{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Kashmir 2007

2.599 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kirsten L
Kvinde | 43 år | Oprettet: 1. apr 2007


Arabisk fuldblod (OX) Kashmir

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca 152, måler mere nøjagtigt når musklerne over ryggen er blevet bygget rigtigt op..
Temperament
Kashmir virkede fra starten meget nervøst anlagt og utrolig forsigtig.. Men den "anklage" har jeg for længst lagt på hylden... Han er simpelthen den modigste og mest nysgerrige hest, han stikker gerne hovedet helt ind i noget, han liiiige skal se an.. Selvfølgelig kan han da hidse sig op, og té sig, man er vel araber??
Gangarter
Lette, svævende gangarter.. Super lækre efter min smag
Stævner
Ingen
Stamtavle
Kashmir er efter Kirmitzi, mor-linjen kender jeg først til, når jeg får hans papierer
f: Kirmizi
ff: Nekro
fff: Nego
fm: Ida Bint Aida
fmm: Aida Bint Abida

Mor: Celina
Køn
Vallak
Bemærkninger
Allerede i januar, da min datter startede til ridning, på Lem rideskole, faldt jeg for den her fantastiske dreng! Det havde længe været et lidt skjult kærlighedsforhold, for man forelsker sig jo ikke i andres heste... Men trods min dårlige samvittighed, blev tiltrækningen af ham større og større.. Og tydeligvis var han også faldet for mig!
Skæbnen ville at Kashmir, som jeg selv har døbt ham, var ejet af en ældre dame, der er syg og havde synsproblemer, så hun kunne ikke selv passe ham og hans søskende, Kashmir havde et liv der det meste af tiden ville blive i en boks, i sigte, hvilket jeg ikke kunne bære... Så fræk som en slagterhund var jeg, og ringede til ejeren og spurgte om det ikke var bedre at han flyttede ud til mig... 5 dage senere dvs. onsdag d. 12/9-2012 kørte Boy's lastbil op af vejen, med den mest fantastiske dreng!

Kashmir er en utrolig forsigtig dreng! Han er underligt nok absolut ligeglad med andre heste, men så snart han ser mig, kalder han som om han aldrig har set andre, springer rundt og skaber sig!! Har ALDRIG haft en hest der har været sådan før!!

Det første lange tid, skal Kashmir have lov at falde til.. Han bærer tydeligt præg af at have været "boks-hest" muskelmæssigt, men det skal vi nu nok få optrænet og gjort pånt.. Han skal sammen med min ynglings-traver Wondering, min ynglings DV-blanding Kiaya og min bedste ven Knold være med til at forsøde mit liv!!

Kashmir er lige nøjagtig den OX'er jeg har drømt om, siden jeg kom af med Estral for 10 år siden...

Kashmir er ikke tilredet, og der vil selvfølgelig blive byttet ud i billederne så i rigtig kan se hvordan det går når en drøm bliver til virkelighed!!

*opdatering d. 13/4-14
Jeg har nu inden for de sidste par uger, været så modig, at kravle på nakken af Kashmir... Han er simpelthen bare absolut ikke en milimeter mindre lækker at ride, end jeg nogensinde havde forestillet mig.. Han mangler stadig en del i at være fuldt styrbar, men han eeeelsker at lære, og alt jeg beder ham om, tager han som en udfordring.. Mor's lille gavtyv, det er hvad han er... Han er simpelthen unik :-)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Kashmir
Annonce