{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Midnight's Medina [Himmelhest] 2005

1.532 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra F
Kvinde | 36 år | Oprettet: 23. sep 2004


Dansk Varmblod Midnight's Medina

Fødselsår:
2005
Højde:
163
Temperament
Opmærksom, generelt rimelig cool men kan godt være vågen.
Gangarter
3 Gode gangarter
Stævner
Ingen stævner.

Hun har været til følskue og er kåret i DS med 7 i helhed
Stamtavle
F. Cape Town S
M. Manilla

MF. May Sherif
osv
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Medina købte jeg i 2006 da hun var 10 måneder gammel, hun skulle være min kommende konkurrence hest. Hun var en sjov og meget livlig plag, hvilket var noget af det jeg faldt for da jeg mødte hende første gang :)

Det gik over al forventning at komme på ryggen af hende da hun var 3½, men desværre blev hun halt efter få ganges ridning. Hun fik konstateret skævt bækken, som jeg prøvede at rette op i 1½ år med speciel såler, kiropraktor, genoptræning og massør, men det var hele tiden 2 skridt frem og 2 skridt tilbage. Så en dag i foråret 2010 hoppede jeg af hende for sidste gang, og satte punktum for hendes ride karriere. Jeg synes at vi begge to havde været nok igennem nu.

Medina blev kort tid efter solgt til en bekendt som avlshoppe. Hun fik i 2011 et hingsteføl efter Party Dance, og i 2012 et hoppeføl efter Bøgegårdens Lancini.

Jeg har købt Medina retur og fik hende hjem den 21 oktober 2012, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det føles at have hende hjemme igen <3 Hun har været savnet! :) Jeg håber selv at kunne få et føl på hende på et tidspunkt, og indtil da skal vi bare hygge os, og træne fra jorden af :)

Medina flytter den 17. december, da der er for meget bøvl derude hvor hun står nu.

9/1 - 13. Medina har nu snart boet en måned i sit nye hjem, hun flyttede til en løsdrift i Ringsted den 17. december. Hun er kommet rigtig godt ind i flokken, og trives godt derude :)

1/5 2013. I går sagde jeg farvel til Medina. Hun er nu rejst over regnbuebroen til de evige græsmarker. Det var det sværeste og hårdeste farvel, og en beslutning der har været rigtig svær at tage. Men hun var desværre for mærket af sine skavanker, så det bedste jeg kunne gøre for hende, var at give hende fred.

Det er så uretfærdigt, det skulle have været os to for altid. Både i sporten og i hverdagen til træning, hygge og sjov. Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne købe dig et godt helbred. Men jeg har nydt alle knap 5 år med en sjov, skør og helt fantastisk hest. Nu er vores tid desværre forbi. RIP Medina. Jeg håber vi ses engang.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Midnight's Medina
Annonce