{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Cosco XX [Tidl. hest] 2007

1.606 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fuldblod (XX) Cosco XX

Fødselsår:
2007
Højde:
Omkring 165 cm. med sko.
Temperament
Rolig, men man er jo ikke galophest for ingenting og han kan virkelig løbe! Mere vil komme når jeg har haft ham lidt tid ;-)
Gangarter
Skridt: middel.
Trav: Langt over middel, stor med meget løft.
Galop: Over middel.
Stævner
Han har gået på Klampenborg et par gange, ellers løb rundt omkring i Danmark. Han er utrolig rolig, og da de indså hans evner og lyst ikke var der, brugte de ham til lærehest, for at få de andre i startboksen.
Stamtavle
Far: Abaco Prince (USA)
Abaco Prince har et utroligt roligt og godt temperament, som
det har vist sig, at han avler videre til sine afkom, som derfor er nemme at samarbejde med. Stærke, ærlige og stabile.

Mor: Sui (Den)
Morfar: Free and Gay
Free and Gay er en af de heste i Danmark, som har startet og vundet løb med det højeste handikap. Desuden er han far til mange dressur- og spring-heste.

Cosco er helbror til Sir Polo. Derfra kommer hans kaldenavn "Lillebror"
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Cosco er helt ny for mig, han kom søndag d. 9/9/2012 og har bare taget det hele så pænt! :-)

Har indtil nu ikke redet på Cosco siden han kom, han er meget oppe og køre endnu. De blev d. 11/9 flyttet i den nye stald hvor der kun er 4 heste og der er en del mere ro end i den store stald hvor der er 40 heste. Han er faldet godt til ro på folden med Mento og i boksen.

Den 17/12/12:
Cosco er efter at have stået halt i længere tid uden at der var noget at finde på ham, endelig klar igen! :-D Han er det seneste stykke tid bare blevet skridtet og trods der har været op til 5 andre heste i hallen reagerede han først da der var 3 heste i galop, det var en smule snyd ;-) I dag fik han lov at trave 2 min. og det er helt tydeligt at mærke hvor meget han elsker at arbejde!! Jeg håber at jeg snart kan få lov til at prøve at springe på ham, når han er genoptrænet! Det er utroligt, jeg har siddet på ham under 10 gange, han er væddeløbshest med damp ud af øre og næse og der skal være knald på HELE tiden, men jeg føler mig så tryg på ryggen af ham! Der er selvfølgelig stadig den usikkerhed med om han mon stejler højt pludseligt, når nu han pludeselig bakker hurtigt fordi han fik en skør idé - men usikkerheden forsvinder mere og mere for hver dag! Jeg tror på han nok skal blive min nye stjerne! :-)

I´M BACK! OR WE ARE!
13/6/13:
Idag var dagen, dagen hvor jeg så min frygt i øjnene og tog kampen op. igen. Jeg gav ikke op, men jeg kunne bare ikke holde ud at kigge på en hest efter at jeg gav slip på Mento. Det skar så dybt i mig, at jeg stadig bløder. Mento var mit et og alt og det føles bare HELT forkert at beholde Cosco og gå af med Mento, så derfor slap jeg dem begge. "If you love someone set them free, if they come back they are yours! If they don´t they never were!" Mig og Cosco kom tilbage til hinanden begge to, jeg har tænkt på ham hver eneste dag. Tænkt på hvor langt vi kunne komme, og at vi nu aldrig fandt ud af det! Men idag, idag startede vi vores eventyr igen og jeg håber det lykkes at han en dag vil blive den hest jeg drømmer om. Måske starter vi bare ud med at jeg skal kunne skridte på ham og styre ;-) Kryds fingre for os!
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Cosco XX
Annonce