{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Trille 2003

1.749 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Trille

Fødselsår:
2003
Højde:
92 cm
Temperament
Hun bestemmer sig meget hurtigt for, om hun kan lide dig. Hvis du bliver accepteret 100%, har du en ven for livet! Det er dog blevet meget bedre med hensyn til at vælge nogen fra.
Gangarter
Søde og små, dog er hendes bagben meget stive i alle 3 gangarter, hvilket vi arbejder med.
Stævner
Ingen
Men vil gerne have hende med til noget agillity på et tidspunkt.
Stamtavle
Ved ikke?

Køn
Hoppe
Bemærkninger
Fortid: Jeg ved ikke så meget om hende, men har prøvet at spørge mig lidt omkring, og fundet ud af lidt. Grunden til at hun var/er, som hun er, skal højest sandsynligt findes i, at hun på et tidspunkt stod et sted uden særlig meget voksen overvågning. Dette er også grunden til, at hun ikke er særlig vild med mindre børn (det er dog næsten gået helt væk). Jeg gætter på, at der sikkert har været nogen mindre børn, der har prøvet på at træne med hende. Da hun er en utrolig følsom pige, har hun ikke kunne holde til at blive skældt ud hele tiden. Hun gik helt ned og begyndt at sparke for at få fred. Hun havnede så heldigvis hos Stephanie (samme som jeg købte Cindy af). Har skrevet lidt med en pige som havde part på Trille, da hun stod hos Stephanie. Hun fortalte mig, at hun på det tidspunkt var meget humørsvingende (det er dog helt forsvundet idag). Nogen dage var Trille den sødeste lille pige, og andre dage nægtede hun at blive fanget. Det var præcis sådan, hun var i starten, da jeg havde fået hende. Trille har vist også på et tidspunkt haft et lille hingste føl <3

Da min ene pony, Frisko skulle blive, hvor han havde været på sommergræs (2012), manglede jeg en ven til Cindy. Jeg begyndte straks at lede efter de bedste shetlænder køreponyer der var til salg, men faldt så over Trille. Hun var langt fra det jeg ellers havde kigget på. I beskrivelsen stod at hun ikke kunne lide små børn, og at hun sparkede. Jeg havde i sommerferien været på en HMS ridelejr og synes, at det ville være sjovt med en udfordring. Udover det havde hun også stået sammen med Cindy sommeren over, så det passede jo fint. Så vi hentede hende den 9/9-2012. Jeg havde regnet med en udfordring, men hun var meget mere end en udfordring. Alt skulle læres forfra, og ikke mindst skulle hun lære, at det var sjovt at lave noget sammen med mennesker. De første 2 måneder blev jeg sparket ud efter utallige gange, og hun fik da også ramt på mig nogen gange. Jeg er 3 gange blevet jagtet ud af folden af en lille pony med ørene ned ad ryggen, der var sikker på at jeg ville gøre hende ondt. Jeg trænede kun med hende fri, så hun kunne sige fra. Det havde været nemmere at proppe grime og træktov på og så tvinge hende, men jeg er 100% sikker på, at hun ikke var blevet den samme, hvis jeg havde gjort det. Efter lang tids tålmodig træning, er hun blevet en helt anden hest. Vi har noget vores mål. Der har været mange nedture, men alt i alt kunne jeg ikke være mere tilfreds og stolt. På under et år er hun gået fra at tænke, at alle mennesker var en trussel, man skulle forsvare sig over for. Til at hun nu synes, at det er sjovt at være i menneskers selskab. Vi kan sidde i timer og bare snakke og nusse. Jeg har haft hende for vogn, hvilket hun er fuldstændig ligeglad med. Hun bliver tilkørt 100% bidløst. Trille har også givet trækture med ørene fremme. Hun har lært mig, at hvert lille skridt i den rigtige retning er noget man skal være stolt over. Husk: Rom blev ikke bygget på en dag!


Jeg har fået af vide uendelige gange, at hun var farlig og sindssyg. Det rammer.. det gør det virkelig. Hun er noget af det, jeg holder aller mest af. At få af vide at hun er sindssyg har gjort mig så sur men også ked af det. Det er unfair, at vi beder hende om at ændre sig, men at vi stadig ser hende, som hun var. Jeg har også så mange gange prøvet at forklare, at det ikke var hendes skyld, men at hun følte sig utryg og derfor forsvarede sig. Folk kunne ikke se hendes fremskridt kun hendes mangler. Ingen kunne se den dejlige pige der gemte sig inde bag den mur, hun havde bygget op. Når folk skyndte sig væk, når hun kom for at sige hej. Jeg blev ked af det på hendes vegne, for hun er meget nysgerrig og elske opmærksomhed, men alle så kun den hun engang var... De skulle bare se, hvad jeg ser! De ville se den mest fantastiske og kærlige hest der findes. Hvis de ikke vil give dig en chance, så fortjener de dig ikke.

Min egen lille baby-hest <3
Kommentér på:
Shetlænder Trille
Annonce