{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race attila (gamle part) [Tidl. part]

3.589 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race attila (gamle part)

Fødselsår:
Højde:
Han svarer nok ca til en 2 pony .
Temperament
Attila har et dejligr temperaman. Han er rolig og kan stå stille og rolig med børn om sig. har aldrig sparket eller bidt mig. Han kan godt blive frisk, når man skal i skoven og vil meget gerne give den hele armen <3
Gangarter
Har en meget fin gang, men lidt svær at side i xD
Stævner
2 første pladser . 3 anden pladser og 2 trejde plads .
Stamtavle
Han har en stamtavle med fine papir - så han er meget ædel xD.
Køn
Dejlig køn vallak
Bemærkninger
Attila er en utrolig vidunderlig og fantastisk pony - båndet til ham er noget helt specialt . <3 jeg elsker den pony over alt og den vil altid være nr 1 i mit hjerte. Han er helt sin egen på en dejlig måde. De år jeg har redet ham - har været skøønne og jeg er desværre ked af at jeg ikke rider ham mere - efter at han blev syg og stod stille i rigtig lang tid. Savner ham godt nok utrolig meget ,, Men attila er en pony som vil gøre alt for at gøre sin rytter glad og det må han sige at han har gjordt mig. vi har har et bånd som er helt umuligt og bryde . attila kan være lidt af en bangebuks - da vandpytter ikke helt er det store hit - man skulle nødig få beskidte hove. det højeste vi har sprunget er 80 cm , men det er meget godt klaret efter vi styrtede ret så voldsomt og har gjort ham bange for spring - men vi genvandt tiliden sammen . Attila er ikke en dressur pony :( nej . han er meget stiv at få ned - men pyt med det.
Som sagt er jeg ked af at jeg ikke rider ham mere - da han blev syg - og jeg ville mere end gerne købe ham . da mit hjerte er faldt for ham. Attila har en skøøøn personlighed og der er altid noget charmerende over ham. om han er beskidt eller striglet . han har de flotteste bruneste øjne som jeg ikke kan stå for. Men attila er en pony som jeg faktisk ikke vil kunne glemme og den dag, hvor han bliver solgt eller skal forlade verden bliver ikke sjov :( det er det sgu aldrig.
Men håber at i vil give en god bedømmelse <33



Kommentér på:
Anden særlig race attila (gamle part)
Annonce