{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Alfagjøf (Alfa) [Himmelhest] 2007

2.277 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Alfagjøf (Alfa)

Fødselsår:
2007
Højde:
137 i stang (138 med sko)
Temperament
Super sød pony som virkelig er god i sit hovede og selvom hun er stærk skal jeg nok kunne magte hende.

Til tider meget hoppet og stædig, men et nussehovede. Rimelig cool på vej kan dog stadig blive lidt bange for tung trafik, men vi arbejder på det.

Gangarter
Skrit

Trav

Galop
Stævner
Ja. Men kun nogen klubstævner ind til vider

Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
ALFAGJØF BETYDER GAVE AF ELVERNE <3

Jeg har først fået Alfa hjem den 2/9-12 så jeg kender hende ikke endnu, men det jeg ved og har oplevet er at hun elsker at bleve nusset og jeg er sikker på at vi skal have mange gode år sammen :).

Alfa er en blanding og det eneste jeg ved med 100% sikkerhed er at der er Islænder i hende.
Hun er solgt som Islænder til tidliger ejer, men hun er ret sikker på hun ikke er helt ren :)

Jeg har kun redet Alfa 2 gange. Første gang på en fold (da hun stod på sommerfold) og anden gang en tur i skoven. Hun lyster meget på stemmen, så nu skal jeg arbejde meget med at bruge min stemme, men det lære jeg hurtigt.

Hun er lige kommet hjem idag og der har jeg givet hende fred så hun kan lære sine nye venner og omgivelser at kende, men sad da i 3 timer og bare kigget på hende og gav hende et par æbler når hun kom op til hegnet hvor jeg sad.

Alfa kommer fra et rigtig godt sted og jeg vil give hende et lige så godt sted hos mig og rigtig nusse om hende. Også skal vi lære hinanden en masse ting når jeg skal begynde at ride hende, men nu skal hun lige falde helt til ro før hun skal ud og nuller rundt med mig på ryggen...

Nu har jeg haft Alfa næsten 1 mrd. og hun er bare det dejligste i verden.
Hun var faldet næsten til efter 5 dage og har nu fundet sig en veninde. Det gør så også at hun er lidt "dum" på staldgangen da hun tripper rundt og ikke kan stå stille også kalder hun på sin veninde, men hun må lærer at såsan er det nu engang engang imellem.

Jeg rider undervisning på hende en gang om ugen og for hver dag der går bliver vi bedrer og bedrer sammen. Hun prøver mig dog rigtig meget af ;) Først smed hun mig af med fuld musik, men jeg hoppet op igen selvom det gjore rigtig ondt. Så begynde hun på at stoppe og nægte at gå, men det er også løst, så løb hun mod hegnet og stoppet, men det er vi vist også kommet over, nu stikker hun af med mig og vil ikke stoppe på ridebanen og i ridehuset, men mon ikke jeg også snart har styr på hende der :)

Vi har været uden for hjemmet 2 gange, første gang sammen med hendes bedste veninde, men idag (25/9-12) havde min mor lånt en trailer og jeg fik hende med på 4H til undervisning. Alfa var lidt oppe at køre til at starte med, men vi var der i god tid så hun kunne falde ned.

Den 6 Oktober skal jeg starte en klasse i spring på hende, men min mor siger at det bliver kun bom til 20 cm da vi stadig er så nye sammen, men da det er på 4H kan dette godt lade sig gøre :)

Den 6/10-12 red jeg mit første stævne og det blev til en 3 plads :)
Alfa var dog lidt bange for de blomster der var på springene, men med lidt snak og ben tæt til hende kom vi over. Dog tog vi det stille og roligt da banen var meget våd og heller sikkert i mål end at vælte ;) Så det blev til en flot 3 plads. Er stolt da det som sagt er mit aller første stævne nogen sinde også på en hest jeg kun har haft en mrd. (også derfor vi kun red fra bom til 20 cm.)

Den 7/10-12. Red jeg dressur stævne på hende og fik en delt 2 plads. Alfa var dog lidt dum idag :( Hun ville ride alle andre steder end hvor jeg ville hen, men med lidt kamp vandt jeg og fik en fin plads synes jeg :)... Der blev også uddelt en gave til den rytter der havde kæmpet mest med sin hest, Og den fik jeg da der ingen tvivl var omkring at jeg havde kæmpet mest med min pony. Hun var lidt "dum" i dag :(

Maj 2013. Alfas spat er aktiv :(

Sommeren 2013 red jeg en LD1 på Alfa og fik en førsteplads :D vi red til 73,33 hun gik bare som en drøm :D <3

Alfa er hen over det sidste år blevet dårligere og dårligere i hendes bagben :( Og efter mange og lang tids overvejelse er vi kommet frem til hun skal her fra :'( Det er så svært at skulle sige farvel, men hun skal ikke gå og have ondt, hun er stadig en super glad pony som altid vrinsker når vi kommer ud til hende og kalder på hende. -men hun er begyndt at give sig på folden over for de andre og tager ikke længere kampen om hendes plads op :( Gennem de næsten 2 år jeg har haft hende er vi noget langt med hende. Hun flipper ikke længere over at der kommer en lastbil/bus eller traktor når vi er på tur, vi kender hinanden 100%. hun kan smile, kysse, nikke og næsten neje nu. stævner stresser hun heller ikke helt op over mere. hun er den bedste pony i verden og det er med kæmpe sorg at hun nu skal aflives, men man skal tænke på hende før man tænker på sig selv. Alle mine drømme sammen med hende bliver nu taget fra os, men i mit hjerte vil hun altid være. Tvivler på at jeg finder en pony igen med så STOR en personlighed. Hun har lært mig så meget og hun har givet mig så meget at smile over!! De sidste 10 dage vil jeg bare nyde og hygge om hende og aldrig har hun fået så mange godbidder, men skal jo ikke længere tænke på hendes vægt eller noget i den stil :'(

Min drømme pony Alfagjøf, Hun er det bedste der er sket mig <3
Kommentér på:
Anden særlig race Alfagjøf (Alfa)
Annonce