{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fell pony | Lobke van de Koekoekshof [Lobby] [Tidl. part] 2006

5.153 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie Langendorff
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. jul 2007


Fell pony | Lobke van de Koekoekshof [Lobby]

Fødselsår:
2006
Højde:
Temperament
Lobby er koldblod, så hun er helt rolig og sød. Finder sig i næsten alt. :-D <3
Gangarter
Skridt, rolig og blød.
Trav, dejlig blød, rolig trav. Som en sofa! :-D
Galop, det skrider mere og mere frem af, det er på vej til at blive super godt! :-D
Stævner
Novembershow 28-29/11-2009 - Der var 3 i Lobbys klasse. Hun blev klasse vinder med 108 point ud af 125 og senere på dagen vandt hun titlen Reserve Champion med udtalelse fra dommerne om at hun er en af de bedste hopper vi har i Danmark.

Mountain & Moorland Wintershow 6 marts 2010 - Lobby gik fløj 1/4 med 8 i type og gik videre til junior championatet hvor hun blev nr.3 ud af 30 og hun blev nr 2 i bedst i racen.

Novembershow 13 november 2010 - Lobby blev klassevinder og hun endte med at blive reserve champion ligesom i 2009.

Og så nogle andre kåringer osv. som jeg ikke kender til. ;-)
Stamtavle
Far;
Waverhead Flash
FP 51091C
Fellpony

Mor:
Drybarrows Fancy II
FP3151
Fellpony

Farfar:
Lownthwaite Gary
FP825C
Fellpony

Farmor:
Barbondale Petal
18113
Fellpony

Morfar:
Drybarrows Handy Lad
FP50047C
Fellpony

Mormor:
Drybarrows Amanda
FP1303
Fellpony
Køn
En (s)køn hoppe! <3
Bemærkninger
Første gang jeg prøvede hende: 20/10 2012
Officelle part dag: 25/10 2012
-------------------------
Da jeg prøvede hende:
"I dag var jeg for første gang ude og prøve hende!
Vi hentede hende og hendes føl ind fra folden af, træk den ind i stalden, satte Lobby fast og stillede hendes føl, Lino, ind i boks. De sagde ikke rigtig noget til det.
Hun var dejlig nem under opsadlingen. <3
Vi trak hende så ud af stalden, imens ejerens mand stod inde hos Lino og var der for ham. Lobby var lidt undrende over det da vi trak hende ud, men sagde ikke rigtig noget til det. Heller ikke Lino.
Så kom vi op på ridebanen, og vi startede med at Lobby fik longe på, og så red vi lidt i den. Skridtede lidt, og så gik vi i trav. Nøøøj tror aldrig jeg har følt mig så behageligt tilpas på en hest! Det var virkelig en drøm at ride hende.
Lidt efter fik vi så longen af hende, og vi travede ridebanen rundt. Hun ville gerne hen og hilse på min mor og ejeren i starten, men drejede hende væk derfra. Lobby har som sagt ikke været redet i en periode så vi tog det stille og roligt.
Vi kom så til galloppen og det var hun ikke just glad for. Hun var lidt svær at sætte igang, og hun virkede ikke helt sikker i den, så det skal trænes! :-)
Vi endte så i skridt, og skridtede hende af for lange tøjler. Jeg spurgte om jeg måtte ride uden sadel, ja det måtte jeg godt. Ejeren tog sadlen af, og jeg hoppede så op som sædvanligt. Først da jeg var kommet op, sagde ejeren at der aldrig var nogen der havde prøvet det på hende! Og Lobby sagde intet til det! :'D"
-------------------------
Første dag hos hende:
"Jeg startede med at cykle fra skolen og så hen til gården ved 14:45 ca.
Jeg mødte Michelle(ejeren) og så hentede vi Lobby og hendes føl Lino ind. Jeg begyndte at strigle og gøre Lobby fint i stand, og hun er bare så sød. <3 Hun har bare det dejligste hår, og det skønneste temperament!
Nå, manen fik vi flettet rigtigt fint, og gik i krig med at få halen fin i stand. Nøøj den var svær! Men fik den til nogenlunde at se super ud :'-)
Jeg prøvede også med at få hende til at 'give pote' og hun er bare så dygtig. :'-)
Da vi havde sadlet op stod Lino jo bare i boks, og jeg trak hende bare ud til ridebanen, uden problemer! Min mor havde taget spejlreflekskameraet med, så billeder kommer senere. :'-))
Jeg red hende uden problemer! Hun er bare virkelig sød og dejlig, og uden problemer! Det eneste er at hun gerne vil hilse på Michelle og min mor i hjørnet. xD
Igen var traven fantastisk, tror aldrig nogensinde jeg har følt mig så sikker og så behageligt tilpas på en hest!
Min mor skulle så hente mine små søskende, og Michelle hendes børn, så de gik, og jeg skulle bare ride som det passede mig.
Galloppen var stadig lidt usikker og løbende, men det går frem af, og hun kan gallopere længere tid af gangen!
Dette her er jo kun anden gang jeg er oppe på hende, og der sker allerede fremskridt!
Da vi så skridtede af, trak jeg hende ind, sadlede af, striglede hende, hilste på Lino som stadig stod i boksen, og så trak jeg Lobby med ud på ridebanen hvor vi bare hyggede, og trænede lidt tricks. <3
Vi er nu på begyndt træningen på kys, og efter 3 gange, forstod hun det nogenlunde :'-) Så slap jeg op for godbidder, og så hyggede vi bare. <3
Så trak jeg hende på fold, og gik ind for at hente Lino. Han var lidt strid da vi skulle ud, men fik ham da ind på folden. :-D!
Bagefter fik jeg både ros fordi det var sejt jeg havde gjort det - det var første gang Lino havde blevet trukket uden sin mor ved sig - og for at ride. Jeg er helt sikker på at Lobby og jeg bliver et godt par. <3"
_____________________
Hvad skal jeg skrive? Jeg kunne overdynge denne beskrivelse med diverse hjerter, kysmunde og ord. Hvorfor? Ja, hvorfor? Det er alligevel ikke til at beskrive hvor meget jeg holder af Lobby.
Jeg kan sige tusindvis af gange 'Jeg elsker dig' men vil det altid have samme mening?

Lobby er speciel. Hun er koldblods, skulle man tro. Nej, hun kan være den varmeste varmblod i verden!
Jeg faldt for hendes dejlige rolige tempo og sind. Men det er en helt anden side jeg så af hende. Og nu er jeg endnu gladere for hende! Jeg troede hun var den tunge, rolige hest, hahahahahahahahahahahaha!
I følge ponyen her, er vinden farlig. :-P
- hun er en god sammenligning med 'man skal ikke bedømme en bog på omslaget'. Dejlige ponyput!

Lobby er.... Ubeskrivelig. Hun er helt sin egen. Når hun gør noget, så gør hun altså noget! Man skal vise hvem man er, før hun hører efter.
Vi har gået igennem en del. Ca. :-P Lobby har både prøvet på at smide mig af(tro om igen pony! Er ikke blevet smidt af i over 2 år), stukket af med mig på banen og stejlet fra jorden, sparket ud efter mig osv. Men hun gør ikke noget i en ond mening. Hun kunne ALDRIG finde på at gøre noget ondt, ALDRIG.
Grunden til hun er levet så meget op, er nok fordi vi har trænet så meget! Hun stod stille i et år før jeg fik part på hende. Hun har fået dn gnist i øjet, og er blevet helt levende. :-')
Jeg kunne skrive en hel roman om hvordan lobby er, enda mere! For hun er så mange ting, og alligevel ikke.
In the darkest night, you're my light
And I don't have fear, when you're here
Ubeskrivelig. Sådan vælger jeg at beskrive hende. For hun er ikke bare én ting. Hun er alt.
Hun er mit ét og alt. <3

Lobby og jeg's træningsmetoder:
Lobby og jeg er halvt bid/bidløse. Mit ønske er nok at blive 100% bidløs på hende, men da hun jo ikke er min kan jeg ikke selv bestemme det.
Vi har arbejdet på en masse. Vi har arbejdet ud fra Gitte Naldals metoder, Ute Lehmann's, lidt parelli og lidt monty roberts. Vi har også arbejdet med alexandra Kurlands klikkertræning, som vi helt sikkert skal bygge videre på. vores træning bygges op af tillid og venskab i harmoni. Vi er nået rigtig langt, og vores fremskridt er utrolige, synes jeg. Men vil mangler den sidste del. Vi mangler at lobby er den koldblod hun burde være. Og så mangler hun balance og muskler. Det vil vi så starte på nu, med akademisk, fra ryg og jord.
Det er helt sikkert noget vi vil bygge videre på, og så smutte noget klikkertræning i det. :-)

"There's nothing like us, There's nothing like you and me, together trough the storm" <3

Jeg elsker dig lobby, og det vil jeg altid gøre. :-*
Kommentér på:
Fell pony | Lobke van de Koekoekshof [Lobby]
Annonce