{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Trold 1999

3.816 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Trolden**
Kvinde | 40 år | Oprettet: 19. apr 2010


Fjordhest Trold

Fødselsår:
1999
Højde:
Omkring 142
Temperament
Rolig, venlig, frisk og pålidelig og altid med på fart og ballade :-)
Gangarter
Skridt: Lidt langsom, mangler en smule fremdrift.

Trav: God og taktfast, ok fremdrift. Skal dog holdes til ilden.

Galop: Er blevet super god. Kommer godt ind under sig selv og søger til biddet.
Stævner
Hos mig, følgende:

Lc2, 64,7% og første udplacerede
50 cm clear round B0 (med Pernille Skovbo Hansen), nul fejl
60 cm B3 med 4 fejl i hovedrunden (med Pernille Skovbo Hansen)
Ld2 til 58,88%, 5 plads
Lc2, 58,4%, placering ukendt
Minimax spring 40 cm (metode B0), 0 runde
LD1, 64,9%, første uplacerede (fjerde plads)
50 cm. clear round, udgik efter eget valg efter 3 spring
LD2, 62,22%, anden plads
LD2, 66,6%, anden plads
LC2, 63,03%, placering ukendt
LC1, 63,3%, delt anden plads
30 cm spring, clear round, hurtigste tid og fejlfri :-)
Opvisning v. åbning af Juelstrup Sø, Lc2 og lidt spring
LD2, 70%, 3.plads
40 cm spring, clear round, fejlfri
50 cm spring, clear round, fejlfri
60 cm spring, clear round, fejlfri
Ld1, 65,33%, placering ukendt
Lc1, 62,50%, placering ukendt
50 cm, clear round, fejlfri
60 cm, clear round, fejlfri
Ld1, 66%, første plads
Ld2, 63,89%, anden plads
LD1, ukendt procent
LD2, ukendt procent
30 CM spring, fejlfri og hurtigste tid
50 CM spring, 4 fejl og hurtigste tid
Lc1, 66% og første uplacerede
50 cm spring, clear round, fejlfri
60 cm spring, B3, fejlfri omspringning, 2. plads
Stamtavle
Far: Sondre
Mor: Nille
Mormor: Gitte
Morfar: *Skarregårdens Gul-Prins
Farmor: *Silja
Farfar: *Toreblakken
Køn
Verdens smukkeste vallak.
Bemærkninger
Trold er den dejligste hest jeg nogensinde har haft æren af at eje. Jeg stolede på ham det øjeblik jeg så ham, og min tillid er elles svær at opnå. Han er en skøn ridehest. Min datter på 5 år kan selv skridte rundt på ham, men samtidig er han nem at tænde på banen og har en skøn fremdrift og en iver efter at lave noget.

Trold er købt af Hirtshals Rideklub, hvor han har gået som elevhest i ca. 8 år. Så nu var det tid til at han skulle ud og lave noget andet.

Trold skal blive hos mig til den dag han skal bæres herfra. Vi skal ud og opleve en masse spændende eventyrer sammen. Ridelejer, stævner, skovture og hvad der ellers hører sig til.

Fik Trold hjem i søndags (d. 1/7), men kan allerede sige med sikkerhed, at jeg endelig har fundet min heste soul-mate.

Ta' godt imod dejlige Trold.

Har haft Trold nogle dage nu. Synes bedre og bedre om ham hver dag. På fredag skal vi ud og ride tur sammen for første gang, det glæder jeg mig vildt til!!

21-7-2012

Havde simpelthen den bedste tur på Trolden i dag. Vi startede med at ride ud, han var vågen og frisk (og lidt fjollet, for vi red sammen med Rozetta, som er en meget vågen araberhoppe). Efter lidt tid ret vi trav og så galop - og så jordede vi. Det var så sjovt og hestene elskede det bare. Kan ikke huske hvornår jeg sidste har haft så skøn en tur. Efter turen sluttede vi af med lidt spring på banen, Trold var så klar at han galopperede sidelænds når jeg holdte ham tilbage. Vi nåede op og springe 55 cm, hvilket er højt for mig, hehe :-) Elsker den hest så højt. Han er bare så dejlig og passer perfekt til mig og mit temperment. Mange flere af sådan nogle dage, tak :-)

12-08-2012

Trold og jeg er begyndt at gå til springundervisning. Det er så fedt og sundt for os og så er det da bare for sjovt :-) Vi er også ved at øve at han skal kunne ride på tur alene. Indtil videre kan jeg trække ham ud og ride hjem :-)

26-08-2012

For to dage siden faldte jeg af Trold for første gang. Fuldstændig min egen fejl. Vi var på tur, han blev forskrækket under en frisk galop og sprang til siden. Jeg røg på jorden. Holder ridepause (ØV) da mit ene knæ er helt hævet og blåt.

Jeg har ellers fået lært Trold at ride ud alene og det går super - efter en smule bestemt overtalelse fra min side af :-) Nu skal vi til at træne mere seriøst (når jeg ellers kan bruge venstre ben igen) og få banket noget dressur på plads - selvom vi vist begge synes at det er temmelig kedeligt :-O

Trold og jeg træner mod vores første stævne d 22/9, er ved at have ret mange sommerfugle i maven:-)

Så har vi været ved det første stævne. Det gik over al forventning. Først uplacerede i vores første dressurklasse. Det have jeg slet ikke regnet med. Nu skal vi snart til stævne igen, nemlig i Harridslev d. 2/10, hvor vi skal starte Ld2 og Lc2 i en procentklasse. Det bliver super spændende. Dette stævne er mest til at øve at komme ud alene (uden vores vante barnepige, Pernille Skovbo Hansen, hehe).

Andet og trejde stævne også vel overstået. Og nu en rosette rigere :-) Gik fint til vores dressur stævne, dog uden blændende resultater. Til vores første springstævne snuppede vi en nul runde og fik en rosette, det var super fedt. Vores første sammen. Og mit første springstævne nogensiden :-)

Vi træner til at starte trec stævner til foråret og ser der ud over frem til at starte ring og spring i november og FJ stævne 1. december :-)

Det går rigtig godt med springtræningen, men dressuren halter lidt. Der er vist ingen af os der brænder for den del, men det er jo desværre bare nødvendigt. Efter stævnet denne weekend, så skal vi altså til at tage det lidt mere seriøst igen. I springning er vi nu oppe og springe små baner på 65 cm og jeg nærmer mig at have modet til at afprøve de 70 cm. Jeg ved Trold kan, for han har sprunget 80 med en anden rytter, men jeg er en kylling, så nu må vi se :-)

Trold og jeg er begyndt at ride meget ud alene. Det tager han super fint. Han er da mere vågen, men altid nem og dejlig at have med at gøre. Vi rider nogle dage om ugen til en nærliggende ridehus. Der skal vi b.la. over en motorvejsbro, det siger han ikke rigtig noget til. Han er så dejlig pålidelig.

Det går rigtig godt med dressuren. Trold er meget arbejdsglad og lydhør og jeg er selv blevet bedre til at give signaler. Vores mål er at ride lc3 til over 60% inden 2013 er slut :-)

Rigtig fedt stævne d. 27/4. Er dog ved at være lidt fyldt op af dressur, så tror vi satser mere på spring og distance en tid :-)

07-05-2013

Puha, fik mig en slem forskrækkelse i går. Havde dyrlægen ude og tjekke Trolds venstre forben, da jeg havde fundet en kugle ved kodeledet. Dyrlægen troede at det var en gaffelbåndsskade!! Nej hvor jeg tudede. Samme aften kørte vi ham hjem til dyrlægen og i dag er han blevet røntgenfotograferet. Gudskelov var det IKKE en gaffelbåndsskade, men "kun" på en bindesene. Så nu står den på 2 mdr med en masse lange skridtture på hårdt underlag og behandling med anti-inflammatorisk. Det betyder en masse aflyste planer, men pyt med det, bare min Troldemand bliver frisk igen.

8/6-13 Trold er ved at være helt på toppen igen. I dag var vi med til åbningen af Juelstrup Sø, hvor vi fremviste en Lc2 og tog et lille spring. På vej hjem derfra prøvede vi os af med lidt naturspring (træstammer på 30 og 50 cm). Det gik så super godt. Trold bare fløj afsted i fuld fart og uden den mindste tøven. Ihh hvor jeg elsker min mulemand :-).

2/7-14 Det er sørme længe siden jeg sidst har skrevet. Der er selvfølgelig sket en helt masse. Vi har været til TREC stævne og så har Trold haft en længere stævnepause. Vi blev årets mest vindende equipage på REB 2013, så der efter trængte vi til lidt ro. Nu er vi anmeldt til vores første 3 stævner i 2014, det glæder jeg mig meget til, men er sørme også en smule nervøs for hvordan vores første dressur kritikker bliver efter så lang en pause :-S

12/9-14 Så kom vu afsted til et stævne. Det har ellers været en lidt anderledes sommer end jeg havde planlagt. Trold havde smed i juli, som kom til at skære for meget hov af på højre forben. Det tog 6 uger før han var haltfri igen. Så alle vores planlagte stævner måtte aflyses, bortset fra dette sidste ved Nordfjordhesten. Trold er blevet redet to gange den sidste uge og så ellers afsted. Forventede mig intet, men han er jo en stjerne. Det blev til 66% i lc1 og to rosetter i spring. En B0 og en B3 - vores første B3 og dermed første omspringning nogensinde. En 2. plads. Meget stolt hestemor <3

26-11-14

I dag har Trold og jeg været ved stranden!! Det var en helt fantastisk oplevelse som vi begge to nød rigtig meget! Helt sikkert ikke sidste gang vi skal det :-)
Kommentér på:
Fjordhest Trold
Annonce