{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Luca (guldponyen) 2003

3.340 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Luca&Mille
Kvinde | 26 år | Oprettet: 9. dec 2010


Haflinger Luca (guldponyen)

Fødselsår:
2003
Højde:
Luca er en 1'er på 147 cm, en fin højde til mig :)
Temperament
Luca er en noget speciel pony, han er virkelig helt sin egen.
Luca er springpony og gør det godt på en springbane, trækker mod springene og så syntes han at det er rigtig sjovt, han har bare det helt rigtige temperament til springning!
Han er en pony der virkelig vil gøre alt for hans rytter, han kaster hellere sig selv ind i et spring frem for at stoppe så der er chance for at jeg flyver over uden ham, og så reder han altid ens røv! :)

Vi har tidligere haft kæmpet med dressuren da han er en pony der nemt kommer til at kede sig, så hans temperament ligger bare ikke til det, men det går virkelig frem af med ham nu og han begynder at forstå det! :)

Det bedste Luca ved er at ride Ponygames eller komme ud på jorder ture, alt for det skal gå stærkt er lige noget for ham, han bliver rigtig tændt, hvilket bare er super sjovt! :D
Gangarter
Luca har ikke det helt store gangarter, desværre.
Hans skridt er stille og roligt.
Hans trav er ret kort og kan godt spænde lidt op.
Hans galop er også ret kort, men hvis man bare koncentrere sig om at drive ham frem ad kan han sagtens komme op og gå pænt! :)
Stævner
Luca og jeg er ikke de store stævne startere, men der har da været lidt :)

Vi rider helst springstævner og vi blev klubmestre for pony på Darupgaard i 2012 :)

Det er også blevet til nogle dressur stævner, den seneste start var en LC2 for hest til 68,95 % og en 3. plads til Klubmesterskabet for hest på Darupgaard, under 1 % fra 1. pladsen :)

Vi har også startet en del Ponygames stævner, det synes vi begge er rigtig sjovt og det går også super godt! Vi var med til at vinde kvalifikationsrunderne til DM de sidste to år og er derfor Distriktmestre 2013 og 2014! :D
Vi har også startet Sjællandsmesterskab i Ponygames 2013 og vi har været til Danmarksmesterskaberne i Ponygames på Vilhelsmborg både i 2013 og 2014.

Vi blev Danmarksmestre i 2014, det var den vildeste oplevelse og ikke noget vi overhoved havde regnet med, Luca var som sædvanligt en stjerne og det kørte bare for ham og jeg! :D <3
Stamtavle
Ingen, desværre :)
Køn
En super dejlig vallak! :)
Bemærkninger
En lille historie om hvordan Luca og jeg er endt som vi er:

Jeg var så heldig at få part på Luca i starten af 2011 og har derefter red jeg ham et par gange om ugen. Men så i foråret 2012 fik jeg af vide at Luca ville blive sat tilsalg engang i det nye år. Jeg var jo helt knust, men forsatte selvfølgelig med at ride ham og havde ham faktisk som min egen.
Da jeg så jule morgen 24/12 2012 skulle ud og ordne ham og ønske ham god jul inden jeg skulle videre til familien, kom jeg ud til en pyntet boks og mange mennesker.
Der stod min julegave, Luca, det var den bedste dag i mit liv, det var virkelig verdens bedste julegave :)<3

Lidt mere om Luca:

Som sagt er Luca altså noget af en speciel hest og mange tænker bare at han er alt for mærkelig, men det er det jeg så godt lide ved ham, han er ikke ligesom alle andre, han er virkelig helt sin egen! :)

Tak for kigget :D

Takker lige fotograferne FREJA VI TO, LARS LAURSEN og DIVERSE VENINDER! :)
Kommentér på:
Haflinger Luca (guldponyen)
Annonce