{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Cosby 2008

8.541 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette H
Kvinde | 36 år | Oprettet: 23. dec 2004


Holstener Cosby

Fødselsår:
2008
Højde:
177 ca..
Temperament
Den sødeste og rarestehingst jeg jeg har mødt. Han er rigtig dejlig rolig. Man skal dog ikke glemme han er hingst. Han skal se folk lidt an. Det syntes jeg er rart.

Er super nem at have med i byen, vrinsker bare lidt.
Gangarter
Middel. Han er avlet springhest. Men nu skal der arbejds med traven. Så er alle gangarter over middel :)
Stævner
1. stævne den 4.11.12 40 og 50cm, klasserne var lagt sammen, men han gik dobbelt nul i 40 og en enkelt bom i 50 :) Er SÅ stolt..

2. stævne den 22.09.13, 90cm med Mille Rasmussen, 2 bomme og et stop. Alle er super tilfredse, rytter, træner og jeg. Efterfølgende startede jeg selv klubmesterskab i 40 cm, red 0 i både første og anden hovedrunde og så skulle vi ride omspringning, hvor det blev til en enkelt bom og dermed en anden plads i mesterskabet <3
3. stævne var træningsstæve på Lundby Efterskole med Mille som pilot :) De havde nogle gode ture i 80-100cm og en masse erfaring rigere :)
4. stævne blev nytårsstævne i Glostrup den 4.1.14, jeg skal love for vi fik en ny side af se af stjernen, han var overlegen og vagte en masse opsigt på opvarmningen *STOLT* han var SÅ godt springene, så kom han på banen og så sagde han nej tak :( Han ville ikke i nærheden af spring 1 :( Både Mille og jeg var i vildrede. Men er enige om at han bare ikke kunne overskue det hele :)
Stamtavle
F: Cassaro som er efter Coronado. MF: Cassini I
Mere kommer når han kommer hjem. Han har halv søskende og søskende der går internationalt spring.
Køn
Hingst, forbliver han lige så sød og nem som nu skal han også forblive som hingst
Bemærkninger
Kærlighed ved første blik <3
Det er hvad jeg blev ramt af den dag i juli mdr jeg for sjov sad og kiggede hesteannoncer.. Meningen var jeg skulle have min tidligere lånehest retur. Men der var en masse bøvl, så dette blev desværre ikke til noget Hun er ellers bare min soulmate.

Men da det så ikke kunne blive hende havde jeg besluttet jeg ikke ville ride mere. Men pludselig. Ja så var annoncen der.. Og jeg var solgt. Han var alt det jeg ikke ville have, men der var bare noget over denne dejlige hest.. Jeg skrev frem og tilbage med ejerne og den 29.8 tog jeg turen over og skulle se ham.. Ja jeg var solgt.. Der stod denne store lettere overvægtige mørkebrune holstener hingst og kiggede på mig.. Lettere skeptisk, men vi snakkede om tingene og pludselig syntes han jeg var ok.
Glæder mig til han kommer hjem :)

ENDELIG!!!!!! :D
Søndag den 23.09.12 kom han hjem :) Kl.16.10 trillede lastbilen ind af indkørselen, det havde været en lang tur der startede kl.9 i Sdr. Jylland. Cos tog turen pænt. Havde stresset lidt i starten så var svedt. Havde stået pænt hele turen. Dejligt.
Han kom ned af lastbilen stille og roligt og om i løsdriften.. Og SÅ fik han øje på damerne. Så han brugte lidt tid på at vise sig frem <3 glæder mig ENORMT til fremtiden med ham.. Glæder mig til at lærer ham at kende..

En lille update d.6.11.12
Cos har nu været hos mig i lidt over en mdr.. Og hvilken månede. Der er sket SÅ meget positivt med ham, han er igang med ridningen igen og har gået sit første stævne til UG.
Planen er blevet han skal kastereres da jeg skal opereres og derfor har brug for at sende ham i ridning, men jeg kan ikke betale en masse penge hver mdr til en prof rytter. Så han skal have kappet koglerne og ud til hans rytter..

Update d.13.03.13

Ja skæbnen ville at der i sidste time meldte sig en super dygtig rytter der ville låne Cos, beholde ham som hingst og udnytte hans potentiale. Så i januar blev prinsen flyttet til Stenløse op til Christina. Hun passer ham til ug kryds og bolle er stort 12 tal <3 De to er bare så gode sammen og Christina giver ham alt den tid han har brug for :) De nye billeder jeg ligger ind er taget fra video og er derfor ikke så gode.

24.09.13

Ja så er stjernen hjemme igen og sådan forbliver det, medmindre der sker et eller andet vildt uforudsigelig. Jeg havde ingen forhåbninger om jeg ville have det så godt på ryggen af ham. Men der er bare et eller andet særligt..
Jeg har Mille til at uddanne og starte ham i spring da jeg selv er en kylling. Dog springer vi lidt små spring sammen <3

Så er vi kommet ind i 2014 og jeg er stadig stor fan af min bamse.. Han giver mig SÅ meget i hverdagen og jeg vil simpelthen ikke undvære ham for noget i denne verden. Ham og Mille udvikler sig stadig helt super sammen. Dejligt at se.
Jeg er spændt på hvad 2014 kommer til at bringe. Jeg vil ikke komme til at ride meget da jeg skal have en GB operation. Men jeg håber at jeg har tabt mig nok til at jeg er klar til klubmesterskab til september igen :)
Kommentér på:
Holstener Cosby
Annonce