d. 5/6 2012
Mig og Astrid gjorde Amy'Musen fin idag, med rosenknopper, bandager og sit fine fleecedækken :D tror hun nød opmærksomheden!
Vi gik en lille tur op i alsønderup også :D


d. 10/6 2012
Så fik jeg trænet rigtig godt med Amy'tøsen idag :D hun er simpelthen blevet så "voksen" her de sidste par dage syntes jeg :-)
Dyrelgen har sagt at når hun har fået taget lidt på i vægt, så kan vi begynde at træne med sadel og hovedtøj, samt lidt vægt på ryggen, så det bliver super spændende må man sige :D og der skal da nok komme video og billeder af hele processen ;-)

d. 21/6 2012
Nu har jeg haft Amy i ca. 3 ugers tid, og hun udvikler sig mere og mere positivt, lige meget hvad man beder hende om, tager hun det i stiv arm, det er simpelthen bare så dejligt at arbejde med hende :-)
Amy's ejer kom for at se hende efter hun er kommet hjem til mig, og hun havde kun positive ting at sige, så det var virkelig dejligt at høre, at hun syntes at Amy ser ud til og trives og at hun er rigtig glad :-)
Nu tager jeg til Bali på mandag d. 23 juli, og kommer ikke til at se ponyerne i hele 16 dage :-( det bliver lidt hårdt, men så er vi til gengæld også bare klar til at arbejde videre derfra!

d. 22/6 2012
Uha! Amy fik lavet en ordenlig flænge da hun sad fast i lågen D: så dr. dyr måtte ud og hun skulle sys D:
Også lige inden ferien imorgen, stakkels lille pige <3


d. 11/8 2012
Så er jeg kommet hjem fra ferie igen, og tøsens sår ser super fint ud :-) hun er dog ikke særlig glad for at få de smurt med salve og den spray der skal på såret kan hun i hvert fald ikke lide! men vi tager dte jo bare stille og roligt også går det meget godt :-)
Idag kom Mr. smed, Amy var ikke specielt glad for at blive skoet, men det er pga. det sår hun har selvfølgelig... Heldigvis er vores smed utrolig tålmodig og Amy klarede sig jo igennem det :-) Vasket blev mussen også idag, så nu har jeg en skimmel hest igen, istedet for en grumset en :D det o dejlig'!


d. 19/8 2012
Så nu har Amy taget super fint på, hun er vidst også vokset lidt :S men det gør jo ikke noget! vi er godt igang med longearbejdet, og syntes virkelig at det går fremad :-) Kan nu godt li' det ponydyr <3

d. 11/9 2012
Så havde mig og Amy besøg af Sophie, og det var bare super hyggeligt altså! det er rart at kunne vise hende hvor godt det går med pigen <3 for det går virkelig fantastisk for tiden, longearbejdet er vi kommet godt videre med, hun kan nu også trave :-) mere vil jeg heller ikke bede hende om... da jeg ikke er helt sikker på at balancen er til det :S også er hun jo ung ;-)

d. 16/9 2012
Uha, hvor skal jeg starte? Idag har vi simpelthen bare fjollet :P ikke andet end hygge og fjol, og det er der jo heldigvis også plads til! Idag er der 6 dage til at jeg skal op på hende første gang, det bliver altså bare for spændende at se hvad hun siger til det!

d. 16/11/2013
Ja så kom dagen jo, jeg valgte at vi var for forskellige, for det var vi virkelig! du er en stille og sød hest, og desværre 20 cm for lav... Hvor jeg gerne vil have en hest med lidt mere temperament og 20 cm højere! du har været en stor del af mit liv det sidste 1½ år, men nu er det tid til at opleve noget nyt, jeg ønsker dig alt det bedste min pige, for du er noget særligt <3

Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Diemma "AMY" R.I.P -Forever in my heart-
Annonce