{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Lady Seventy 2008

7.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lady and emilie
Kvinde | 23 år | Oprettet: 23. jun 2009


Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Lady Seventy

Fødselsår:
2008
Højde:
137 cm. Hun blev målt til kåring som 4-års. Jeg tror, hun er vokset et par cm. mere siden da.
Ponymåling den 2. december 2013: Lady blev målt til 138 cm og er nu registreret som konkurrencepony. Hun skal måles de 2 næste år også, inden hun er færdigmålt.
Lady er nu blevet færdigmålt til 139 cm.
Temperament
Lady er en sød lille pige, hun er meget sød i stalden. Hun er ikke så gammel, men hun står stille og roligt og opfører sig pænt. Hun er meget kælen og kærlig. Hun kan også blive ret så stædig nogle gange, hvis der er noget som ikke lige passer hende. På tur er hun helt utrolig sød og fuldstændig trafiksikker. Hun bliver slet ikke bange for noget, men hun er ret så nysgerrig! Da vi red forbi et stort vindue, hvor hun kunne se sig selv, blev hun helt forelsket ;o)
Hun er let at læsse i trailer og sød at have med til stævne. Hun kigger rigtig meget på alting, men hun bliver aldrig bange for noget.
Gangarter
Lady har meget fine gangarter, som er klart over middel.

Skridt: Lady har en fin skridt, og hun går pænt fremad. Hun for altid ros for sin skridt.

Trav: Hendes trav er langt over middel. Hun har en utrolig flot fri trav.

Galop: Hun har en meget hurtig galop, og pga. hendes unge alder, kan hun stadig have lidt balanceproblemer. Det er blevet meget bedre, og hun går altid i rigtig galop nu.
Stævner
Lady og jeg har efterhånden redet en del stævner sammen både på klub- og distriktsplan. Vi er jo startet helt fra bunden til vores første stævne med en LE og på nuværende tidspunkt er vi klar til at ride MB.

Vores bedste resultater:

Placeret som nr. 3 ved Fynsmesterskab for hold i 2015
Placeret som nr. 4 ved Fynsmesterskab individuelt i 2015
Klubmester i ponyspring 2015 på Fyens Rideklub

2 placeringer ved JBK Horseshow i 2015

Højeste placering:
Vinder af LA** den 22/11-2015 på Fyens Rideklub

Lady og jeg har placeringer i over halvdelen af alle vores starter.

Vi har redet et par enkelte dressurstævner sammen, men det har ikke vores store interesse, så derfor har vi valgt udelukkende at koncentrere os om springstævner.
Stamtavle
F: Dorthealyst Typhoon
FF: Synod Gentleman Jack
FM: Dorthealyst Rosie

M: Gribsvads Lady Look II
MF: Talon Toreth
MM: Gribsvads Lady-Look

Halvsøskende: Gribsvads Vicki Jo, Gribsvads Lady Mia, Gribsvads Baltzer, Gribsvads Rosmarin, Gribsvads Molly, Gribsvads Michelle Jo, Gribsvads Mehle Jo, Gribsvads Lady Mary, Gribsvads Bianna,
Køn
En utrolig smuk ponyhoppe
Bemærkninger
Lady er lige flyttet ind på min rideskole sammen med sin ejer. Hun er 4 år og det sidste år har hun gået sammen med sit føl Daisy, så hun har ikke været redet før nu. Jeg skridtede hende første gang hun havde sadel på og begyndte derefter at ride hende næsten hver dag. Hun er bare helt utrolig sød! Nu skal hun begynde at lære noget mere, og det har jeg været så heldig at få lov at være med til. Jeg har nemlig fået part på hende :o) Det er meningen, at Lady skal være min springpony, når hun engang bliver klar til det.

14/8 I dag har vi fået vores første undervisning sammen. Det gik ok... hun stak af med mig fra ridehuset et par gange, men vi var hurtigt tilbage igen :o) Hun er ikke helt styrbar i galoppen endnu. Men i løbet af timen fik jeg lidt bedre styr på hende og hun begyndte at søge lidt nedad. Det skal nok blive bedre. Jeg glæder mig til næste undervisning på torsdag :o)
I dag fik hun også sit første bad. Hun havde virkelig arbejdet hårdt i timen, for hun er jo slet ikke i form til det endnu. Hun nød faktisk badet og var slet ikke bange for vandet. Så græssede vi lidt i solen, mens hun blev tør - hyggeligt!

Lady og jeg rider fast undervisning hos Morten Grøftehauge (vores berider på FYR) 3 gange om uge. Det er meningen at det skal være 2 gange dressur og 1 gang spring på et tidspunkt, men lige nu er det stadig kun dressur hvor vi slutter af med 10 minutters spring den ene gang. Hun skal jo lige lære det først ;o)
I starten havde hun problemer med galoppen, men nu går det bedre, og hendes balance bliver bedre for hver gang vi rider. Mig og Lady har haft vores første springtime :o) og hun var sød, vi har også haft løssprunget hende, det kunne hun godt finde ud af. Hun synes det er rigtig sjovt at springe, og det synes jeg jo også :o)

Lady har fået en ny bedste ven, fordi jeg sætter hende på fold sammen med min anden part - den store søde dejlige Sorte. Han er hendes storebror, som passer godt på hende! Det er så dejligt, at de kan lide hinanden :o)

Nu varer det ikke så længe, inden vi skal til vores første stævne sammen. Vi skal ride klubmesterskab d. 29/9, og jeg glæder mig helt vildt!
Det bliver kun i dressur denne gang, for hun er ikke helt klar til springningen endnu. Så vi forsøger os med en LC2 i stedet for.

I dag d. 21/9 har Lady fået sig et nyt regndækken. Og hun er bare den mest nuttede pony :o) Hun er bare blevet en rigtig kælepony, som vrinsker efter mig hele tiden og elsker at blive nusset.

3/10: Bedste dag i mit liv - i dag blev Lady min <3 <3

4/10: Første gang med på springholdet sammen med mine to søde ponyveninder Celine og Katrine :o)
Min søde Lady klarede det bare så GODT - vi skal jo lige lære det, så vi tager det stille og roligt, men hun synes det er sjovt, og det er jo det vigtigste. For mig er det endnu en drøm, som er gået i opfyldelse :-)

NYT NYT: 11/2. Havde en dejlig og dygtig pony som kunne lave meget fine schenkelvigninger og versade og kontragalop.<3

25/3: Så har Lady endelig fået sin nye boks, der er meget større end den gamle. Hun er meget glad, og det er jeg også.

8/4: Dejlig dressurundervisning. Lady var sød og rolig. Det gik endda godt på vores svære volte med fine versader og schenkelvigninger. Måske bliver hun alligevel også dressurpony ;-)

1/7: Så er min søde Lady taget på sommerferie hos sin tidligere ejer. Hun skal gå en hel måned på græs sammen med sit føl, som nu er et år og nogle måneder gammelt. Jeg kommer til at besøge hende rigtig tit, så jeg kan holde hende i form. Det bliver dejligt for hende at gå ude med sit søde føl Daisy. De kunne kende hinanden med det samme - det var bare så sødt :-)
Savner hende allerede, selvom jeg skal besøge hende om 2 dage!

5/8: Dressurundervising: Ih hvor er min pony dog blivet god til det der dressur! Nu går den næsten under lod! :) Men der er bedere en den går med hoved i luften! :) Men den går bare meget mere bedere..:)

6/8: Dressurundervising: Ej det går bare bedre og bedre nu går hun til bidet hele tiden!:) også i galoppen! :)

7/8: Springundervising: Ej hvor var hun sød til springundervising vi ligger og springer LB-LA det er bare den bedste pony i verden, og for første gang nogensinde sprang vi den store vandgrav. Og der er ingen porblemer med det!!!:) og i morgen har mig og Lady 1 års dag!:)

8/8: Årsdag med min dejlige pony! <3 idag er det præcis 1 år siden hun havde sadel på! og jeg sad på hende for første gang, og så skulle jeg i gang med at tilride hende! <3

Efterår 2013: Det går rigtig fint med både dressur og og spring nu. Vi har skiftet til muffebid og hannoveransk næsebånd og Lady går fint med bukket nakke. Hun har heller ikke så meget fart på længere, så det går virkelig fremad i dressuren. I spring er hun blevet mere selvsikker, og vi springer baner på 90-100 cm til træning. Hun bliver bedre og bedre for hver gang!

13-16/10: Springridelejr hos Ulrik Kjær! Lady og jeg lærte rigtig meget, og hun springer bare alt nu. Jeg bruger hverken pisk eller sporer, det er slet ikke nødvendigt. Hun trækker rigtig godt på springene og det går bare så fint. Min lille pony er en rigtig stjerne og fik rigtig meget ros af Ulrik!

23/12-13:
Julegave til mig og Lady - springtræning hos Ulrik Kjær :-) Min søde Lady var en rigtig stjerne :-)

9/1-14: Havde en super dejlig pony til dressurtræning idag, hun gik perfekt! <3 :*

*Følg og også lige på Instagram: Lady_and_Emilie

10/6-14: Undskyld manglende opdatering, men Lady har været syg. Hun har det der hedder nyreslag! :( Så jeg har ikke sprunget
på hende i næsten 3 måneder! :(
Opdatering kommer i morgen! :)

1/7-14: Igår var vi på Højgård med Lady, og vi fik de bedste nyheder ever! :D Jeg er igang med at genoptræne nu, men ude på Højgård sagde de at jeg må genoptræne mere! :D Og så går der ikke ret lang tid før jeg må springe! :)

9/7-14: Idag var jeg ude og bade med lady det var vildt hyggeligt og bade med hende, hun elsker det virkelig! <3

10/7-14: Lady var så sød idag, hun gik perfekt og der var ingen problemer <3

11/7-14: Da vi kom startede vi med at lukke hende lidt på fold, hvor hun hyggede og jeg fik taget nogen billeder <3
Så tog jeg hende ned i stalden og gik ind i ridehuset hvor vi lavet horsemanship. Hun var virkelig sød og ikke bange for noget <3
Så tog jeg en paraply og satte fast i grimen og hun var ligeglad :)
Så gjorde jeg hende klar til at ride og hun var mega sød og gik pænt <3

12/7-14: Idag er det Lady´s fødseldag, hun bliver 6 år <3 <3

20/7-14: Idag var vi på stranden, Lady elsker bare at være ved stranden <3
Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Lady Seventy
Annonce