{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Nørgaards Summer dream 2009

2.320 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

susanne H
Kvinde | 46 år | Oprettet: 30. jul 2012


Tinker Nørgaards Summer dream

Fødselsår:
2009
Højde:
147 + vokser stadig.
Temperament
Rolig , blid, et rigtigt nusse hoved, ser ud til hun kan lokkes til alt, men kan godt sige fra hvis det skulle være nødvendigt.
Gangarter
skridt : over middel
trav : over middel
galop : middel
Stævner
ingen, er ikke så gammel
Stamtavle
Mor : Lady maria of ireland
Far : falcon fra irish tinker stabel i holland
Farfar : Raven van gipsy spirit
Køn
Den dejligste hoppe man kan tænke sig.
Bemærkninger
Test farvet : smokey black

Har pas fra GCDHA men er eftergølgende blevet reg. i ICS, hvor hun som 1 årig blev kåret med 141 point ( 2 prem.)

Vi er så heldige at vi har fået lov at købe dejlige summer, hun er købt ved stutterig Lovecob. Vi fik Summer hjem søndag d 2 sep, så vi kender ikke hinanden så godt endnu, men det kommer, hun er en dejlig dame , helt familien glæder sig over vi være så heldig at få hende og vi får helt bestemt mange gode år sammen.

Summer har været med på gåtur de sidste pr dage, hun følger min datter over alt , pruster lige lidt hvis hun syndes det er farligt, går vi først, så går summer med, hun er bare så dejlig.

D 8/9-12 min store datter har redet på summer uden sadel, hun tager det så roligt, det er en fornøjelse at arbejde med så dejlig en hest.

D 23/9-12 vi har haft summer i 3 uger nu, vi er begyndt at gå lange ture ved vejen, hun er totalt cool er ligeglad med stort set alt, traktore, biler m trailer osv, hun følger bare efter min store datter og er mere obs på hvad børnene laver, end hvad der kommer kørende, hun skulle jo nødigt gå glip af det sjove. Er så glad for hun er blevet vores.

Så blev Summer forsikret.

Mine piger været oppe og stå på summer, hun tager det helt roligt, hun elsker at lege og finder sig i stort set alt, man kan ikke andet end at elske den hest.

Så er vi begyndt at ride med sadel og hun har for første gang mens vi har haft hende fået bid i munden, summer tager alting meget roligt.

D 28/3-13 Summer er nu blevet flyttet til nyt opstaldningssted, hun skal gå sammen med 3 vallaker og et æsel, bliver dejligt at få adgang til ridehus og ridebane.

D 10 maj , Summer er nu fyldt 4 år og ungerne hade lavet rugbrøds/æble/gulerods lagkage til hende.

Nogle af billederne er lånt ved tidliger ejer.

Sommeren 2014 : Emma-rosa og Summer er begyndt at ride med Gypsy horse show team, de går det rigtigt godt .

D 4 okt 2014 : Summer er nu kåret i DTF , hun fik en flot 1. Premium+star, samt hun blev dagens bedste hoppe HURRA HURRA, er så stolt.
Kommentér på:
Tinker Nørgaards Summer dream
Annonce