{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Willemoes 2012

3.464 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lisa
Kvinde | 47 år | Oprettet: 27. maj 2007


Anden særlig race Willemoes

Fødselsår:
2012
Højde:
Forventet højde ca 168-171 cm. Født den 9/4

Målt 20 december 2012. 146 cm. (8 mdr gammel.)
Målt 10 marts 2013. 148 cm. (11 mdr gammel.)
Målt 20 maj 2013. 150 cm (13 mdr gammel.)
Målt 25 april 2014. 157 cm. (24 mdr gammel.)
Målt 3 august 2014. 160 cm. (28 mdr gammel.)
Målt 3 maj 2015. 162 cm. (37 mdr gammel.)
Temperament
Han har det mest fantastiske temperament.. Er ikke bange for noget og elsker at opleve nye ting. Han er en stor nussegøj i boksen og på staldgangen..

Sådan her beskriver tidligere ejer ham:
Han er en ejenrådig lille herre. Allerede dagen efter han blev født begyndte han at gå på opdagelse væk fra mor og turene bliver så småt længere og længere.
I de første par dage var han lidt genert, men nu er han et rigtig nussehoved, som elsker at blive kløet og slikke på fingre :)
Lige fra han blev født har han altid været utrolig mild og kærlig. Han vil gerne følge med i alt hvad der sker og elsker at være i hænder og blive nusset. Han er en kæmpe kælepot, der altid kommer vrinskende hen til leddet, når man kalder.


Gangarter
Skridt: God
Trav: God
Galop: God
Stævner
Ingen. (Er jo kun en lille dreng..)
Stamtavle
F Louis
FF Don Carlos
FMF Quattro B
FFF Blue Hors Don Schufro

M Serafina Pekkala
MF Quidor
MMF Realist Star
MFF Quidam De Revel

Yderligere kan nævnes: Donnerhall, Michelangelo, Diadem og Wendekreis.
Køn
Vallak. Kastreret juli 2014.
Bemærkninger
Willemoes kan stå bundet og stå stille i lang tid af gangen - også alene. Han kan også trækkes med i både skridt og trav, få løftet ben, strigles og røres over hele kroppen, få dækken af og på. Han har været i ridehal mange gange og løber bare rundt og hygger. Han kan trækkes langs vejen uden at blive bange for køretøjer. Han stopper højst op og kigger, hvis der kommer en kæmpe traktor. Udover det er han vant til hunde og børn og kan gå sammen med alle slags heste.

Jeg købte Wille den 3/11-12. <3

28/11 - 12
Så kom Wille endelig op til mig.. Længe ventet :) Utroligt hvor dygtig og modig han er.. Blev fravænnet sin mor, læsset i trailer for første gang, stået pænt og spist hø under hele transporten, kommet i ny boks, fået dækken på og mødt en masse nye heste og mennesker.. Kan kun elske den lille guldklump.. I morgen skal han på fold og hilse på sine nye bedste venner..

26/12 - 12
Har nu haft Wille i en lille måneds tid.. Han er bare utrolig nem.. Han nyder at lege på folden med alle sine foldkammerater. -Specielt Romeo som han elsker overalt på jorden..

22/2 - 13
Tiden flyver afsted og Wille kommer mere og mere ud af sin skal.. Han er blevet rigtig hingstet og fræk.. Han har desværre fået en mani med at gå under hegnet, for at besøge sin "kæreste" gamle Cookie :). Det skal vi have fundet en løsning på.. Håber at han snart kan blive kastreret, så vi er ovre alle de hingste nykker..
Han er en rigtig skøn dreng, som er blevet fuld af krudt.. Nu må foråret gerne komme, så vi kan komme ud og gå nogle ture i skoven og få en på opleveren.

Maj 2013
Wille bare vokser og vokser :) Han prøvede at få massage i sidste uge.. Det var et hit.. Han ELSKER det.. Om fjorten dage skal han på sommergræs hos en kollega.. Kommer til at savne at have ham ved mig.. Men skal op og besøge ham et par gange om måneden :) Sofie har lovet at passe godt på ham..

August 2013
Så lakker sommeren mod enden og Wille skal hjem fra sommergræs.. Men men, den gode nyhed er at min søde kollega har tilbudt mig at have ham vinteren over også :) Det er bare så skønt for mig og Wille.. Så skal han i løsdrift med sin bedste ven Braun og Bella en hoppeplag på samme alder som sig selv. Dog kræver det lige en kastration først, men det er heller ikke længere et problem da den sidste sten endelig er kommet ned.. Så nu skal der bestilles tid hos dyrlægen her midt i september. Eneste minus er at jeg ikke ret ofte ser min lille skat.. Dog ved jeg at han bliver passet efter alle kunsten regler, så det hjælper meget på samvittigheden..

Kommentér på:
Anden særlig race Willemoes
Annonce