{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cheval 2010

2.298 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Pedersen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 6. jul 2012


Anden særlig race Cheval

Fødselsår:
2010
Højde:
Hun er omkring 156 stg
Temperament
Hun er simpelthen en fantastisk pony. Hun er utrolig stærk i hendes psyke, hun ved hvad hun vil - men hun er stadig utrolig flink, og vil rigtig gerne nusses med.
Gangarter
Hun har nogle fine gangarter, men trav & galop er de absolut bedste.
Stævner
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cheval købte jeg direkte fra avler

Hun havde en hård start på livet. Hun var den hest i stalden, som ingen brød sig om. Flere viftede hende væk, hvilket resulterede i at jeg ikke blot stod med en fuldstændig rå hest, men også at hun blev strid overfor andre mennesker. Tillid skal fortjenes, hun stoler idag ikke på folk uden at de har vist hende at hun kan. Hun er stort set umulig at håndtere, hvis hun ikke har tillid til dig.

Hendes historie er uendelig lang, hun har været så mange ting igennem i hendes ellers korte liv. Hun tog lang tid at træne, det kostede ufattelig meget fortvivlelse og tårer. Til gengæld står jeg med en hest idag, som er mere nervefast end nogen hest jeg nogensinde har mødt. Hun er ikke bange for noget, har en mening om alt og alle - og er ej heller bange for at vise det.

Hun var nem at tilride, det var blot at sætte sig op og så derud ad. Hun har aldrig lavet numre under rytter blot for at lave numre. Hun er lærenem, og vil rigtig gerne arbejde. Hun kan godt stå stille i perioder, hun bliver bare lidt sværere at håndtere. Men når man så starter hende op igen, sætter man sig bare op. Ingen problemer der.

Da hun som plag endelig havde lært at blive trukket, var hun med ude. Både i by og skov, og har altid været ligeglad med at være alene. Hun hverken vrinskede efter de andre eller vrikkede med et øre over ting vi mødte. Hun kunne efter tilridning ligeledes rides ud alene, og hun elsker det.

Cheval er i 2015 blevet lånt ud til en sød pige fra fyn, som fremover vil bruge hende til dressur :-)

Det går utrolig godt med Cheval på Fyn. Hende og hendes rytter udvikler sig rigtig godt sammen. De er ligeledes begyndt at springe, hvilket går over alt forventning. Cheval nyder hendes tid, med hendes låner. Rigtig god til hende at få fuld opmærksomhed. Jeg har selv altid også haft andre heste end hende, så det er dejligt at hun er et sted hvor hun er den eneste :-)

Når Cheval en dag kommer hjem igen, er planen at jeg selv vil ride hende. Hvis tiden passer, har jeg planer om at ifole hende. Har fundet en skøn hingst, som jeg godt kunne tænke mig at ifole hende med. Bliver rigtig spændende.
Kommentér på:
Anden særlig race Cheval
Annonce