{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Amyryllis [Himmelhest] 2000

3.030 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Soffi og Julle
Kvinde | 25 år | Oprettet: 1. jul 2011


Anden særlig race Amyryllis

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er 148 og dermed færdig målt til at være et stor 1'er pony.
Temperament
Amyryllis er en opmærksom pony, som er meget kærlig, klog og opmærksom på sine omgivelser. Hun knytter sig meget til sine ejere, men er lidt reserveret overfor nye mennesker. Hun er en rigtig dame og let at fornærme! Men med en godbid og lidt kærlighed fra den rigtige, er hun god igen.
Hun har den største personlighed og hun er en man ligger mærke til på stævne pladsen.
Hun elsker at vise sig frem og lære nye ting, hun er utrolig lærenem. Amyryllis er en pony man skal stole og tro på før hun viser det samme til gengæld. Hun skal kunne mærke man vil det man gør og hun vil til genglæde gøre alt for dig.
Gangarter
Da vi fik hende var hun mest springpony, med fine gangarter. Men hun viste også det fint potientiale til dressuren, som vi har valgt at bygge videre på, men samtidig holde hende til ilden ved springningen. Efter det har hun fået en mere blød og rummelig gangart, som passer lige til den pony hun er.
Stævner
Vi er et søskende par som ejer Amyryllis og hun har derfor været til en del stævner i både spring og dressur. Hun har et stort potentiale ved springning, men da hendes rytter er lidt urutineret springer hun kun LD og LC lige for tiden. I Dressuren har hun rykket hurtigt frem rider LA programmer på distriktsplan (nogle gange klub)

Resultater:

Killerup Rideklub LB3 66% 2. plads
Dalumgårdrideklub LA1 67%
Højfyns rideklub LA1 62.93%
Højfyns rideklub LA1 65.69% 1. uplaceret
Hovgaard rideklub LA1 64.659% 2. uplaceret
Nr. Aaby rideklub LA1 65.69% 1. plads
Nr. Aaby rideklub LA1 68.79% 1. plads
Højfyns rideklub LA1 65.360%
Højfyns rideklub LA2 67.500% 2. plads
Højfyns rideklub LA2 65.000%
Svendborg rideklub LA1 66.207 1. uplaceret
Svendborg rideklub LA3 65.833 2. plads
Nr. Aaby rideklub LA2 65,??? % 3. plads
Nr. Aaby rideklub LA4 66,??? % 2. plads
SMIR rideklub LA2 66,??? 2. plads
SMIR rideklub LA4 68,9?? 1. plads

<3





Stamtavle
Vi ved Rylle's (som vi kalder hende :P) far hedder Fenris, men ellers kender vi slet ikke til hendes forfædre...
Køn
Amyryllis er en rigtig hoppe og det mærkes hurtigt!
Bemærkninger
Amyryllis er en rigtig nem pony at have med at gøre. Hun kræver dog en rolig hånd, masser af tillid og kærlighed.

Til springning flyver hun over springene med ørene fremme og bare nyder det. Hun elsker at have masser af fart på, men kræver en rytter som kender sine grænser og kan være konsekvent. Når man springer på Amyryllis, er det rigtig vigtig at man viser hende, at man tror på det. Hun er en pony, som kender gamet og ved præcis hvordan det skal rides. Men hun giver ikke ved døren. Tværtimod er hun en pony som skal og vil ride, når det gøres er hun fantastisk. Det bliver hun aldrig træt af.
Til at starte med havde rytter og hest lidt problemer med tilliden og den usikkerhed der kan lægge bag det at springe. Men efter det er der blevet sat masser af fokus på harmoni, tillid og at hest og rytter skal være i et med hinanden. Det har gjort en del til forskel og har givet både hest og rytter tilbage venden selvtillid.

I dressuren koncentrere hun sig meget og gør altid sit aller bedste. Her kan man virkelig mærke hvor meget vilje hun har for at lære nyt og hele tiden være i gang. I dressur er hun en pony, som der hele tiden kræves lidt ekstra af. Det vil sige når noget er godt, skal man bare lige finjuster en lille ting også sidder det bare lige i skabt! Amyryllis har opnået rigtig meget godt, ved at ride dressur. Hun hat få trænet sine gangarter, fået stærkere muskler flere steder på kroppen. Hendes slevbevisthed om hvor benene skal sættes har rykket sig gevaldigt.

Hun er blevet en helt anden pony og ved kombinationen af både spring og dressur har gjort at hun aldrig keder sig når hun rider. Hun er altid glad og meget koncentratret.

Når vi skal ud og vise os frem er hun bare en stjerne. Hun går altid lige op og ud af traileren og når hun kommer ud er hun opmærksom, men ikke spor bange. Hun kan let styres rundt på den sommetider travle og larmende stævneplads.
Når vi er i byen kan det tydelig mærkes at hun er glad og udmærket ved hvad der skal til at ske og hvad hun selv skal gøre. Når hun, som hun til tider bliver lidt nervøs, går hun lige bag en og trækker vejret dybt. Efter det er det som om hun igen er helt koncentreret på sig selv.
Når hun rides på en ny bane, følelse det som om hun er født og opvokset der. Her slapper hun helt af og tror på sig selv og sin rytter. Det er ofte at vi oplever at hun er mere "cool" på stævnepladserne end hjemme, det er en enorm lettelse for rytterne.

Både vi som rytter og Amyryllis har lært rigtig meget i den tid vi har kendt hinanden..

A: Altid den dejligste EVER!!<3<3<3
M: Madglad lille hest uhmm... :)
Y: Yder sit bedste for at gøre en glad<3
R: Rigtig hoppe med stort H!
Y: Yderst smuk, med det dejligste udtryk!:-*
L: Lækkerbisken...
L: Lyver ALDRIG! :-P<3
I: Ihhh!! *vrinsker* altid når vi kommer (bliver helt blød indeni) :D<3<3<3<3
S: SÅ godsindet:-*

Amyryllis du er den dejligste pony EVER! Kunne ikke ønske en anden en dig musse<3 LOVE YOU
Kommentér på:
Anden særlig race Amyryllis
Annonce