{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) fronerthig revolution A-pony 2007

8.704 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Søs Reimar
Kvinde | 53 år | Oprettet: 24. jun 2007


Welsh Cob (sec D) fronerthig revolution A-pony

Fødselsår:
2007
Højde:
147 u/sko Marts måned til Kåring i Ikast
147 u/sko 1 okt på His
148 usko 3 dec på Capacity
Temperament
Så er vores elskede Pelle solgt til den skønneste famile:)
Amalie Thomasen er et perfekt match til min lille stjerne.
Det er mærkeligt at vores ponyeventyr er slut ,men håber at det fortsætter på sidelinjen af Familien. Thomasen.

A pony med Emilie. (Enodressage)
meget rolig hingst. Han hviler i sig selv og er bare super dejlig at omgås. Han brummer lidt når han står på staldgangen- men det er kun i 3 sek. Han elsker at blive strilet og står mussestille med underlæben hængende fordi han er så afslappet.
Pelle blev klippet idag den 6 okt- han stod mussestille og var klippet på krop ben og hoved på 1 time. Han nød det nærmest. Det er SÅ fedt han tager alt meget roligt....
Gangarter
fantastiske føles som en hest
Stævner
kåret i DSP og har 1 års avlsgodkendelse.
B pony i 2 la6

Stamtavle
far: Derwen Revelation
mor: Fronerthig Cerys Haf
Køn
hingst
Bemærkninger
Han er Andreas nye pony da hun er vokset fra verdens sødeste P-Tim
Pelle er godt igang med at lære alt. Han springer alt og glor ikke.Dog ikke så højt. Han er nem at arbejde med i dressuren. Han lægger sig til og går meget afslappet. Det sværeste er galoppen. Da den er så stor ryger hans skulder ud og så mister han rytmen. Men det ved vi at vi bare skal træne.
Han skal til sit første stævne på lørdag den 23. Vi starter blidt ud med en LC2 for at se hvordan
han er på udebane.Glæder os:)
Petersborg d 23 sep. 1 stævne LC2 : 66.36: Han trykkede sig lidt men var en meget sød pony:)
Karlslunde d 27 okt. 2 stævne LB3. 66.07: Han gik i krydsgalop og var sløv trods meget lidt opvarmning. Vil prøve med havre i foderet.

8 nov- han var lav i jern- så giver ham en jern/kobber kur og håber på det hjælper med at holde energien....

30 dec. Pelle er kommet sig og har endelig fået fremaddrift. Han er blevet mere kæk men er en meget artig hingst. Han står iøjeblikket hos Louise Estrup - hun rider ham her i julen og når vi skal på ferie. Det er fedt med et intensivt træningsforløb hvor man er i samarbejde med træner dagligt. Det giver godt og er snart klar til LA 1-2. Vi er fuldt ud tilfreds med vores søde hingstebasse.

Ja så er vi endelig kommet os over vores lille skade. Vi måtte starte forfra mht. Balance og opbygning af muskler. Han fik skaden 20 januar og blev frigivet den 1 april.

Stævne Petersborg 26 maj LC 2 72,73- selvom vi gik i galop i stedet for trav og han spændte en del op.

Stævne FHSR red LA1 A- bane( for hest) vores 1 LA. Han var sød og meget artig. Andrea red fejl bane men endte alligevelvel med 65,39. Og meget plads til forbedringer da hun red en del upræcist.

Stævne Maarum 22 juni 1 LA1. 62,07 - han var meget meget glad i opvarmningen pga heste der løb på fold ved siden af. Da han kom på banen var han fin. Vi ved han endnu ikke er stærk i schenkelvigninger - tilbagetrækning-parade og øgning i trav. Men det er alt sammen noget vi kan forbedre med styrke og træning. Så han skal nok blive fin. Han var meget nem at have med:)

Odsherred den 5 juli 2013. Pelle var meget nem at have med. Han vrinskede 1 gang da vi ankom med traileren. På opvarmning var han afslappet og han sagde ingenting til dressurhegnet og de 10 ponyer på opvarmningen. Vi fik 65,51 i LA1, trods han stadig ikke er stærk i tilbagetrdning- parader-schenkelvigninger- øgning. Håber han med tiden bliver det stærkere.

Petersborg la1 64,4 dommer Peter Fischer - smuk og sød hingst.

28 sep 13: Pelle var så ukompliceret at have med. Han er en fornøjelse og opfører sig eksemplarisk. 1 gang indendørs og kiggede ikke:) 65,5%

19 okt LA1 Albertslund klubstævne red til 65,5 men blev disket pga han havde bidringe på. Dommer Helene Wachmann . Så ryger de bidringe- de var bare så han ikke fik sår i mundvigen.

25 jan HIS distriktstævne første la3 63 procent

den 23 feb 1 la2 66.41 procent
1 marts gribskov la2 66,41- havde en del kisker med bagpartsvening og skridten.

brf 22 marts: la2- kiks i bagpartvending og skridt samt buk i galop- 65,5
brf la4 - detsamme ballade i bagpartsvending samt galopbuk-han var glad, samt fejl bane men alligeevel 65,7 i første la4.
Glæder os til at bagpartvendingerne er på plads:)

7 juni Petersborg første la6- red til 66,84 Flot
14 juni msr anden la6. 67,9 med 2 dyre fejl-----jubii B pony og rytter:)



6 juni 2013 havde han tandlæge og alt var fint- kun lidt spidser:)

3 september 2013. Nu går det stærkt. Han er ved ar fatte tilbagetrædning og parade med hovedet nede. Andrea øver bagpartsvendinger og de er faktisk rigtig pæne. Han er stærkere bagtil og har fået en meget fin indundergriben trav og galop hvor hans fremaddrift virkelig kommer bagfra:) Vores søde hingstebasse er blevet meget voksen.

Han ved dog stadig ikke han er hingst. Var spændt over hvordan han ville reagere her i foråret og sommer. Han reagere ikke. Han kan gå side om side med hopper i skoven selvom de er hingstegale. Vi trak ham ned i en anden stald han aldrig har været i- han hverken vrinsker eller brummer. Tror det er fordi han aldrig har bedækket:)

Vi er flyttet til en ny stald der hedder Slutterupgård. Vi var glade for Skovmosegård men her skal vi ikke køre så langt. I den forbindelse har vi fået Anke som træner og hun er fantastisk. Pelle er kommet i bedere balance så hans galop er blevet meget bedere. Han elsker hans nye sted hvor han står i første boks og kan holde øje med alt og alle. Vi har fået Anke Ter Beek som underviser og hun er fantastisk- hun har på 2 måneder fået ham til at få mere rumlighed og styrke til at bære sig selv. Han elsker at gå samlet med vi prøver at få ham til at strække sig ned istedet:)
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) fronerthig revolution A-pony
Annonce