{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sigge [Tidl. hest] 2002

2.783 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebecca Johansen
Kvinde | 23 år | Oprettet: 1. jun 2011


Anden særlig race Sigge

Fødselsår:
2002
Højde:
Nok mellem 1.40-1.43.. har ikke målt hende men regner jeg med at få gjordt engang!
Temperament
Hun er en bestemt pony, men alligevel "arbejdsvillig" hvis man kan sige det sådan! hun løber ikke, stejler osv. hun kan sagtens bukke self. og det har hun dog også gjordt et par gang :3
Gangarter
Skridt: Go´.. Man sidder godt i hendes skridt!:)
Trav: Underlig.. da hun har noget islænder i sig har hun nogle lidt underlige gangarter.. men når hun koncentrere sig om at trave har hun en God trav!:)
Galop: Hahah, Som jeg skrev før, hun har noget Islænder i sig såå.. og det er synd, for hendes galop er faktisk ret god! Man skal kæmpe for at få hende til at galopere, sådan rigtigt!
Og hun kan godt tölte men gider ikke skrive om det, lige nu da jeg ikke bruuger det.. eller hva man siger!:)
Stævner
Ingen med mig! :D Men nogle med tideligere ejer!
Hun har startet military og spring :) Er ikke sikker på dressur :)
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hoppe!
Bemærkninger
Sigge er en bestemt pony, som har noget islænder i sig! Det er gået ud over hendes gangarter, såå.. mange gange når jeg rider hende er jeg faktisk blevet i tvivl om, om hun halt, men det er hun IKKE!:D Haha!
Jeg har sprunget på Sigge og det gik bestem ikke godt! faldt af 3-4 gange, haha, det var fucker sjovt!xD
Hun er sød på tur(Strand) og på bane, haha eller for det meste da!:)
Jeg er ikke sikker på hvor gammel hun egentlig er, men jeg får hendes pas snart, og så skal jeg nok skrive det rigtige ind, men vi gætter på hun er omkring de 9 år!:)

Woop, her for nogle måneder fandt jeg faktisk ud af at hun ikke rigtigt hedder "Sigge" men faktisk Bella! Jeg fandt ud af det da jeg fik hendes pas, og jeg troede i starten at jeg hvade fået et "forkert" pas for hun hedder jo Sigge. Men det var det rigtige pas og hun hedder rigtigt Bella! :) haha.
Jeg fandt også tideligere ejer hvor jeg fandt ud af at hun havde startet nogle stævner blandt andet military (uhhh) , det kom lidt bag mig for hos mig er hun den der pony med de underlige ben og som ikke kan springe! :3 Men, det har jeg så fundet ud af hun KAN! så der skal trænes en masse med hendes gang når sneen engang er væk! :)

Mig og Mathilde var ude ved pony og hyggede på banen og fik taget nogle billeder, vi (Mest Mathilde) lærte hende at neje! Ihh, den var så sød ponyen altsååå! Vi "legede" også med en madras, den var hun dog ikke så glad for, haha! :D
Kommentér på:
Anden særlig race Sigge
Annonce