{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper - Piano *Knappe* [Himmelhest] 2006

4.764 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Knabstrupper - Piano *Knappe*

Fødselsår:
2006
Højde:
160 cm. med forsko!
Temperament
Piano er en meget rolig hest, men spring fyldt med energi. Han har et godt hoved, og han er ikke bange for ting omkring sig. Han kan "tændes og slukkes" hvilket er godt som military hest. Knappe elsker opmærksomhed og han er et kæmpe nussehoved. Han står stille på staldgangen og nyder tiden med mennesker. Han er bare en stjerne hest....<3
Gangarter
Skridt: Han træder godt igennem og meget sikker, lidt lille nogle gange.

Trav: Stor rummelig trav, flyvende i øgning og meget let at se på.

Galop: Hurtig, men er ved at arbejde med samling.

Rigtig fine gangarter, han går til UG.
Stævner
Dressur og spring stævner vinter og efterår og military forår og sommer.

Fredag d. 26/10-12 Halloween stævne AAGS, LE met. B0:
Fejl: DISK.
Tid: DISK.
Bemærkning: Hans første stævne nogensinde. Han tog ingen bomme og han stoppede kun fordi der var sket så meget den dag, så han var lidt træt i hoved, og jeg var ikke så godt støttende. Vi blev disket på anden sidste spring, så vi var lige ved at være i mål. Men jeg er så stolt af ham for han var jo ellers så god og han sprang ekstremt højt over alle spring. Se video...

Torsdag d. 4/7-13 D-stævne, D4 HorseShow 2013, LE met. B3:
Fejl: 4 i hovedrunden (dårlig afstand)
Tid: 58 sek. (vi red godt ud i hjørnerne)
Bemærkninger: Knappes kun andet springstævne, og så endda hans første udendørsstævne. Han var bare super cool, men lidt træt da han ikke har set så meget endnu bliver han psykisk træt. Han sprang fantastisk og rigtig højt, og han red en super vending som var et sats, som han klarede fint.
Placering: Nr. 16 ud af 28

Placeret som nr. 4 i LC2-A, 68%
Placeret som nr. 6 i LC2-A, 65%
Placeret som nr. 3 i fastelavns holdcup, 70 cm.
Stamtavle
Mor: Rughavens Fenja (Knn 1957 DK Knab)

Morfar: Tyfon (Knn 117 DK Knab)

Mormor: Rughavens Sabine (Knn 1808 DK Knab)

MMF: Tango (DH288 Dansk Varmblod)
____________________________________________________

Far: Chiclanero 5 (190101002124175 ESP P.R.E)

Farfar: Mestuco |||

Farmor: Chiclanera V||
Køn
Vallak
Bemærkninger
Piano er en dejlig vallak, der elsker opmærksomhed. Han bliver til dagligt kaldt Knappe, da han jo har prikker på bagparten der ligner knapper, og så er han knabstrupper. Knappe har først været tilredet som 5½ års, da han voksede meget dengang. Så han har ikke været redet så meget endnu. Jeg er igang med at træne ham op og give ham muskler, så han kan blive military hest. Knappe er en meget modig dreng, som ikke tager sig af ting omkring ham, og når først man har vist ham vejen, vil han gå gennem ild og vand for én. Han er utrolig sød på tur, og han er lidt af en krudt ugle, som bare elsker at gå og gå.
Han bliver forhåbentligt rigtig god til de dele i military hvor han skal springe for han har engang sprunget over fold hegnet som er ca. 120-130 cm. fra stående. Vi har som rekort endtil videre sprunget 1 meter, som var 4 gang jeg sprang på ham og kun 5 gang han selv sprang, så jeg er meget stolt. Han elsker simpelhent bare at ride og arbejde for sin rytter, og hvis man beder ham om noget, jamen så gør han det bare.

Dressur: Han elsker at arbejde for sin rytter, og rider uden problemer rundt med skudt ryg og i holdning. Han elsker at spadsere med sine ben, og man kan sidde og se hans forben, fra hans ryg af. Han spænder hverken op eller bliver irriteret over noget. Og så har han nogle dejlige spanske gangarter der skal fremhæves.

Spring: Knappe ELSKER springning, han kan slet ikke stå stille når først han er inde på banen. Han trækker meget hen til springene, og springer kun seriøst hvis der er lidt højde på springene, Han syntes det er for kedeligt med de små spring. Han springer til den, og er bare så glad for at løbe stærkt. Han er en meget nem hest at vende rundt med. Vores rekord højde er end til vidre 1 meter. Som er utrolig flot af ham, da han kun har sprunget 5 gange, (på spring der var til og med 60 cm.) før det.

Læs mere og se mere om ham på: http://emmaeventing.wix.com/emmamhansen
Kommentér på:
Knabstrupper - Piano *Knappe*
Annonce