{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kalle (My part in 9 years!) (Love you) :-* [Tidl. hest] 1995

1.440 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*GryVejenWexø*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. jun 2011


Anden særlig race Kalle (My part in 9 years!) (Love you) :-*

Fødselsår:
1995
Højde:
Han er ca 107.. (har lige målt ham for 2-3 uger siden... :-) En fin højde til at køre vogn og lave tricks med :-)
Temperament
Han har virkelig et digligt temperament... Tiltider dog lidt hidsig og stædig. men falder hurtigt til ro igen. er rigtig lærenem og når man først har lært ham at kende er han bare en engel :-)

Hans Temperament er ret forskelligt fra dag til dag. nogle gange kommer han bare løbende mod en med et vrinsk og et glimt i øjet. hvor andre dage er han bare sur og vil helst bare være sig selv :-D

Han er 100 % trafik sikker og er rigtig glad for at gå ture på vejen og i vores skov som ligger 100 meter fra vores hus. :-)

Han vil helst ikke være alene på noget tidspunkt. når jeg er ude at gå med Fox eller strigler ham inde i stalden. Vrinsker Kalle ude fra folden af! :-D
Gangarter
Han har nogle rigtig gode gangarter dog lidt korte, men han er jo ikke så høj såå :-)

Prøvet da jeg var mindre:
Skridt: Meget hurtig. lidt under Middel.
Trav: Også ret hurtig men god. Lidt over middel.
Galop: Meget hurtig skal holdes lidt tilbage vis man rider sovtur og lign. Over middel.

Set fra Jorden:
Skridt: Langsom og Hurtig alt efter hvad for et tempo man går i selv :-)
Trav: Den er ret svævende og elegant af en lille pony at være :-)
Galop: Utrolig pæn og hurtig løfter benene ret meget nogle gange :-)

Det er ret utroligt hvor meget forskel der er fra når man sidder på hesten eller om et er fra Jorden :-) Men han er rigtig flot når han rigtig viser sig frem! :-D
Stævner
Han har redet nogle enkle væddeløb, Højde spring til LA højde, Ringridning og Dyreskuet (Odense) i 2006 :-) men en anden pige.

Jeg har selv redet en enkel jagt og en enkel Spring klasse på ham. :-D

Ved jagten stak han af med mig på! det var ret skræmmende men også ret sjovt.efter han havde løbet ustoppelig rundt i skoven løv han lige hjem til Rideskolen igen. og vi fik da en 4. plads! :-D

Vi fik desværre ikke nogle pladsering ved springklassen men det var sjovt nok alligevel :-)
Stamtavle
Jeg ved ikke så meget om hans stamtavle. Lidt ærgeligt sys jeg selv. Han har pas og alt det der.

Mor: Shetlænder
Far: Islænder

Det er det eneste jeg ved men det er også okay :-)
Køn
Ja han er utrolig smuk! Dejlig Vallak :-D
Bemærkninger
Jeg har prøvet at opdrættet ham Før men havde detsværre kun billeder hvor han stejlede. skal lige siges at han stejlede på komando. men det er lige meget nu :-D..... )

Jeg har haft Part på Kalle i næsten 9 år nu. det har bare været såååå sjovt. Før hen har jeg altid syntes at Fjordheste har været sjovest. men så en dag villle min ridelære (Christina Kjeldstrup H.) Have at jeg skulle tage en time på ham da den hest (Krølle) som jeg var vant til at ride var optaget så det gjorde jeg så. Skal lige siges var ikke meget for det da han ikke rigtig blev redet og altid var blevet kaldt ustyrlig osv.... og de gik da også meget godt, vi fik en rigtig dejlig dag sammen vi sprang og Christina syntes vi passede ret godt sammen. så har faktisk redet den charmerende dreng, lige indtil den da jeg blev for stor til ham :-( Jeg var ret ked af til at starte med, men fandt hurtigt ud af at jeg jo stadig kunne have part på ham... Så jeg begyndte at køre lidt vogn med ham og tricks... Vilket han elsker... Han kan også tölt fra jorden af og med rytter på!... Det er bare sååå sjovt at se ham når han gør det.. :-)

Nu står han så hjemme ved mig sammen med min 4 årig Pinto vallak Fox. og de hygger sig rigtig meget. var lidt bange for hvad der ville ske de første par dage de stod sammen ude på folden. da Kalle ikke er sååå god til at få nye venner da han gerne vil bestemme det hele! ;-) Hehe men det gik utrolig godt :-) og nu har de såå stået sammen i otte måneder.. :-)

Er så småt begyndt at gå lange ture med ham og træner lidt horsemanship. og han er mega dejlig.

Tricks:
Neje.
Stejle på komando.
Sidde.
Kommer når man kalder.
Følger efter en.. :-D

Ham er ret gammel efterhånden. og han er på en måde gået på Pension. men min Kusine på 8 år rider ham nogle gange når hun er på besøg og det er bare såå sødt. han Paser virkelig på hende og han har aldrig gjordt noget andet end det hun har bedt ham om.. Søøøødt :-D Hun er også begyndt at ride ret seriøst på ham. såå vi satser lidt på at hun kan starte dressur i pyramiden i volsmose til næste år og såå vil hun helt vildt gerne ride spring klasser på ham og mønstre ham til Dyreskuet :-)

Når det var vist det...Flere billeder og mere Tekst kommer senere :-) Skal lige spise noget mad og så går jeg ud og tager nogle flere billeder! I undre jeg nok over hvorfor jeg ikke har flere billeder af ham eftersom jeg har haft part på ham i 9 år. men har næsten lige fået et kamera sååå har ikke haft mulighed for at tage nogle. :-)

P.S har fået lov af min ridelære at opdrætte ham... ;-)

P.P.s Beklager de lidt ens artet billeder :-)

28-10-2012
Så er der kommet nye billeder :-) <3<3<3<3
Kommentér på:
Anden særlig race Kalle (My part in 9 years!) (Love you) :-*
Annonce