{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Lundehøjgaards Quiet Step A-pony 2000

4.907 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cathrine Møller
Kvinde | 27 år | Oprettet: 1. sep 2009


DSP Lundehøjgaards Quiet Step A-pony

Fødselsår:
2000
Højde:
141 m sko.

Godkendt kat 2 pony (-:
Temperament
Steppe er en pony med et godt sind. Hun vil rigtig gerne frem mod forhindringerne. Steppe er meget styrbar, men en pony der skal have en blød hånd, men samtidigt en bestemt hånd.
Hun er super kærlig.
Når vi er til stævne ved hun at det er der det gælder, og så er hun ekstra opmærksom ;-)
Gangarter
Jeg vil mene at Steppes gangarter er omkring middel, indtil videre. Hun kan få meget bedre gangarter, men det kræver meget arbejde i dressuren, da hun rigtig gerne vil løbe lidt.
Steppe kræver tålmodighed i dressuren, det nytter ikke noget at tvinge hende til at gå ordenligt. Hun er en følsom hoppe, der meget nemt bliver tændt.
Jeg synes at jeg allerede har fået hendes trav til at være mere trav, og ikke trippende. Hun er blevet super god til at vente på, at jeg giver hende signalet til at gå frem.
Stævner
Vores bedste resultater sammen:

Boller Rideklub:
MB2** 0 fejl og 1 plads - 1 skridt nærmere på B-pony

Ponygårdens Rideklub:
MB2** 0 fejl første uplaceret - endnu et skridt nærmere på B-pony

Aabenraa Rideklub:
MB2** 0 fejl 1 plads - B-PONY!!

Landsstævne Kallehavegaard - Danmarks-Cup
1 kval MB2** 4 fejl
2 kval MB2** 0 fejl
Finale MB2** 0 fejl og samlet nr. 4

Landsstævne Hedensted
S1* 0 fejl og 1 plads - VORES FØRSTE!

Baltic Cup Finale 2012
Grand Prix - S** - 0 fejl :D - vores første
Stamtavle
Desværre ukendt.
Køn
Fantastisk smuk hoppe (-:
Bemærkninger
Quiet Step bliver til dagligt kaldt Steppe. Jeg har købt Steppe af en rigtig sød pige. Nadine Juul Depner. Jeg har virkelig fået fat i den dejligste kat 2 pony (-:
Jeg har ikke haft Steppe i særlig lang tid, men jeg har lært hende rigtig godt at kende. Steppe er en meget kærlig hoppe der knytter sig rigtig meget til dem der har med hende at gøre. Steppe og jeg har allerede et stort bånd til hinanden.
Steppe forstår mine signaler, og hun er rigtig god til at finde ud af hvad det er jeg vil havde hende til. Steppe er meget lærenem og arbejdsvillig.

Jeg købte Steppe uden at prøve hende, da Nadine beskrev hende som en fantastisk pony. Og det havde hun virkelig ret i. Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg købte Steppe.

Dagen efter vi havde hentet hende red jeg lidt dressur på hende til at starte med, og jeg kunne godt mærke at der var meget at arbejde med. Steppe trippede meget i hendes trav og ville ikke samle dig i galoppen. Steppe har udviklet sig vildt meget i det måned jeg har haft hende. Hun tripper ikke mere i traven, og løber ikke så meget i galoppen mere. Steppe bærer sig selv pg arbejder super igennem ryggen. Jeg er meget imponeret over hendes udvikling på så kort tid (-: <3

I springning er hun en lille fræser, men det kan jeg godt lide. Steppe er altid klar på nye udfordringer og svære forhindringer, men hun nyder også bare en tur i skoven eller en hygge dag på staldgangen.

Steppe er lånt ud til en super dygtig og ambitiøs rytter, Heidi Sørensen. Heidi har hende gående hjemme ved sig selv. Hun rider hende hver dag, hun får springundervisning hver onsdag og rider en masse stævner på Steppe, allerede med masser af succes! Deres mål er DM 2013 og jeg er sikker på at de får et super godt resultat! Steppe og Heidi er super seje sammen.
Kommentér på:
DSP Lundehøjgaards Quiet Step A-pony
Annonce