{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Paula von Inger-Marienlund, stb. 3. præmie [Min part] 2005

3.626 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frieser Paula von Inger-Marienlund, stb. 3. præmie

Fødselsår:
2005
Højde:
169cm
Temperament
Rolig og behagelig.. Ingen unoder, - hun gør PRÆCIST som hun bliver bedt om..
Gangarter
Over middel, - flyvende og luftige.. Rigtig lækker.. Traven er virkelig flyvende og stor, - og galoppen kan kortes ned og stadig være let og drømmende.. Ahh..
Stævner
IBOP-rideprøve på 75,5, show-hest, - og masser af dyrskuer i hendes ungdom ;-)
Stamtavle
Far; Brandus 345
Morfar; Jakob 302
Mor; Jewaline, stb ster

Fuld stamtavle kan ses på vores hjemmeside, - det tar jo evigheder at skrive herinde ;-)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
En fantastisk hest.. Paula har en flot udstråling og en enormt let gang.. I 2011 red hun med i show-gruppen Black Magic, og det var lige noget for hende.. Hun håndterer alle de nye ting rigtig fint, og viser sig flot frem.. I 2012 har hun været i IBOP-træning hos Ingeborg Klooster i Holland, og det har gjort hende rigtig godt, - hun er SÅ let ridelig, og reagerer på det mindste vink med hjælperne.. SÅ let og skøn.. I 2013 har hun primært hygget sig som føl-hoppe, men har gået et enkelt show med frieser-nord til kåring-vest, hvor hun alligevel var afsted med føllet, Sleipner.. I 2014 fik hun endnu et føl, - og deltog derfor igen kun i et show til en kåring.. Men i 2015 får Paula føl-fri og skal gå show i FrieserNord sammen med Eline..

Hjemme i stalden er hun en behagelig og kærlig hest at arbejde med.. Hun virker til at nyde omsorgen, ture i skoven, arbejdet for vognen og dressuren.. Hun har et herlig temperament og et fornuftigt sind.. Og sammen med fantastiske gangarter og god bygning, så har hun noget, som vi gerne vil avle videre på.. Dette har blandt andet resulteret i Esben von Inger-Marienlund, - som hos sin nye ejer kaldes Oliver.. Han er en skøn vallak efter Jasper 366, som ved sin voksen-kåring har opnået ster-prædikatet.. I 2013 fik Paula det skønneste lille nye hingste-føl efter Alwin 469, - Sleipner von Inger-Marienlund... I 2014 kom der en helsøster til Esben, - den skønne hoppe Tesla von Inger-Marienlund, og i 2017 har hun fået skønne Freja von Inger-Marienlund efter Jehannes 484.

I både 2013, 2014 og 2015 gik Paula for vognen sammen med hendes hel-søster, Mazandra, til Åbent Landbrug hos Axel Månsson A/S (ejerens gartneri), hvor hun nok engang udviste hendes dejlige sind, og nød al opmærksomheden og arbejdet for vognen..

Paula er endvidere en garvet dyrskue-hest, og efter mange års pause (hvor hun så havde været med som show-hest i stedet) var hun igen med til landsskuet 2015 som udstiller-hest, hvor hun fik 23 point og ærespræmie !!

Paula er avlet hos Stald Inger-Marienlund, som er et lille privat frieser-stutteri udenfor Brande.. Se mere om os på vores hjemmeside, www.123hjemmeside.dk/staldingermarienlund
Kommentér på:
Frieser Paula von Inger-Marienlund, stb. 3. præmie
Annonce