{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Grønvangs Fleur de Lis [Tidl. part] 2005

3.751 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

mettekristensen.
Kvinde | 27 år | Oprettet: 14. feb 2010


Anden særlig race Grønvangs Fleur de Lis

Fødselsår:
2005
Højde:
137,5 målt til ponymåling.
2'er pony.
Temperament
Frisk men styrbart :)
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Over middel
Galop: Overmiddel
Stævner
Hun har startet en masse stævner med sin ejer Dorte og lidt med Dortes veninde.
Selv har jeg ikke haft mulighed endnu :D

Så har jeg endelig haft muligheden for at starte fleur til stævne :D!
- Vi red en LD2 i dressuren og kom hem med en 3 plads :)
Fleur kunne uden tvivl klare op til en LC3 hvertflad, men da det var vores første stævne sammen ville jeg starte småt ud, og det gik jo ogs meget godt :D !
Stamtavle
Ukendt
Køn
Det er hun i hvert fald! :D
Hun er en rigtig køn hoppe :)
Bemærkninger
OBS! Fleur er ikke min, det er min venindes! jeg har bar fået lov at låne hende med op på min efterskole :)

Fleur er lidt en speciel pony. Hun har et frisk temperament men som sagt stadig styrbart

Fleur er en meget sød og kærlig hest. Hun er altid glad og har altid ørene fremme. Hun er en pony med masser af personlighed. Jeg kender ingen som hende. Hun er ikke en pony man bare lige sætter sig op og rider perfekt på, man skal gerne lige kende hende først. Fleur kræver en erfaren rytter . Selv om hun virker meget udadvendt og imødekommende, tager det alligevel noget tid at komme ind bag hendes facade. Hun åbner sig ikke bare sådan lige for én, men når først hun gør vil hun virkelig gøre alt for sin rytter. Hun vil så gerne tilfredsstille sin rytter.

Fleur er hovedsagelig en springpony. Selvfølgelig skal grunddressuren være på plads, men dressur keder hende lidt. Derfor kan hun godt være lidt frsik, fordi hun ikke altid kan koncentrere sig i dressuren. Men hun er super dygtig til det og kan sagtens, men somsagt det kræver lidt af rytteren!

I spring er Fleur en engel. Man kan virkelig se at hun føler sig hjemme på en springbane. Det er som om at hun tænker "Okay jeg skal nok opføre mig ordentligt, bare du giver mig lov til at springe!". Selvfølgelig kan hendes friske temperament godt spille ind i spring også, men overhoved ikke på nogen måde voldsomt eller u styrbart, hun lytter rigtigt meget til sin rytter :)

Ellers er Fleur en rigtig hygge pony, som man kan lave alt med. Hun er trænet i en masse tricks, hvor jeg har fået lov til at være en masse med. Hun kan rides i grime og uden sadel.

Alt i alt er Fleur bare en super skøn pony, som jeg er rigtig glad for at få lov til at ride. Personligt synes jeg hun er en helt perfekt pony.

Jeg har fået lov til at ride hende, til hun engang bliver udlånt eller solgt. Så dem der en dag får muligheden for at ride hende skal virkelig være glade! De får sig en helt igennem fantastisk pony, der virkelig kan det hele!

på søndag ( d. 23/02 ) henter jeg fleur i frederikshavn og så skal vi tilbringe resten af året sammen på min efterskole. glæder mig rigtigt meget!
opdateringer vil kommer her eller så følg med på vores facebook side
"Grønvangs fleur de lis" :-)

lige en lille opdatering :-)
- fleur er faldet super godt til på skolen og vores træning går bare derud af! Vi har fået et rigtigt stærkt bånd og det bliver bare bedre dag for dag :)!
Vi har også været til et stævne hvor vi vandt en 3 plads, fleur var lidt urolig men det var nok bare fordi hun kunne mørke jeg var nervøs, men det gik hvertfald rigtigt godt :) !
Kommentér på:
Anden særlig race Grønvangs Fleur de Lis
Annonce