{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Landlyst Scully 2007

3.311 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina Birk .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. nov 2008


Dansk Varmblod Landlyst Scully

Fødselsår:
2007
Højde:
162 CM
Temperament
Meget blid og sensibel. Hun er en enormt sensitiv hest, som er nem at forskrække, men på den anden side er hun bare så dejlig at have med at gøre, enorm god i hovedet og en rigtig ven! Typen der siger undskyld når hun rammer dig :-) Har ikke oplevet hende reagere voldsomt eller dumt på nogen måde, selv ikke når kosten vælter ind i hende bag hende. Hun er en rigtig sød hest som bare elsker opmærksomheden - er helt vild med hendes sind - Hun knytter sig ekstremt meget til en, og er som en hund der hele tiden vil nusses og sådan, hun ved intet bedre end hvis hun får opmærksomhed.
Selvom hun er ung, kan ikke engang en stejlende hest lige foran hende forskrække hende. Hun er SÅ sej!
Gangarter
Skridt: Træder godt ind under sig, nem at samle

Trav: Rigtig behagelig at være på, bagbenene er super og den skal nok blive god når vi først kommer igang.

Galop: Mangler en del balance, men galoperer fint rundt det bedste hun kan :-) Hun rykker sig dag til dag..

September 2013

det går meget bedre nu, balancen er ved at være der og hun sætter sig langt bedre nu :-)
Stævner
Vi har startet klubstævner :)

Vi har startet fra Ld til La1
Stamtavle
Far: Bellisimo M
Mor: Sanel Mandø
Hun har gode papirer :-)
Køn
En rigtig SMUK hoppe! Billedsmuk med 4 hvide sokker og lang gennemløbende blis
Bemærkninger
Røde, som Scully bliver kaldt er bare en kanon hest, En rigtig smuk hoppe med 4 hvide lange sokker og blis - Jeg har lånt hende af Karina Prinds som har stutteri Landlyst.

Røde er som sagt kun 5 år, men rigtig god i hovedet. Hun er en fornøjelse at være omkring, hun er meget forsigtig omkring alting og er nem at forskrække.

Selvom vi kom skidt fra start,har det siden da kun fremad.. Nu går det meget bedre og hun rykker sig dag for dag. Hun er en lille prinsesse hest <3


Har nu haft hende i halv anden måned og det er kun fået fremad! Det er super dejligt at se, og røde har fået mere sul på kroppen og musklerne begynder så småt at komme. Røde knytter sig rigtig meget til mig og stoler enormt meget på mig. Så det er jo bare dejligt :-)

Det går bare fremad og fremad for hver dag, jeg holder enormt meget af Scully, man kan ikke andet, den hest er noget helt specielt. Hun er så sød og rar og vil kun folk det bedste. Hun har så mange gode sider og egenskaber. Når hun bliver forvirret, står ørerne ud til hver sin side og så står hun bare og venter til hun finder ud af hvad hun skal. Hun er så dejlig at være omkring. Når hun først stoler på dig, vil hun gå gennem ind og vand med dig. Så jeg kan kun sige jeg glæder mig til resten af tiden med hende!




Jeg har nu haft hende siden september 2012 . Tiden går bare så hurtigt med hende..
Har kun positive ting at sige om Scully - den hest betyder enormt meget, man kan ikke andet end at holde af hende, hun er SÅ nem og medgørlig! Kan kun sige jeg nyder hvert sekundt med hende :)




Puha.... det er hårdt at skrive det her, da det aldrig er sjovt at skulle af med sin bedste ven...

Men ejeren har valgt at sælge Scully så hun skal hjem d. 25 juni. Det bliver en rigtig hård dag.. Har ikke så meget andet at sige..




D 25 JUNI 2013 KL 12.15 blev jeg ejer af Scully...


Det er helt vildt og urealistisk at jeg nu ejer min drømmehest!! Mine forældre valgte i sidste endte 2 dage før den skulle væk at købe hende, da vi havde ret til det i kontrakten!!!! Jeg er så glad og ved slet ikke hva jeg skal sige, andet end det her min drøm <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Landlyst Scully
Annonce