{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race SVALEGAARDEN ROLEX [Tidl. hest] 2000

3.449 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race SVALEGAARDEN ROLEX

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er 161.
Dog ikke målt præcis.
Temperament
Han er meget rolig i sit temperament.
Han tager nye ting fint.
Han er meget opmærksom på tur.
Gangarter
Fin skridt :-)
lækker trav :-)
fin Galop mangler dog balence :-)
Stævner
Ja nogle klub stævner :-)
Stamtavle
Ja næsten fuld. :-)
Kommer senere.
Køn

Han har været avlshingst så han blev lidt sent vallak.
Men han er vallak :-)
Bemærkninger
Rolex blev min d. 1 juli. :-)

Han var i tilridning hos min ridelære. Gamle ejer havde prøvet at tilride men det lykkedes ikke for dem. Han løb ud af ridebanen med dem og var ustyrlig både fra ryg og jord.
Rolex blev ok styrbar og jeg fik lov til at ride ham lidt. Han var totalt shenckeldøv og gik i stå fordi han var forvirrede.
opdating d. 6 oktober - 2012
Rolex er begyndt at gå rigtig flot i dressur. WOW han kan virkelig spassere! Han er blevet meget mere fremagående. Han er begyndt at lytte okay på mine shenkler hvilket gør ham meget lettere at ride!
Det går rigtig godt med Rolex i springningen! Han springer både røde kasser - "plastik vandgrav" og andet fyld. Han er stadig lidt usikker og stopper lidt men det skal sikkert nok komme..

idag d. 11november 2012 - VORES FØRSTE STÆVNE
Jeg er godt nok MEGET overrasket over hvor godt han gjorde det!
Han var helt iskold og sprang alle springene uden at kigge. han var SÅ sej!
Jeg havde godt nok ikke regnet med vores FØRSTE klasse NOGENSINDE gik han fejlfri uden at tøve! ej hvor er jeg dog bare så mega stolt af ham. Min lille stjerne!


En gang imellem siger folk til mig (elsker den citat): "Hvorfor gider du bruge så meget tid på - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"".
Netop de folk forstår ikke den rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og det arbejde der er involveret i "bare en hest"...
Nogle af mine mest stolte øjeblikke og bedste tider er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået, hvor mit eneste selskab har været "bare en hest", og jeg har aldrig fortrudt det.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de gange hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" har givet mig meget, men frem for alt trøst til, at overvinde de uoverskuelige dage der måtte komme.
Hvis du synes det er "bare en hest", vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "bare en solopgang" eller "bare et løfte" "bare en mor" "bare en far".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, uovertruffen tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" giver mig den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske.
På grund af "bare en hest", kan jeg se med oprejst pande imod min fremtid. Så for mig er det ikke "bare en hest". Det er mine drømme og mine håb for fremtiden, de bedste minder fra fortiden og den rene glæde i øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig, og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber, at folk omkring mig en dag kan forstå, at dette ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og afholder mig fra at være "bare et menneske".
Næste gang jeg hører sætningen "bare en hest", så vil jeg smile og sige: "Det er fordi I "bare" ikke forstår det."

Han er sgu en god dreng. :')

Havde sat Rolex tilsalg.
Har bestemt mig for at beholde ham og kæmpe for vi kan få kemien tilbage. Er sikker på han nok skal blive fin hvis jeg virkelig giver mig 100procent for det! Min skønne basse
Kommentér på:
Anden særlig race SVALEGAARDEN ROLEX
Annonce