{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Rudolf 1996

3.099 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie   H
Kvinde | 32 år | Oprettet: 20. apr 2006


Oldenborg Rudolf

Fødselsår:
1996
Højde:
163 cm i stang
Temperament
R= rolig
U= uimodståelig
D= dejlig
O= oversød
L= let at håndtere
F= frygtelig smuk

Rudolf er en virkelig sød og rar hest. Han er en meget bestemt herre, og kan sommetider have sin egen mening om tingene og hvordan han synes de skal gøres... Ellers er han simpelthen den dejligste.
Gangarter
Han har ikke den største og bedste gang.. men udemærket.
Hans skridt er ok. Trav er nok ikke hans stærkeste side, men man sidder godt nok. Galoppen sys jeg ihvertfald selv er nogenlunde.
Stævner
Vundet et LC2, 3. - og 4. plads i et LC3. har deltaget i flere, men kan ikke huske resultaterne. :P.... Blev nr 2 til klubmesterskab i dressur 2009 på gentofte rideklub :P
Stamtavle
Han har ingen stamtavle, men har fået at vide at han skulle være blandning mellem noget Dansk varmblod, og Oldenborg. Han er muligvis ikke fra DK, men det er jo selvfølgelig ikke sikkert at det er rigtigt.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han har gået som kørehest i Dyrenhaven.. men det egnede han sig ikke til da han løb med nogle vogne.. Derefter blev han solgt til GEK (Gentofte ride-klub) hvor han gik som rideskolehest i 4-5 år. Jeg flyttede klub i slutningen af år 2004.. og den hest jeg skulle ride var så Rudolf. Jeg red mere og mere på ham (part 2 dage i weekenden, 2 gange undervisning i hverdagene) og i januar 2006 besluttede jeg mig for at købe ham. Han stod i Kalundborg hos mine venner men siden jeg bor i KBH rykkede jeg ham hjem igen. Først stod han på Egene ridecenter i gl. holte. Der stod han i 3 mdr. men det var for langt væk og det var for springpræget til Dolfen og jeg så vi rykkede tilbage til hvor vi startede, nemlig GEK. Efterfølgende har vi stået på Ørholm i et år, og flyttede i februar 2011 til Skovrødgaard i Holte. Et super lækket sted med alt hvad der skal være, og hvor vi er rigtigt glade for at være :-). Vi får undervisning hver tirsdag af Anke Ter Beek som er super dygtig og jeg håber på at vi kan komme lidt ud til nogle stævner i år :-)
Kommentér på:
Oldenborg Rudolf
Annonce