{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Appaloosa Mister Sebrano [Himmelhest] 2006

3.915 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Horsemind
Kvinde | 46 år | Oprettet: 15. aug 2007


Appaloosa Mister Sebrano

Fødselsår:
2006
Højde:
ca 155
Temperament
Rolig på bane - dog har han en vis tænding og er opmærksom på tur.
Gangarter
Middel - dog bør galoppen fremhæves
Stævner
Et enkelt dressurstævne hos tidligere ejer (LC)
Stamtavle
Registreret Appaloosa
Køn
Rigtig køn vallak ja :-)
Bemærkninger
Jeg kan ikke sige så pokkers meget om Mister Sebrano endnu, da jeg fik ham i stalden d. 12-8-12.
Dog ved jeg, at han har været kastebold mellem flere ejere det sidste års tid og at der har været modsatrettede oplevelser med ham.
Sebrano er tilredet indenfor diciplinen western, men har hos tidligere ejer været anvendt til dressur og lidt spring. Han virker til og være noget signalforvirret og noget aflukket rent mentalt, men med så mange skift af hjem/ryttere og ridetype, så kan man jo ikke forvente andet end, at sådan en ellers skøn unghest bliver mærket af det.

Jeg har heldigvis fået kontakt med hende som i sin tid tilred ham og som er den der har haft ham i længst tid - og det viser sig, at hun stadig er i besiddelse af hans gamle westernsadel og den har jeg fået lov og købe til ham (er tilpasset ham).

Dressurhest er og bliver han ikke her - jeg har redet western for en del år siden....og Mister Sebrano har givet mig lyst til og vende tilbage til den rideform...så det er det vi gør :-)

Faktisk kiggede jeg efter Frieser og havde lige tilbragt 6½ time på landevejen pga en smuk sort perle på 172 i stg, men da jeg så ellers kom hjem og åbnede for hg...ja så var annoncen med Sebrano der - og da det viste sig, at han kun stod 40 km herfra, så var det bare med, at starte bilen op igen ;-)

Så altså...ingen plan om en Appaloosa og slet ikke en westernhest - men planer er jo til for, at kunne ændres... ;-)
Og ærligt...så tror jeg der var en mening med, at jeg lige skulle falde over Mister Sebrano´s annonce....

Der gemmer sig en helt fantastisk personlighed i Sebrano - og den tid ham og jeg skal have sammen, vil helt sikkert blive fyldt med masser af vidunderlige oplevelser med både sjov og spas, samt en masse dybde og hengivenhed :-)

Byd gerne den skønne herre velkommen


D. 24-9-12
Nu har Sebrano været hos mig i ca 5 uger og i denne tid har han fået lov til, at gå som "foldbums", så han kunne få ro til og lære sin nye flok og kende, lære giraffen her og kende og ja simpelthen få lidt ro på sig selv.
Han er meget kontaktsøgende nu, han er blevet flokleder og han sætter sørme gerne i galop på den fjerneste del af folden, når mor viser sig - og ihh hvor det varmer :-)

Igår d. 23-9-12 var så dagen, hvor jeg ville prøve og kravle på ryggen af ham med hans gamle westernsadel.
Planen var og longere ham lidt med sadlen inden jeg skulle op, da han jo er ung og det er længe siden han sidst har været redet, meeeen den kære Mr. Sebrano syntes jo nærmest det var en straf og skulle sendes væk fra hans nye mor, så vi gik bare nogle runder sammen og snakkede lidt om det hele ;-)
Op kom jeg - han stod pænt stille....og så kom spørgsmålet... - hvad forventer du nu af mig? Hvordan drejer vi, hvordan er lige ud - hvor meget og hvor lidt.
Begge skulle vi jo finde ud af, hvad og hvordan - men vi fandt egentlig ret hurtigt en fælles vej frem...og jo på westernsiden vel og mærke...løse tøjler, neckreining, omvendt schenkeltryk osv osv....jo jo vi skulle da begge lige fange pointen ;-)
Han virkede dog usikker og lagde ører ved signal til fremdrift, men han har jo også haft en del forskellige ryttere, så det er vel forståeligt nok.

Men hold op hvor kan jeg godt mærke, at det er over 10 år siden jeg sidst red i denne diciplin!

Sebrano opførte sig så eksemplarisk, han var meget lydhør, rolig og afslappet, lidt sur ved enkelte signaler, men vil betegne vores første oplevelse på banen herhjemme som værende god :-)

Har nu prøvet Sebrano 3 gange og han bliver lettere vred ved fremdriftsignaler og til trav er den helt gal med ham. Tror ikke længere på det kun handler om signalforvirring :-(

6 November 2012:
Så har jeg haft Karin Wyrtz ude og gå Sebrano igennem og må indrømme, at jeg er noget harm og vred,
Sebrano har meget ondt og har tilsyneladende haft det meget længe. Han er så smerteforpint, at det var begrænset hvor meget Karin kunne gøre ved ham idag. Han ville gerne samarbejde, men kan simpelthen ikke.
Vil ikke uddybe hvad hun mener der ligger til grund for alle disse smerter herinde, da der helt sikkert vil være nogen der vil føle sig ramt, men at denne hest som ellers fysiologisk er sat rigtig godt sammen, idag står med så mange smerter og har haft 5 hjem og 4 forskellige ejere på ca 10 mdr - det er simpelthen grotesk!
Øv hvor er jeg vred og ked af det på Sebranos vegne.
Sådan som Karin så ham, så er han enten her og er han ikke det, så bør han få fred. Sebrano er kun 6 år gammel og bør SLET IKKE stå med den krop han gør lige nu! Surt og vredt opstød herfra.
Karin kommer igen d. 27 i denne måned og arbejder videre med ham.

D. 28-12-12
Karin kom d. 27 nov i bund med Sebrano...det var en stor omgang og han var helt og aldeles færdig bagefter. Dagen efter lignede han noget der var løgn da han skulle gå og jeg må indrømme, at jeg var nervøs for resultatet... Men det blev hurtigt bedre med ham.
Vi fik også tjekket hans sadler igennem - hans westernsadel lå ganske godt på ham, men kiefferen som fulgte med ham ved købet....ja den fortalte han da godt nok sin egen mening om - i guder hvor blev han vred da vi lagde den på ham. Forskellen på hans adfærd mellem de to sadler burde have været filmet!

Han har haft total ro lige siden behandlingen og fået lov til og vænne sig til hans nye kropslige udfoldelses muligheder.
Jeg var dog for ca 14 dage siden, lige oppe og sidde uden sadel på staldgangen mens han fik lov og gumle hø - det tog han helt fint.

Så idag d. 28 dec kom dagen hvor det skulle afprøves...på med sadel og hackamore, ud på banen, op på dyret....ingen tilbagelagte ører

Så til det spændende og afgørende øjeblik - nemlig signalet til fremdrift...INGEN sure miner...gik glad frem.
Dog var banen frossen og lidt knoldet, så ville ikke byde ham og skulle lave noget.
Tog ham med ind igen og tænkte så....tør jeg prøve ham på tur? Ja dælme...det skulle afprøves. Dog blev der skiftet til alm trense.

Turen gik godt - omend han var noget vågen, men det var trods alt vores første tur ud i helt nyt område og vi skulle også krydse hovedvejen. Jeg måtte dog hoppe af kort inden vi kom hjem, da han virkelig vågnede og jeg ville ikke risikere han løb med mig, da vi bor lige ovre på den anden side af den tungt trafikerede hovedvej.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og det skal nok blive godt jo flere gange vi kommer afsted!

Iøvrigt er det nu klarlagt, at Sebrano ikke trives med en træpillebund....det stresser ham og han bliver enormt bokssur. Halm - så er han en helt anden hest!

Det var lige seneste opdate på min skønne dreng - som tydeligvis er en dreng der meget gerne vil bruges. Hans humør er rigtig godt hertil aften :-)

D.2-3-13:
Så er der lidt nye billeder af ham - I aftes sendte jeg en mail til Winnie Stubkjær med billeder - er meget spændt på hvad han har og fortælle :-)
Han har det godt, er en meget gladere dreng og virker mere i balance med sig selv - dog er der stadig humørsvingninger og jeg håber han vil oplyse os om, hvad det skyldes og jeg har bedt ham fortælle om der er noget jeg kan ændre på og/eller gøre bedre for ham.
Jeg har lige solgt Jarl og selvom jeg synes min flok fungerede fint, så er Sebrano faktisk ikke så fodersur efter Jarl er flyttet. Nu går han kun sammen med Sofus - gad vide om han bare har det bedst med og gå sammen med de helt små ponyer? Hmm nå, men kan være jeg får svar på det gennem Winnie.
Igår havde jeg Sofus ude og arbejde for lange liner og det betød Sebrano skulle være alene på folden imens. Og jeg blev ikke overrasket over, at det stressede ham - trods vi hele tiden var inden for synsvidde, så var han bange for og blive ladt helt alene.
Heldigvis flytter der snart endnu en shetter ind på matriklen - måske to. Så er der altid to hjemme, når jeg tager ud med en eller to.
Selvfølgelig kan han måske lære og gå alene - men med det stress niveau han desværre har fået opbygget gennem de sidste år, så er der ingen grund til og udsætte ham for mere end højest nødvendigt på nuværende tidspunkt.
Det var lige en lille update herfra os ;-)


15-3-13 Fotosession med Winnie

Det har været en meget spændende, tårefremkaldende og hård dag idag.....

Det er utroligt hvad der er kommet frem - Jeg har fået så meget fra ham og jeg magter desværre ikke umiddelbart og dele ret meget af det med jer. Ikke lige nu ihvertfald. Og da der er mange mennesker som har været i berøring med ham - ejet ham, kendt ham og endnu flere der følger ham, sætter jeg ikke tid på noget og går ikke i detaljer.

Han har en helt fantastisk personlighed og jeg kommer uden tvivl til og lære næsten alt af denne ufattelige indsigtsfulde og livsgivende hest - aldrig har jeg dog oplevet noget lignende. Jeg har modtaget 16 nedskrevne sider og snakket med winnie i knap 2 timer og jeg skylder ham vist en session mere på et senere tidspunkt.

Men det har som sagt været en meget hård omgang - men også smuk, ja ufattelig smuk.....jeg har idag lært så meget og fået en ny tilgang, et nyt syn på vores fremtid - eller er ihvertfald blevet mere sikker på hvad vej vi skal gå og hvad det er vi skal nå sammen.
Jeg ved også, at hans liv kommer til og ebbe ud her hos mig - der vil ikke længere blive stillet spørgsmålstegn ved hvorvidt han skal blive eller ej.

Lidt af oplysninger omkring hans fortid er:
Han har været udsat for nogle grusomme oplevelser (vanrøgt både fysisk og psykisk) som jeg ikke kan gengive offentligt (Det er op til Winnie hvad og hvor meget hun ønsker medtaget på sin hjemmeside/i hendes bog) og jeg føler og mærker en stor sorg for ham. Tårerne trillede hos mig, da Winnie fortalte mig hvad han har været udsat for af andre mennesker.

Han har på et tidspunkt tidligere i livet været helt ude på kanten af livet/døden (sult) og har senere i livet grundet (mishandling/smerter) til slut ikke haft andre muligheder end anvende kamp mod mennesket for sin egen overlevelse.

Sebrano har et hul i sin ene skulder.. - og jeg har ikke kunnet få svar på, hvor/hvad det hul er opstået fra.
Vil ikke gå i detaljer her - men kan fortælle, at det er påført af mennesker som ville "fange" ham/trænge ham op i et hjørne med en stor maskine.

Han har ydermere haft forstuvet nakken

Han er utrolig angst for og skulle flytte herfra igen og det er sådan set det jeg skal arbejde allermest med fremover - at få ham til og tro på, at han bliver her.
Kropsligt har han stadig en del vi skal have kigget på - men han er ikke i store smerter og der er ikke noget akut.

Senerne i nakken skal der kigges til og han har nogle muskulære skader bag den gamle skulderskade, som gør at der er en muskel der har en nerveaktivitet som resultere i sitren/hoppen derinde.

Ydermere har han behov for en masse fra mig - så det er slut med og sidde her foran skærmen om aftenen Istedet vil jeg være og finde i stalden - igang med hans chakraområder, berøringer og skabe tryghed for ham.

Jamen der er et hav af ting - alfa omega er, at han lever og skal have et liv hvori han føler sig tryg!
Og jeg skal forstå, at hans kampudtryk (truende adfærd) stammer fra en fortid jeg nu kender til og derfor nu forstår baggrunden for hans adfærd.
Han reagerer ikke negativt overfor mig, fordi han ikke vil mig - men fordi han har lært, at det var hans eneste måde og overleve på. Og han tåler ikke mere eller flere grusomheder.
Han hár angrebet mennesker og jeg skal hele tiden lade ham vide, hvad min hensigt er. Ligeledes skal de mennesker der i nærmeste fremtid skal behandle ham - spørge om lov til dette. Han er ikke en hest man bare går hen og gør med som man lige vil.
Respekt er et uhyre vigtigt begreb i Sebrano´s verden - Bag facaden som denne dreng har opbygget - gemmer der sig en utrolig kærlig, omsorgsfuld og fantastisk klog hest,
dette så og mærkede jeg igår og igen hertil morgen.
Han vil svinge i udtryk og adfærd længe endnu - men vi skal nok nå dertil hvor han en hviler i sig selv og føler sig helt sikker - både på sig selv og på mig.

Elsk og bare vær - var hans nøgleord til mig.

Han er glad for shetlændere/små ponyer - han vil gerne passe på dem...sammen med dem har han overblik og det er hans mål her i livet og passe på hans venner - for ingen skal gøre dem ondt...de er så udsatte som han selv var...små (føl) og ting kunne komme ned fra oven.

Det "sjove" ved dette er så, at jeg faktisk har planlagt, at jeg kun vil have ham og shetlændere til kørsel, udstilling, avl mv.
Winnie spurgte ham om, om han ikke vil savne en stor hests nusseri og til dette svarede han, at nej det har jeg hende til, det skal hun nok få lært
Hende er jo så mig....og ja gæt hvad jeg skal bruge mine aftener på.... :-D Godt jeg er blevet single....

Sebrano vil gerne rides uden hovedtøj og sadel - ligeledes elsker han leg. Så vi vil gå den naturlige vej - Jeg havde planlagt western, da han er redet prof indenfor dette, men jeg har det fint med hans ønske og vi kan sagtens lave nogle af øvelserne uden udstyr - det vigtigste for mig er samhørigheden og det og blive ét med hinanden.

Han har iøvrigt et enorm behov for helt faste rutiner mht fodring, ud/indluk, vand! og har brug for og vide hvad dagen bringer ( snakke til ham/ fortælle hvad der skal ske, hvornår jeg kommer igen osv osv )
Kommentér på:
Appaloosa Mister Sebrano
  •   20. apr 2016 Har holdt lidt øje med ham og hans historie. Glædet mig over din omsorg og vilje til at sætte dig ind i ham. Nu trist ved at se han er taget afsted. ?? ?? Han var så stor en personlighed, at det strålede igennem billederne. Derfor en hest man bare måtte følge. Og hans historie... Så trist på mange områder og så positivt på andre. Håber han endte sine dage værdigt... En følger

  •   28. feb 2016 Åh nej dog, hvorfor er han blevet himmelhest? ):

  •   5. feb 2014 smiley Ja det kunne da godt være det var tid til en ny update smiley

    Sebrano og ja også Sofus, havde besøg af Karin Wyrtz igen i november måned, så vidt jeg lige husker (hukommelsen er ikke for god mht tid).
    Dette gav rigtig gode resultater og han blev ydermere behandlet for chok i kroppen.

    Hans nakke har taget varig skade, men han har ingen smerter - det er blot ubehageligt at se på, da det med det blåtte øje kan ses, hvordan nakkebåndet simpelthen "smutter" hen over nakkehvirvlerne, sådan så den øverste del af hans hals rokerer fra side til side, når han bevæger hovedet/hals fra henholdsvis højre mod venstre og vice versa.
    Jeg har forsøgt at filme det, men det er godt nok svært - men måske jeg får lagt en lille video op herinde. Har ligeledes taget billeder af det hul han har i hans skulder, men det er svært at se på billederne synes jeg.

    Han døjer med kuldeproblemer om vinteren pga hans lænd og vi har netop fået et BOT dækken hjem til ham, som vi skal i gang med, at tilvænne hans krop til. Dette har han selv bedt om, at få.

    Men han er glad og tilpas og han bliver aldrig vred over, at jeg går rundt i boksen og retter hans dækken til mm og han kan også stå på staldgangen nu, med bagdelen mod porten uden, at blive angst.
    Den behandling Karin gav ham mod chok i kroppen, har virkelig gjort underværker - han er blevet langt mere afslappet smiley

    Jeg vil gerne snart til, at ride ud på tur med ham.
    Han er jo en vågen og frisk herre, så jeg vil jo gerne have bid og sadel på ham....sådan rent fornuftigt tænkt....
    Jeg havde derfor en ude med bomløs sadel i håb om, at det var noget vi kunne bruge - men Sebrano gav straks sin mening om denne til kende, idet han stressede op og udviste stor utilfredshed med det samme vi nærmede os med den.
    Jeg lagde den dog op på ham, for jeg syntes jo lige han skulle mærke den, men det stod helt klart, at det kunne jeg godt glemme.

    Jeg har en bareback pad liggende, som han gerne acceptere.....så må nøjes med den.

    Mht bid, så har jeg valgt at telepatere med ham omkring det, inden jeg lagde det på ham for ikke, at skabe unødig stress. Og min logiske tanke var, at det kunne han da godt gå med - bare som en sikkerhed for mig, men jeg må godt nok sige, at jeg blev klogere.
    Han lod mig mærke, hvordan det føltes for ham med bidet i munden og hvordan hans krop ville reagere - det gik virkelig op for mig hvordan kroppen husker og pr automatik falder tilbage i gamle mønstre, når den igen udsættes for noget, den tidligere har oplevet.
    Så selvom jeg ville ride ham uden, at tage fat i bidet, så ville hans krop reagere negativt på følelsen af bidet i munden og han vil uden at kunne modarbejde det, få enorme spændinger helt oppe bag skulderne, da han helt automatisk vil indtage den stilling hans krop husker så godt og som er så ødelæggende for ham.
    Ergo vil det at putte bid i munden på ham nu, resultere i, at jeg ødelægger rigtig meget af det arbejde Karin har lagt i ham og hans krop.

    Det var meget overraskende for mig, at opleve dette med ham og jeg har indset, at jeg SKAL stole på, at det går godt mht at ride ham uden bid ude i naturen.

    Så nogle gange skal vi ikke bare lytte til den logiske fornuft (egoet) - havde jeg gjort det, så havde jeg ødelagt rigtig meget for både ham og mig selv.

    Så alt i alt går det rigtig godt - Jeg har lært så meget af ham og det vil jeg fortsætte med ;-).

    Han skal stadig behandles med stor respekt og begynder jeg, at tage nogle ting for givet, så gør han mig straks opmærksom på det.
    Ligeledes er han rigtig god til, at gøre mig opmærksom på mig selv - hvis jeg er meget stresset i nogle dage, så stopper han op på staldgangen og nægter at gå ud. Så skal vi lege og hygge først, når jeg har indset hvad det er han kommunikere til mig omkring det, at sætte farten ned og finde min balance - SÅ kan vi gå ud smiley

    Ja han er en sand læremester!

    En anden ting er hans enorme omsorg for de små shetlændere.... - han er jo fører med stort F og han er som en hyrdehund der skal have styr på HELE familien.
    At sætte ham på stald sammen med hans flok (drengene) er ikke godt nok - han skal også sikre sig, at alt er okay omkring hopperne og han kigger anspændt mod porten indtil ALLE er kommet ind. Når alle er på plads i deres bokse, SÅ slapper han af og nyder sit hø.....men ikke før.

    Vi har fået en ny pony - en kat 1 til min datter. Ham ser Sebrano som en trussel for hans plads som fører og de snakker en del omkring det, mens de står i deres bokse og dette får de lov til indtil foråret, da jeg vil minimere evt. kamp så meget som muligt.

    Lille Spirit går som selskab til Nobody som han hedder....og har Spirit vist det mindste tegn på ubehag i forhold til ham, så er Sebrano straks på banen og det er tydeligt, at se hans store bekymring.
    Han er virkelig en hest der passer på hans flok - og som han udtrykte engang, så var hans job at passe på de små, så intet gjorde dem ondt, som han var blevet.

    Han er en fantastisk dreng og selvom han ikke er nem og ligetil - så er han virkelig det hele værd og mere til.

    "Sammen er vi lette som skyer" - hans seneste udmelding til mig smiley








  •   4. feb 2014 smiley

  •   4. feb 2014 Update tak smiley

  •   22. sep 2013 En lille update er vist på sin plads smiley

    Sebrano har det godt og ja vi har det fantastisk med hinanden - tilliden er der nu, hvor vi bare ved hvor vi har hinanden.

    Udstyret er sat til salg og som Sebrano kalder det, så rider vi frihedsridning og det passer ham rigtig godt.

    Jeg er nået dertil hvor jeg uden betænkeligheder møder ham nede på folden, tager en balje til hjælp og kommer op på hans skønne ryg og så tøffer vi ellers rundt på må og få indtil videre. Vi nyder begge to disse stunder i fuld fortrolighed og med blind tillid til, at vi passer på hinanden.
    I starten var jeg noget nervøs, da han jo bare kan gøre som han vil og jeg på få sekunder kan blive tabt på jorden, da jeg jo ingen muligheder har for at bremse ham, men nu ved jeg, at der vil han ikke bringe mig ud.

    Vi er ikke nået til traven endnu, da han tydeligt fortæller, at det vil han ikke - Han fortæller at det skyldes balancenerven og det giver sig udslag i forhold til hans venstre øre og det skal vi have kigget på.

    Vi står tit helt tæt, hvor han har hoved og hals rundt om mig og jeg mit hoved mod hans hals og med hænderne rundt om ham - så står vi bare der....vi tager begge nogle meget dybe indåndinger og mærker hvordan samhørigheden opstår......det er ren terapi for os begge.

    Sebrano har åbnet en ny verden for mig med hans indsigt og jeg er nu startet på uddannelse hos Winnie stubkjær som kommunikator. (telepati)

    Jeg er dybt taknemmelig for, at han fandt mig og jeg ham - han er hele vejen igennem så fantastisk en hest og med en visdom så stor, at han helt og holdent er min guide og læremester på min vej gennem livet.

    Nå men updaten lyder i bund og grund på, at han har det godt nu - han er glad og tryg og vil aldrig blive oprettet i en annonce igen smiley


  •   9. apr 2013 Kæmpe høj!! Hvor er han flot!!! Elsker hans farve!!

    Kig forbi


  •   14. mar 2013 Tusind tak Lisbeth - Er meget spændt på resultatet fra Winnie Stubkjærs kontakt med ham smiley

    Fortæl gerne om ham ud fra det du har kendt til ham - har skrevet en pb til dig smiley


  •   13. mar 2013 Winnie er i fuld gang med Sebrano og jeg skal have en samtale imorgen kl 12.45. Han har meget på sinde og vil ikke vente med og få kontakt til mig. Winnie er ikke engang nået til mine spørgsmål til ham og der er allerede mere end til den obligatoriske samtale på 1 time. Hun vil gerne medtage et uddrag om ham i hendes kommende bog med billeder som beviser at han stadig lever idag - Jeg har sagt ok til dette. Er klar over det bliver en hård og sandfærdig omgang imorgen - glæder mig, men er også forberedt på, at meget vil gøre ondt.

  •   12. feb 2013 Hvorfor står der han er din part? smiley

  •   8. feb 2013 Kæft den er fantastisk, og hvor dejligt at se at det ikk kun er mig og Christina der har denne specielle tilgang til deres heste - fedt arbejde...

    Skulderklap herfra og en ekstra høj givet.. smiley


  •   5. feb 2013 Tusind tak :-).

    Jamen det går faktisk fremad med ham. Vi har ikke været ude og ride siden sidste update, da jeg har desværre har en del og se til da jeg blev alene i starten af Januar og grundet økonomien må tynde ud i hestebestanden.
    Men jeg føler faktisk det har haft/har en positiv indflydelse på ham. Har haft nogen tvivl om hvilken hest jeg skulle af med, men har valgt at han skal blive, da jeg tænker han har størst risiko for og fortsætte som kastebold, hvis jeg giver slip på ham.
    Jeg tror han kan mærke min beslutning, da han har ændret sig i hans adfærd overfor mig - det virker som om han åbner mere op og har lagt hans forsvar lidt mere på hylden.
    Jeg går også og snakker med ham om, at vi snart skal igang med og lave noget og træne, så vi kan blive gode til det der westernsjov smiley
    Sad i boksen hos ham igår og der var han mere åben for kontakt end han ellers plejer og være - han er også begyndt og slikke, og lege med mulen.
    Det er efterhånden sjældent jeg ser ham blive rigtig sur/usikker....så altså alt i alt er vi ved og finde hinanden mentalt.
    Jeg har lige kontaktet Winnie (clairvoyant) - da jeg gerne vil høre hans historie og derved også komme tættere ind på livet af ham.


  •   5. feb 2013 Høj til den smukke dreng.Godt du efterhånden har fået styr på hans krop : ) Godt han fandt dig : )

  •   11. jan 2013 Flotte hest.. Hvordan går det med ham? smiley

  •   29. dec 2012 ja, präcis smiley håber du finder ud af noget.
    Hehe - heste er dyre ^^


  •   29. dec 2012 Nemlig ja - håber jeg kan finde en part til Jarlen....det er lige rigeligt med 3 hyppere både tidsmæssigt og økonomisk smiley

  •   29. dec 2012 Ja, det kunne jeg se..
    Han er en dejlig herre og man ved altid hvor man har ham. Jeg håber bare det bedste for ham hvis han bliver solgt smiley hehe, jeg kender det godt med min egen rocco, når de andre er lidt for voldsomme er det godt at falde tilbage på en bundstabil hyp smiley


  •   29. dec 2012 Han er ikke oprettet herinde - og har ham faktisk sat til salg....dog er jeg lidt i tvivl om, om jeg vil sælge ham, da han er så rolig og stabil. Sebrano er en vågen herre og så er det godt og have Jarl og falde tilbage på....in case you now.... smiley

  •   29. dec 2012 Okay smiley guud haha ^^ jeg kigger da lige forbi ham ^^

  •   29. dec 2012 Jo ham har jeg stadig - han hedder Jarl nu smiley

  •   29. dec 2012 Ja, ham smiley jeg mener han skiftede navn. Men jeg kan ikke huske til hvad smiley

  •   29. dec 2012 Claus? Ham jeg fik i bytte for Tali?

  •   29. dec 2012 Har du ikke Claus mere?
    Han ser bare super skön ud smiley lige sådan en drömmehest ^^
    Jeg giver en höj smiley


  •   28. dec 2012 Karin kom d. 27 nov i bund med Sebrano...det var en stor omgang og han var helt og aldeles færdig bagefter. Dagen efter lignede han noget der var løgn da han skulle gå og jeg må indrømme, at jeg var nervøs for resultatet... Men det blev hurtigt bedre med ham.
    Vi fik også tjekket hans sadler igennem - hans westernsadel lå ganske godt på ham, men kiefferen som fulgte med ham ved købet....ja den fortalte han da godt nok sin egen mening om - i guder hvor blev han vred da vi lagde den på ham. Forskellen på hans adfærd mellem de to sadler burde have været filmet!

    Han har haft total ro lige siden behandlingen og fået lov til og vænne sig til hans nye kropslige udfoldelses muligheder.
    Jeg var dog for ca 14 dage siden, lige oppe og sidde uden sadel på staldgangen mens han fik lov og gumle hø - det tog han helt fint.

    Så idag d. 28 dec kom dagen hvor det skulle afprøves...på med sadel og hackamore, ud på banen, op på dyret....ingen tilbagelagte ører smiley

    Så til det spændende og afgørende øjeblik - nemlig signalet til fremdrift...INGEN sure miner...gik glad frem.
    Dog var banen frossen og lidt knoldet, så ville ikke byde ham og skulle lave noget.
    Tog ham med ind igen og tænkte så....tør jeg prøve ham på tur? Ja dælme...det skulle afprøves. Dog blev der skiftet til alm trense.

    Turen gik godt - omend han var noget vågen, men det var trods alt vores første tur ud i helt nyt område og vi skulle også krydse hovedvejen. Jeg måtte dog hoppe af kort inden vi kom hjem, da han virkelig vågnede og jeg ville ikke risikere han løb med mig, da vi bor lige ovre på den anden side af den tungt trafikerede hovedvej.

    Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og det skal nok blive godt jo flere gange vi kommer afsted!

    Iøvrigt er det nu klarlagt, at Sebrano ikke trives med en træpillebund....det stresser ham og han bliver enormt bokssur. Halm - så er han en helt anden hest! smiley

    Det var lige seneste opdate på min skønne dreng - som tydeligvis er en dreng der meget gerne vil bruges. Hans humør er rigtig godt hertil aften smiley



  •   13. dec 2012 En stor HØJ til din noget så charmerende hest!!
    Gud hvor er han køn smiley


  •   6. nov 2012 Så har jeg haft Karin Wyrtz ude og gå Sebrano igennem og må indrømme, at jeg er noget harm og vred,
    Sebrano har meget ondt og har tilsyneladende haft det meget længe. Han er så smerteforpint, at det var begrænset hvor meget Karin kunne gøre ved ham idag. Han ville gerne samarbejde, men kan simpelthen ikke.
    Vil ikke uddybe hvad hun mener der ligger til grund for alle disse smerter herinde, da der helt sikkert vil være nogen der vil føle sig ramt, men at denne hest som ellers fysiologisk er sat rigtig godt sammen, idag står med så mange smerter og har haft 5 hjem og 4 forskellige ejere på ca 10 mdr - det er simpelthen grotesk!
    Øv hvor er jeg vred og ked af det på Sebranos vegne.
    Sådan som Karin så ham, så er han enten her og er han ikke det, så bør han få fred. Sebrano er kun 6 år gammel og bør SLET IKKE stå med den krop han gør lige nu! Surt og vredt opstød herfra.
    Karin kommer igen d. 27 i denne måned og arbejder videre med ham.


  •   4. nov 2012 Tak skal i have smiley Han bliver lidt vred under ridning og kan være lidt i tvivl om, om det kun skyldes signalforvirring, så vil få vores fysioterapeut ud og gå ham igennem...det kan kun gøre ham godt smiley

  •   20. okt 2012 Hej høj fra mig. smiley

  •   1. okt 2012 Hej
    Jeg fik slet ikke svaret på din sms med de skønne billeder! Men hvor er det dog dejligt at se jer sammen! Han ser simpelthen så afslappet ud smiley Håber det fortsat går rigtig godt med ham - han er en sand perle! smiley


  •   4. sep 2012 Smuk, det er han smiley

  •   24. aug 2012 Held og lykke med ham. Har også fulgt ham igennem hans tilværelse og skift. Han har noget specielt over sig, og når man så er appalosafan, ja så kan man ikke altid lade være med at følge med. smiley Håber nu at han har fundet sin makker. Sender god vind til jer begge.

    Velkommen til og tillykke med ham.


  •   20. aug 2012 Høj til Sebrano!

    Skøn hyp! smiley
    Kig evt. forbi Pablo? (-;


  •   18. aug 2012 høj til smukke sebrano smiley han gik sammenmed min to små ponyer før nina(tiliger ejer) flyttede ham!

    alt held og lykke med ham/jer fremover smiley
    kik gerne forbi, mine to shetter smiley !


  •   16. aug 2012 super smuk hest og en fantastisk beskrivelse af jeres historie smiley dejligt at læse !!

  •   15. aug 2012 tillykke med den smukke hest så smiley

  •   15. aug 2012 Pøj pøj med ham smiley

  •   15. aug 2012 høj til den smukke fyr vor er han dage lækker
    og vor er det nogen søde plitte han har omkrin øjne
    kig gene fordi min søde pony joakim.


  •   15. aug 2012 Dejlig hest og dejligt at høre at du vil ride western på ham. Tror også han vil føle sig mere hjemme der, eftersom det er det han er tilredet i smiley så skal signalforvirringen nok hurtigt forsvinde.

    held og lykke til jer begge smiley


  •   15. aug 2012 Velkommen og ja, jeg er også en af dem der kan huske hans første salgsannonce....jeg håber, at i får det godt sammen, så den stakkels hest kan få noget ro i sit liv. Han ser jo ud til, at være en déjlig hest:-))

  •   15. aug 2012 Tillykke med din dejlige dreng!
    Har altid synes han havde noget helt specielt over sig, noget der bare strålede!
    Hvilket nok også er grunden til at jeg også kan huske første gang han blev sat til salg, og har fulgt ham med tiden herinde og hos alle hans forskellige ejere. Jeg håber du bliver hans sidste ejer eller i hvertfald noget mere permanent. Stakkels hest at blive udsat for så mange forskellige skrift, alt den ureglmæssighed, og alle de forskellige mennesker han har måtte knytte sig til. Det er der ingen hest som skal udsættes for..

    Så alt det bedste ønskes i, og en dejlig fremtid! (:


  •   15. aug 2012 fin hypper du har diiig der...

    Han ser super skøn ud..

    kig forbi mine hyppere smiley


  •   15. aug 2012 Velkommen smiley

    hvor er han Flot med sin specielle farve :))


  •   15. aug 2012 "Velkommen" Fin hyp smiley
    Kig gerne forbi Nexus med en kommentar og en bedømmelse smiley


  •   15. aug 2012 Tak alle sammen.

    Der er ingen tvivl om, at han er mærket af alle de skift og den slags bør ingen hest skulle stå model til. Det tærer jo på dem for hver gang der ændres på deres miljø, men endnu mere, når der også er ejerskift. Plus han er forvirret og frustreret over modsatrettede signaler under træningen.

    Jeg har ikke selv set ham herinde tidligere, men har fået kontakt til nogle der har fulgt ham og efter hvad jeg kan forstå, så er jeg den 4 ejer på ca 1 år? smiley



  •   15. aug 2012 Sikke en skam at se ham oprettet igen hos ny ejer. Jeg så hans annonce, da han blev sat til salg første gang, og siden har jeg fulgt ham herinde, fordi han blev ved med at dukke op smiley

    Jeg håber, du beholder ham, for enhver hest fortjener et hjem med forståelse og tålmodighed, selvom man skulle møde udfordringer på vejen.

    Jeg ønsker jer hjerteligt velkommen, og held og lykke med ham i fremtiden!

    Hilsen Signe


  •   15. aug 2012 Velkommen, han er rigtig flot smiley

    kig gerne forbi mine? smiley


  •   15. aug 2012 Velkommen, sikke fin han er!:)

  •   15. aug 2012 Velkommen til dine fine hyp smiley

  •   15. aug 2012 Velkommen til Mister Sebrano og held og lykke med ham smiley

  •   15. aug 2012 velkommen til din fine dreng smiley
    håber du vil smide en velkomst til min moonlight


Annonce