{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Saint Epona of Killarney [Tidl. part] 1997

1.812 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla
Kvinde | 26 år | Oprettet: 21. apr 2010


Irish Cob Saint Epona of Killarney

Fødselsår:
1997
Højde:
143 cm
Temperament
Super dejlig temperament! nem at have med af gøre både i stalden og under rytter i naturen er hun også fantastisk for hun kan virkelig også gi' den gas på en åben mark og det syntes jeg er skønt!
Gangarter
Højste givne gangarts points indenfor ICS -international.
skridt: 10
Trav:10
syntes galoppen er rigtig skøn for hun har god kraft og energi med i den...
Stævner
Ja men ikke med mig.
Stamtavle
Ukendt -importeret fra Irland.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Saint Epona of killarney som i daglig omtale kaldes Epona, er en rigtig skøn hoppe af bedste sind holder virkelig af at ride hende :-)
Hun er min part og her enlig ikke raddet hende så meget endnu...Men har været inde til stoerhestedag med hende...
Da jeg fik tilbudet om at ride Epona ringede jeg til hende som eger hende (Liselotte Laurberg) og kom ud og så hende, var dog ikke oppe og prøve hende der men ikke så mange dage efter var jeg ude og prøve hende og syntes hun var utrolig dejlig, Skulle da lige vene mig til det nye dyr under mig men syntes allerede jeg kender hende godt her efter, lidt over en måned hvor jeg har raddet hende :-)

Lidt om hendes historie: Hun kom til danmark i 2003 hvor Liselotte fandt hende hos en hestehandler, hvor hun var kommet i isolations stald et par gårde fra. Hun var stærkt medtaget. Havde kværke, Skab, Lus og Ringorm -altså uden et hår på kroppen. På trods af hendes lidelser -havde hun allerede på dette tidspunkt en Engle-agtig aura....dette blev naturligvis mere synbart med hårenes kommen.

2003 blev Epona stiilet til uofficial kåring på sjælland -blev dagens bedste hoppe -og all over Champion.
2003 stilllede Epona til International kåring på fyn -og blev bedste hoppe 1. Premium -og Champion.
2004 stillede Epona til international kåring på Sjælland -og blev bedste hoppe -kåret m. 154 points ud af 160 mulige 1.Premium -og hun blev Ster og Champion -og Bedst in Show.

Utroligt lækker hoppe må man sige :-) og glæder mig til en masse oplevelser med hende ;-)

D.4 oktober-2012
Det startede enlig bare med at jeg skulle op og ride noget ordenligt dressur efter jeg havede ligget med hjernerystelse et stykke tid. Da jeg kommer og til ridehuset var der et hold som lavede horsmanship, udendørsbanen var helt våd... Så det enten med at jeg faktisk var med til horsmanship samme med de andre.
Det var mega fedt hun skulle selfølgelig lige se tingene an men der gik ikke længe så sad jeg på ryggen af hende og gik flere ting igennem ;-) kan mærke at hun også blev mere tryk og sådan ved mig virkelig dejligt jo :-) så det nok ikke sidste gang jeg er med der!

fredag d. 14/8 - 2015
Bliv Epona mor til den skønneske og smukkeste, bruget hoppe føl <3
Kommentér på:
Irish Cob Saint Epona of Killarney
Annonce