{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lucca † R.I.P † [Himmelhest] 2006

4.609 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine Olsen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 1. jul 2009


Anden særlig race Lucca † R.I.P †

Fødselsår:
2006
Højde:
140 istg m. sko
Temperament
Rolig :-D
Gangarter
Middel/over middel
Stævner
I 2013 var Lucca's første stævne år, hun klare det til UG!
Vi starter mod hest, da jeg er for gammel til pony - Lucca startede en del dressur (mest LC2) både med og uden placeringer. Springning har vi næsten kun redet B0 - jeg gik meget op i Lucca kom ud og opleve en masse samt blive stævnevant, hun har startet fra bom til 70 cm. :-)
Er stolt af hendes første stævne år! :-)

I 2014, pga skade er vi kommet "sent" igang med stævnerne, vi startede igår d. 26/04 - 2014 første gang stævne efter skaden og 8 måneder væk fra stævne pladsen - vi red 50 & 60 cm B0 begge klasser fejlfri, søde pony :)
- Regner med flere stævner i år, dog ville jeg gerne bruge året på at få trænet Lucca teknik :-)


Stamtavle
Ingen, men ved hun er blanding af Cannamore & Fjordhest :-)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Her kan i se min fanatiske Lucca, det er hun i hvert fald i mine øjne og det er selvfølgelig også det vigtigste <3
Jeg købte Lucca d. 01/10 – 2012 hos en bekendt hestehandler <3


Jeg red ved hestehandler og Lucca havde været der i flere omgange – så jeg kendte hende i forvejen, hvor jeg til sidst besluttet mig for og selv at købe hende. For så ville jeg bevise Lucca kunne mere end dem der mente Lucca var en møgpony.
Jeg så Lucca første gang i 2009 på Vorbasse Marked hvor Kim (hestehandleren) købte hende. Lucca blev solgt frem og tilbage, hun har haft nogen søde ejer som kunne lide hende men Lucca og dem fungere bare ikke sammen og det gjorde tilridning mislykkes et par gange og en beriders udtale: ”Ponyen er uridelig” men til sidst fik mit pony hjerte nok og jeg snakke med Kim og vi aftalte en pris og så købte jeg prinsessen <3

Lucca gik den første tid jeg havde hende hjemme ved Kim (boende der også selv) men flyttede til Vemmelev igen og der tog jeg Lucca så 11/11 – 2012 kom Lucca til Vemmelev og vi startede tilridning 2 dage efter – for jeg er den person der troede på at Lucca kunne tilrides. Tilridning gik super og helt smertefri, jeg følte ikke jeg havde problemer i tilridning selvfølgelig var der ungheste ballade, men det var også det . jeg startede en bom klasse da hun havde lært og trave med rytter og det tog hun fint og Lucca var tilredet færdig i december 2012. Hun manglede selvfølgelig stadig lidt blance og det, men det var også det – tilredet blev hun.

Året 2013 mente jeg skulle være året hvor Lucca skulle ud og se lidt og går lidt stævner. Jeg besluttet at starte en masse små spring klasser for hun kom ud og opleve verden som ridehest og vi startede en del dressur – Lucca overraskelse mig og hun elskede og være med til stævne, hun gjorde altid hvad hun kunne og gjorde mig altid tilfreds. Vi starter mod hestene, da jeg er for gammel til pony og Lucca klare sig fint, og vi nåede at starte LF i 2013.

I Okt 2013 blev Lucca skadet med 3 brud på hovbenet, Lucca var dog ikke helt enig med dyrlægens mening om at Lucca skulle stå i sin boks og ikke måtte lave noget det var hun bestemt IKKE enig med. Men Lucca kom over det og er snart på banen igen ?

April 2014 – Lucca er kommet over skaden, bedre end nogensiden! Lucca har fået en ny ven, KDO’s Mini Max som hun er blevet rigtig gode venner med og det er så rart at ens ponyer være så gode venner <3


Jeg fortryder aldrig jeg har købt Lucca, Lucca er min bedste ven og jeg elsker at tilbringe min tid med hende og Lucca er mit & alt. <3


SIDSTE BILLEDER: De er taget i SJOV - fordi da jeg købte Lucca var hun ponyen der ikke kunne rides (tilrides) så vi synes det var sjovt og tage billedet (og ja vi kedede os vildt!)
Men igen ponyen der ikke kunne rides, men nogen der kan fortælle hvorfor hun har en del fejlfrie rosætter og lidt placeringer - vi har fået 15 rosætter ud af 24 klasser :-) Så ponyen der ikke kunne rides KAN bestemt rides <3

Lucca er mit et & alt, hun er min bedste ven - jeg holder rigtig meget af hende <3


!!! 17/06 - 2014 - en trist dag !!! (Skrevet 2 dage efter det skete)

Idag er min elskede prinsesse blevet aflivet, jeg er indeni knust!
Fuldstændig ulykkelig, men jeg har prøvet at holde mig oppe, det er helvede svært - især når ens krop, hoved og hjerte bare ville sidde ned og tude. Jeg indrømmer, så snart jeg var alene så græd jeg, ikke bare græd jeg tudede, selv dagen forsætte jeg, min kæreste var sød og sidde ved mig, mens jeg ellers lå egne tåre, jeg er så trist - jeg savner hende allerede helt vildt, jeg er så ulykkelig indeni, jeg savner hende. Savner min lille prinsesse som vrinsker efter mig når jeg kommer, min bedste ven - aldrig har jeg følt mig så alene, selvom jeg ved jeg ikke er det - så føler jeg mig alene.

Lucca blev aflivet da dyrelæge sagde hun aldrig blev ridehest (skade vendt tilbage puls mere ting) så tænkte jeg, når men så får jeg et føl! - men nej, desværre efter nogen dage begynde Lucca at havde ondt når hun kom ind fra fold i sine forben, begyndte at gå langsommere, begyndte at hænge i boksen, så besluttende jeg mig for at min prinsesse skulle aflives, det var ikke nemt men det bedste for hende.

R.I.P Lucca!
Prinsesse, sov sødt - jeg elsker og savner dig <3
du bliver aldrig glemt :'(
Kommentér på:
Anden særlig race Lucca † R.I.P †
Annonce