{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Enjoy Me (Joy) 2005

1.370 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lykke
Kvinde | 25 år | Oprettet: 6. maj 2010


Anden særlig race Enjoy Me (Joy)

Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 158stg måske lidt højere
Temperament
Hun er meget rolig men til tider lidt af en vild basse
Gangarter
Skridt:rolig

Trav:god men langsom

Galop:rigtig god
Stævner
Ja hun har redet 2 og det var i LD2 som hun vandt en 2 pl. og den anden gang ved jeg ikke hvilken pl. hun kom på med sin tidligere ejer men ingen med mig endnu Håber at vi kommer ud og starter en masse stævner og giver de andre rytter baghjul hihi ;-)
Stamtavle
Nej men har pas og har fået et hingest føl som er en plag han er 1,5 år gammel og hedder Jay og en på snart 1 år som hun fik den 19-3 2012 Som hed Suprise Me, men dem der har hende nu har døbt hende Liva..
Køn
En rigtig dejlig hoppe
Bemærkninger
Enjoy Me ( men som vi kalder Joy til hverdag ) er en rigtig dejlig hoppe som jeg har haft fornøjelsen i snart 2 år d: 9/9 2014, hun har haft 2 føl som hun ikke har længere men de er snart 3 og 1 år. Hun har stået på St. Bragholt ( et sted nær mig ) der stod hun i ca 1,5 år. da jeg fik hende begyndte vi selvfølgelig at komme i gang med ridningen, ca 6 måneder senere finder vi så ud af at hun skal have et føl mere.. ridningen stoppe i 6 måneder det var lidt trist men sådan var det. Efter der var gået 6 måneder vendte vi de to fra hinanden også begyndte jeg at ride hende igen.. det gik godt hun gjorde ingenting, efter lidt tid flyttede vi hende helt hjem hvor jeg bor. Efter 1 måned hvor hun har gået der hjemme og vi har redet næsten hver dag, hun er kommet godt bagefter med alle musklerne som hun mistede i det halve års tid hun stod stille. Efter en uge hun havde stået der hjemme begyndte vi at springe.. vi kom op på 90cm. og i dressur 'en ligger hun på omkring en LC. Der gik lidt tid hvor det var min veninde der red hende fordi jeg var på ferie på Sjælland, da jeg kom hjem syntes vi at nu var det tid til at ride en tur i skoven for første gang og se hvordan det ville gå, det gik rigtig godt hun gjorde ingenting og blev ikke bange.. vi sprang lidt i skoven det nød hun. I dag ( 5/1-14 ) var vi også en tur i skoven i dag og også en tur på stranden som lå tæt op af skoven.. vi galoperede lidt på stranden.. det tror jeg virkelig hun syntes bare at det var top dollar!
Så nu venter vi bare på sommeren kommer så vi kan komme ud til en masse stævner måde i dressur og spring og på e masse fantastiske minder og eventyr sammen. :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Enjoy Me (Joy)
Annonce