{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Troldhøjs Charisma [Tidl. hest] 2003

2.297 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla
Kvinde | 27 år | Oprettet: 20. jan 2010


Dansk Varmblod Troldhøjs Charisma

Fødselsår:
2003
Højde:
Da hun var til kåring som 3 års, var hun 165 cm høj. Vil skyde på hun er vokset et par cm, så omkring 167 cm.
Temperament
Charisma er en opmærksom hest med et super godt hoved. Under ridning er hun frisk både i dressur, spring og på tur, dog med sine egne meninger om tingene - til tider noget af en dame! På jorden er hun meget rolig, og kan håndteres af alle.
Til trods for at hun ingen rutine har i springnigen, er hun meget rolig og styrbar. Hun elsker at springe, og hun tvivler ALDRIG på at komme over på den anden side af springet - super dejligt!
Alt i alt har hun et skønt temperament.
Gangarter
Hun har fine gangarter, og træder rigtig godt over. Ofte bliver hun kaldt 'hoppebolden', hvilket siger sig selv hvorfor ;-)
Stævner
Med tidligere ejer er hun startet til og med LA4, og et par små springklasser. De kommende stævner med mig på ryggen, vil selvfølgelig blive noterert ned :-)
Stamtavle
Fuld stamtavle

Far: Carano
Farfar: Capitol I

Mor: Flashlight
Mormor: Flamingo

Lidt flere kommer måske senere. Størstedelen på farens side er holstener.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Charisma er min nye dejlige DV hoppe, som jeg forhåbentlig vil få en masse fantastiske oplevelser med i fremtiden. Trods hendes 9 år, har hun kun været redet 2 år grundet føl. Jeg forelskede mig i hende allerede efter få omgange i ridehallen første gang, og selvom vi har haft problemer med hende, har jeg ikke fortrudt. Hun havde en periode, hvor hun startede med ikke at ville gå i trav, og det udviklede sig til, at hun stejlede rigtig højt flere gange under ridning. Jeg kommer fra den sødeste 2'er pony, der aldrig har lavet et forkert trin med mig, så jeg syntes det var meget ubehageligt, når så "stor" en hest gik på bagben med mig lige så snart jeg forlangte det mindste. Vi fik selvfølgelig først tjekket om hun havde ondt, hvilket hun på ingen måde havde. Derfor fik vi en anden til at ride hende et par uger, og siden har hun heldigvis været sød.

Jeg savnede udfordring, og det har jeg klart fået, men hun er en dejlig hest med masser af personlighed.

Mere tekst kommer, efterhånden som jeg lærer hende bedre at kende.
Håber i vil byde hende velkommen :-)

... Undskylder for de utydelige og ensformige billeder, men har endnu ikke andre. :-/ Der vil snarest muligt blive taget nye ridebilleder :-)


_____________________________________________________

Min dejlige hest måtte desværre sendes retur d. 1\3-13 pga. handelsfejl. Det var et svært og meget trist farvel efter så lang tid sammen, hvor vi havde fået et stærkt og tæt knyttet bånd til hinanden...

Nogle gange er hesteverdenen så uretfærdig, fordi man pludselig kan komme til at stå i et kæmpe dilemma, hvor man er nødt til at skille sig af med sin bedste ven - uden man egentlig ønsker det :-( Men nu var det sådan det skulle gå... :'-(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Troldhøjs Charisma
Annonce