{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Elliot 1994

4.101 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elliot & Regitze
Kvinde | 34 år | Oprettet: 25. jul 2012


Hollandsk Sportspony Elliot

Fødselsår:
1994
Højde:
144 cm.
Kat. I pony.
Temperament
Opmærksom. Der er ikke meget der skræmmer ham, men han er ikke særlig glad for hverken rigtige køer eller gravkøer. Efter at han er flyttet til løsdrift, har hans temperament ændret sig meget. Før var han ikke meget for, at være tæt på andre heste, men nu elsker han at gå, stå, sove osv. lige ved siden af de andre. Hans blik er også blevet meget mere venligt og roligt, hvor han før havde tendens til at vende det hvide ud af øjnene ret tit.
Gangarter
Skridt: Meget energisk, søger automatisk frem og ned, træder ind under sig.

Trav: Til tider meget energisk, skal helst arbejdes med i skridten så han ikke starter ud med at spæne afsted. Bedst på højre volte, og har tendens til at skyde skulderen på venstre. Har en meget flot trav med udstrakte forben, og træder ind under sig med bagbenene, hvis han rides på helt lige spor.

Galop: Kan lave den fineste samlede galop, hvis man er efter ham. Som regel vil han bare have, at det hele går så hurtigt som muligt, men får man styr på ham, kan han gå rigtigt pænt samlet og lave fine volter. Han har dog også i galoppen problemer på venstre volte.
Stævner
Vi rider ikke stævner.
Stamtavle
Stammer fra Holland, af typen Hollandsk Sportspony.
Køn
Vallak
Bemærkninger
At købe Elliot var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget :-)

Dressur:
Elliot har ikke den store tålmodighed til dressur, og vil langt hellere have fart over feltet. Får man ham til at vente, kan han dog udføre nogle flotte øvelser.

Spring:
Han er gammel springpony, og det er let at se. Så snart der er spring på banen, liver han helt op og er svær at holde tilbage. Til tider kommer der ALT for meget fart på, men med tiden er han blevet klart bedre til at holde et jævnt tempo, i stedet for bare at suse afsted. Han river aldrig ned, men fornemmer han at rytteren tøver, refuserer han - altid til venstre. Hvis der er mange heste på banen, bliver han lidt stresset, og har større tendens til at refusere. Vi har sammen sprunget 90cm :)

Terræn:
Hører til på Klampenborg Galopbane. Han har virkelig fart på i skoven, og synes bestemt ikke godt om ikke at være forrest. Men han er dejlig, og kunne aldrig finde på at bukke eller lignende, han vil bare så gerne løbe stærkt :) Tror han havde egnet sig godt til at ride jagter. Kombinationen af spring og udendørs ridning er lige ham :)

Tidligere ejet af Trine Borgsten, og har stået på AAGR i 10-12 år. Tidligere stod han på Donse Hovedgård i Nordsjælland.

----

Opdatering 5. november 2012: Er begyndt at ride bidløst på Elliot. Vi forsøgte os med en sidepull igår. Han var ret undrende i starten, men begyndte derefter at slappe mere af, og gik rigtig fint. Han bar sig selv flottere end nogensinde, så det vil jeg arbejde videre med :-)

Opdatering 12. Januar 2013: Har fået lov til at købe Elliot, og overtager ham d. 1. februar 2013. Han flytter til Lundtoftegaard ved Dyrehaven, hvor han skal gå i løsdrift.

Opdatering 10. Januar 2014: Elliot er flyttet til en anden løsdrift, en rigtig lækker privat én, som ligger inde midt i Dyrehaven, tæt ved Eremitageslottet - der er bare perfekt :-)

Opdatering 26. september 2020: Elliot er flyttet til Flower Farm i Hammerholt/Hillerød.
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Elliot
Annonce