{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed sunrise 2008

2.061 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Demant
Kvinde | 45 år | Oprettet: 19. jul 2008


Irish Cob Crossbreed sunrise

Fødselsår:
2008
Højde:
148
Temperament
Hun total cool.
Hun knytter sig meget til sin ejer.
Gangarter
skridt: middel
trav: meget svævende
gallop: middel
Stævner
ingen
Stamtavle
mor: Curella
Far: Aaskerblads safir icc
Farmor: Aaskerblads matrex ster
mormor:Chindo
morfar:Iaah`s Blue Thunder
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har lige fået et KÆMPE ønske opfyldt, nemlig at få lov til at købe sunrise. Jeg har været så uheldig at miste sunrise`s mor i en alder af kun otte år. Da hun døde fandt jeg ud af at der var et føl efter hende nemlig Sunrise. I første omgang ville hendes ejer ikke af med hende, men efter lidt overvejelse har hun alligevel valg at sælge den lille prinsesse til mig, og jeg er hende evig taknemlig.
Jeg hentede hende i går d. 2/8-2012, det er sku som at få hendes mor igen, de er bare så ubeskrivelig ens, det er fantastisk at have hende her.

Sunrise er født i april 2008.
hun fik sit navn Sunrise fordi hun er født ved solopgang. ;0)


D. 17/9-13
Sunrise er næsten blevet overtaget af min niece på 13 år, de to er total uadskillige og hun hygger og rider den flere gange om ugen. Jeg har selv været på flere ture i trafikken på hende, og hun er bare total cool. Hun har også været med et par gange i traileren hvor jeg har mødtes med nogen andre ryttere ved både vand og skov, hun er endnu ikke vildt glad for vandet, men med lidt tålmodighed går hun ud i det og tager det så helt fint. Hun er stadigvæk ikke super nem at læsse når vi skal alene afsted, men hvis hendes ven medinella går op først tramper hun lige op:) hun er en super skøn hest som ligner sin mor. Og hun skal blive her for altid.
Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed sunrise
Annonce