{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Beauty [Himmelhest] 1999

2.103 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah Steen *HJR*
Kvinde | 20 år | Oprettet: 23. dec 2011


Anden særlig race Beauty

Fødselsår:
1999
Højde:
140 cm
Temperament
Super fantastisk temperament, hviler rigtigt godt i sig selv, kan være både frisk og doven ;O)
Gangarter
god skridt
god trav, kan lave ret så fine øgninger
super galop
Stævner
Mange med tidligere ejere, bl.a. distriksmester for hold, dis.14 i 2010

Beauty og mig rider lc klasserne nu og det går rigtigt godt, skal bare lige finde de rigtige knapper fo at få hende til at søge bedre ned, så er vi klar til næste skridt ;O)
Vores store mål i 2012 er at blive placeret i den gode ende ved Nibe cup og prøve at starte en lb klasse inden nytår.

Sep. 2012 Vinder af Nibe Cup lc2 og lc3 dressur for kat II pony (så stolt :O))
Sep. 2012 Nr. 2 til områdemesterskaberne i dressur
Okt. 2012 Nr. 1 i vores første lb1 65,8 %

Alle mål for 2012 blev nået, spændende at se hvad 2013 bringer...

I 2013 startede vi vores første c-stævne på mors, en kæmpe oplevelse. vi startede lb1, lb2 og la1 og det gik over alle forventninger.

Vores bedste resultater i 2013 er en 1 plads til c-stævne i Brønderslev i Lb2. Vi deltog også til distriksmesterskabet for hold, hvor vi red godt 65% ;-)
På klubplan er bedste resultat i 2013 en la1 til 70%

Vores mål for 2014 er at prøve at starte la4 ;-) Desværre kommer jeg nok ikke til at starte helt så mange stævner på Beauty fremover, da jeg har fået en anden dressurpony. Beauty synes det er lidt hårdt at ride de der lange programmer og så bliver hun lidt tvær og meget doven. Så vi vil nyde en masse skovture og så ride lidt stævner ind imellem. Det er jeg sikker på, at Beauty vil elske ;-)
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Super dejlig pony som jeg og resten af familien forelskede os i første gang, vi så hende. I vinterferien i år (2012) skulle jeg passe hende, imens hendes ejer var på ferie. Og jeg blev endnu mere vild med hende. D. 2. marts kom hendes ejer pludselig kørende med Beauty ind i gårdspladsen. Jeg forstod ingenting, men det viste sig, at min mor og far havde købt hende til mig. Jeg blev så lykkelig ;O) Beauty er så dejlig at omgåes og jeg er så tryg ved hende. Hendes eneste fejl er, at hun bider, når gjorden skal spændes, ellers er hun helt perfekt ;O)

Beauty er simpelthen verdens bedste pony, vi har haft så mange skønne oplevelser sammen, og glæder mig til mange flere i fremtiden. Selvom jeg har fået en ny fantastisk dressurpony, så vil Beauty altid være noget helt specielt og heldigvis er mine forældre og jeg enige om, at hun aldrig skal sælges. Elsker dig for evigt smukke <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Kommentér på:
Anden særlig race Beauty
Annonce