{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cindy [Tidl. hest] 2002

4.056 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Matilda
Kvinde | 26 år | Oprettet: 5. jan 2009


Anden særlig race Cindy

Fødselsår:
2002
Højde:
148 cm :-)
Temperament
Rigtig rolig, og uden de store problemer :-) dog kan hun også sagtens blive lidt glad på tur og springning, men det er jo lækkert nok! hæhæh
Gangarter
Store, og lidt hesteagtige bortset fra at hun på ingen måder har rygsving! men hva fa'en, det gør jo bare at hun er nem at ride på i alle gangarter uden sadel, og hun er sgu laber nok alligevel ;)
Stævner
Stamtavle
tja .................. næh
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cindy er dejlig! Hun ville have været en helt perfekt børnepony, hvis hun ikke var bange for børn.. Hun er faktisk ikke specielt glad for andre end dem hun kender ud og ind, hun kan ikke lide mine veninder,så de får ikke lov til at komme for tæt på! Men hvis man så først kender hende, og hun stoler på en så vil hun også gøre ALT for en!
Da jeg startede med Cindy i oktober, så var hun en lille skræmt hest, der satte sig ned på måsen ved den mindste lyd og rev sig løs så snart hun følte hun var bundet fast! i ridningen var hun spændt hele tiden og generelt nervøs hele tiden...
Så lærte jeg hende bedre at kende, begyndte at ride bidløst, og lade være med at bruge hendes sadel, som ikke passer alligevel . jeg begyndte også med en masse jordardbejde og horsemanship .. Og holdkæft hun er en helt anden hest nu! Hun stoler 100% på mig, og hver dag kan man bare mærke forskellen!


Jeg låner Cindy af Hanne Apostoli :)

Cindy fungerer bedst med en masse afvekslende i hverdagen, hun elsker at ride lange ture og kravle op og ned af bakker ;) det der med dressur 6 dage i træk det fungere sgu ikke rigtig for den bette forkælede dame! <3 Men en helt masse forskelligt, lidt spring, lidt tur, lidt horsemanship, så kører det! :)

Kommentér på:
Anden særlig race Cindy
Annonce