{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Grønagergårds Ricki [Tidl. hest] 1997

4.957 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nathalie B.
Kvinde | 26 år | Oprettet: 6. apr 2012


Anden særlig race Grønagergårds Ricki

Fødselsår:
1997
Højde:
149 cm. med sko.
Temperament
Han har det dejligeste tempermangt! I stalden er han altid rolig, og nem at omgås. En charmetrold og et ekstremt nussehoved, især hvis lommen lugter af godbidder :)
På banen er han meget abejdsvillig og rider i sin ejen lille "kasse", uden at være pårvirket at hvad der foregår omkring ham. Hvilket jeg er utrolig taknemmelig for, da man så altid kan føle sig tryg på ham og vide at han ikke ser 'spøgelser' :)

Til s tævnerne er han oftetst virkelig flink og opfører sig som der hjemme. Vi havde i en lang periode et problem med energien, som d esværre trak meget ned :/
Dette er heldigvis helt væk efter han har fået specielt energifoder og en masse god træning - som kom det stille og roligt af sig selv :)
Gangarter
Ricki har tre gode gangarter, med hver især tre 'gear'. Oftest har vi fået 7.

Han går lækkert og løsgjort med et lettere nikkende hoved og med stort overtræd. Skridtøvelser som parader, tilbagetrædninger og især piruetter fik vi ofte 8 for.

Traven er udmærket dog ikke imponerende. Han formår at at lave nogle rigtig fine sidebevægelser hvor han virkelig formår at holde takten og bæringen.

Galop er helt klart Ricki's bedste gangart. Han har en fantastisk balance, som jeg ofte bruger til at støtte traven med. Han har et lækkert spring og er i det hele taget bare super lækker, rummelig og knofontabel i galop! ^^
Overgange (både skridt, trav og parade) ligger lige i skabet. Kontragalop er han ekstrem stærk i og han gik uden problemer ind i slangegange med mange buer. Desuden var de tre 'gear' ekstra stærke i denne gangart. Han er ekstremt lydig over for skift af tempo - næsten for hurtig. I kort galop bevarer han tempoet og bæringen, i fri galop sprang han flot og men holde stadig hovedet korrekt.
Stævner
Det sidste halve år af min ponytid gik han LA6/PRI, men da han et halvt år efter mit fald for aldersgrænsen blev solgt, trænede vi på PRT/PRM niveau.
Stamtavle
Ricki har ingen stamtavle. Dog er han så vidt jeg ved, blanding af en fjordhest og en DV, hvor hingsten var stukket af og smuttet en tur ind til en hoppe på fold :)

Så Ricki er populært sagt et 'hul-i-hækken-føl' ^^
Køn
Vallak
Bemærkninger
Ricki blev 29. maj 2014 solgt til den sød familie, hvor han med garanti vil blive behandlet som blommen i et æg :-)


Jeg købte Ricki den 18. Marts 2011.
Før jeg fik ham, var han tilknyttet Slangerup-Lynge Rideklub, hvor en sød pige brugte ham som stævnepony. Ricki har derfor gået mange forskellige klasser og er ekstremt øvelsestærk. Ricki gik der B-stævner.

Ricki er simpelthen så godmodig, og han har bragt mig så mange gode minder, i de lidt over tre år jeg har haft ham! :) Han har en kæmpe charme, som gjorde at jeg fra allerede første tur på ham, vidste at han var den rigtige :)
Med ham kan jeg altid forvente en brummende velkomst når jeg møder op i stalden :)

Da Ricki var min hidtil første og eneste pony, blev han brugt som en lærepony, hvilket han har vist sig at være helt perfekt til, særligt pga. hans store rutine.

Han førte mig fra LC på rideskoleheste og op til PRI på 2,5 år.
Da jeg desvære er så uheldig at have fødselsdag kort tid inden nytår, nåede jeg ikke at starte nogen stævner der, dog red vi PRT/PRM niveau og jeg er helt sikker på at vi ville kunne have ført nogle flotte rossetter hjem i de klasser også ;-)
Kommentér på:
Anden særlig race Grønagergårds Ricki
Annonce