{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Famke Ilona F, STER 2001

6.452 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

vivian K
Kvinde | 53 år | Oprettet: 24. sep 2012


Frieser Famke Ilona F, STER

Fødselsår:
2001
Højde:
Famke er en stolt dame på 162 cm i stg uden sko på. Så hun har en dejlig højde.
Temperament
Famke er en dame med stor D. Hun er lydig og opmærksom, ikke bange for noget. Hun er nem at styrre når hun er med i byen. Hun bliver nemt hidsig, når man rider på hende, men helt uden at blive dum. Men har hun en rytter på der spænder bliver hun straks trodsig. Så skal man ride hende skal man bare sidde og ride med o nyde turen. Hun laver alt arbejdet. Hun er et usse hoved ud over alle grænser og kan lave de mest sjov ansigts udtryk.
Gangarter
Hendes skridt er frisk og hun skridter rgtig godt over. Hendes trav er svævende og med høje knæ løft. Hun har en meget voldsom galop lige til at starte med, men så når hun er kommet i galoppen er den dejlig. Men somme tider vil hun gerne drille lidt, så kommer der et lille buk, men ikke noget man falder af ved. Det er kun en man kan grine af.
Stævner
Famke har ikke været med til nogle stævner, men hun har været med til show i 3 år. Det har hun været sammen med frieser hesten midtjyllands show gruppe Black Magic. Hun er en dejlig hest at have med til show. Lige så snart musikken starter, så er hun helt oppe på dupperne og vil gerne vise sig. Hun elsker at vise sig og lige så snart showet er ovre så er hun den lille pony igen ind til næste gang musikken går i gang. <3
Stamtavle
Ja, det har hun.

Far : Tsjerk 328
Mor : Ilona F, STER
MM : Iduna, STER + PREF*9
MMM : Penni, STER + PREF*4
MMMM : Namke, MODEL + PREF*8
Køn
Hun er en hoppe med meget stor H.
Bemærkninger
Hun er bare min dejlige dame.
Kommentér på:
Frieser Famke Ilona F, STER
Annonce