{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chamieka [Tidl. hest] 2008

2.357 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*ZB Photography*
Kvinde | 33 år | Oprettet: 4. maj 2010


Anden særlig race Chamieka

Fødselsår:
2008
Højde:
ca 1,64
Temperament
Rolig, hun kan dog godt hidse sig op og danse rundt som en lille araber.

Mod andre heste er hun da også bare sød, hun går væk fra de andre når de ser sure ud... Fornuftig dame!
Gangarter
Skridt: Hun træder godt ind under sig, også med rytter på, rygsving så det basker....

Arbejdstraven: er en relativ god trav, med fin overtrædning og super brug af bagenden,... også med rytter er arbejdstraven god og har en super god hastighed.

Arabertraven: Super-duper-kryds-speedy-CATCH ME IF U WANNA!!! med halen i vejret :)

Galop: Ikke en jeg har set meget af da damen synes at det er sjovere at trave og hun er svær at få igang i longen... :S Men med rytter og et livligt "Galop" er hun i en udemærket galop, som er Biiiieping svært at følge
Stævner
Dressur:

Ny Brøndby Rideklub:
LD1: 72,50%
LC1: 63,850%

HHR:
LD1: 67,650%

Spring:
HHR:

60cm - 4 fejl
70cm - fejlfri

70cm - 12 fejl
80cm - 4 fejl


HOLD cup:
80cm - 9 fejl (En refusering og derefter nedrivning på det sidste spring + en tidsfejl)
90cm - Uendelige fejl (Men det var fordi min bøjle faldt af midt under ridtet... Så 8 fejl hvis det ikke var sket)
Stamtavle
Ingen, men pletterne afslører noget af den...;)
Hendes mor er: 50% Paint og 50% Araber
Faren er 100% Paint.
Køn
Pretty Girl
Bemærkninger
Kender hende ikke så godt endnu, da jeg ikke engang har haft hende i en uge, men hun viser stor tillid og en velvillighed der er prisværdig... :)) Hun tager alt det nye så pænt :)

Målet med hende efter jeg har tilredet hende er at hun skal være en fin dressur/hyggetur hest til min mutti, de passer så godt sammen :)

Hun er blever longeret, haft udstyr på, og jeg har allerede været oppe og sidde på hende, selvom hun er ryttervant, så starter vi nogenlunde forfra ;) men det går jo stærkt da hun er så sød...

Hun er et lille grynte-hoved... hver gang man ber hende om noget kommer der et: rrrrrooorrrr fra hende... CUTE


9. December 2012
Damen bliver bedre og bedre, og kan nu rides ligeud (YAY!) og store 20 m volter i skridt og trav. Galop skal vi arbejde lidt mere på, men ellers virker det som om at det kommer helt stille af sig selv... hun er lærenem at have med at gøre ;D

16. December 2012
Vi red over en bom :D

30. Marts 2013
Endelig en update :D
Chamieka er blevet en super dygtig hest, og er nogenlunde stabilt gående i alle tre gangarter - vi er nået til at påbegynde at kræve en fast holdning i overgangene, så hun eller min kære mutti, ikke mister balancen. Hun havde i går sin springtime nr 2, og er bare så NEM i det,.. hun er så sød mod min moder - selvom hun laver nogle hoppe-spjæt når mutti sidder op... men hun holder op efter en runde eller to... :S mærkelige HOPPE! ... <3 Når det nu bliver godt vejr, så skal der tages ordentlige ridebilleder :D så man virkelig kan se fremskridtet!

d.11. Juni 2013
Chamieka er dygtig, og er holdt op med at spjætte lidt ved opsidningen, som bare var lidt hoppepjat ;) heldigvis. Hun er ridelig på dressurbanen, men øver stadig overgange og den stabile holdning. Jeg er holdt op med at ride på hende, og min kære moder, som er hendes fremtidige rytter, har overtaget ;) så alting går efter planen med Chacha. derudover er Chamieka ved at blive en god tur-hest, hun skal bare lige glo og så går hun forbi tingene.
Min mor springer hver anden torsdag, og Chamieka synes at det er herligt ;) det er lidt farligt når springene er mærkeligt formet, men er ellers kold og springer hvad hun får foran sig ;)

15.3.2014
Chamieka er pt min lille springhest, indtil at min mor kommer godt igang med ridningen igen :) vi har startet et lille sløjfespringstævne og klarede det rigtig godt :) så det skal vi igen i næste måned :) (70-80cm)

Der er muligvis også et lille D-stævne i dressur (LD1 og LC1) ;) senere på måneden :) så lidt undervisning, samt lidt spring undervisning - og så er den kørende :)

Målet for spring er at starte en LC for hest :) 1 M

Samt LB i dressur

Derudover skal vi da på et tidspunkt (hvis jeg da tør) starte et military stævne på et tidspunkt :)

Chamieka er faktisk meget god til stævne :)




<3 Lets All Do the CHA CHA CHAmieka!
Video hvor Chamieka er inkl og bliver redet i Trav og Galop.... Hun har nok været rigtig under rytter ca 3 gange før den er optaget - og kræver ikke så meget af hende, da vi går langsomt frem... :D

http://www.hestegalleri.dk/video/diverse_hest/302973-alle_hypperne

UPDATE: Efter min kære moder (Der har været Chamiekas primære rytter, har fået udskiftet hoften, har Chamieka fået et nyt hjem efter ca 10 år hos os :) Hun bliver aktiveret og givet STOR kærlighed hos nye ejere, som vi løbende ser :)

Kommentér på:
Anden særlig race Chamieka
Annonce