{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Kazan aka. Giraffen [Himmelhest] 1996

3.166 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Nissen*
Kvinde | 24 år | Oprettet: 11. sep 2011


Pinto Kazan aka. Giraffen

Fødselsår:
1996
Højde:
Han er 139cm høj så max 2´er pony men virker mindre når man kigger på ham:-) men dejlig højde når man rider på ham.
Temperament
Han er opmærksom, nem og styre og dejlig og trække i tov med:-) Han trækker ikke og vil gøre alt for at gøre hans rytter glad.
På tur er han er nem og styre og er glad har ørerne fremme hele tiden. Han er meget opmærksom, vil gerne kigge på alle tingene. Han gider ikke hjem når man først er redet ud på tur.
I ridehuset er han super sød, bliver nogle kan lidt fortrækket over små ting som endelige ikke er farlige. Men ellers super sød og vil gerne arbejde!
På ude banen er han lidt mere frisk end i ridehuset, han bliver ikke så nemt bange for ting. Men nem og styre, nogle gange lidt sødere end andre!
Dressur: Dejlig han vil gerne arbejde, hvis tingene bliver lidt for kedelige bukker han lidt eller hopper lidt på stedet og det er det eneste.
Spring: FRISK meget frisk og vil gerne frem. Trække lidt meget på springene men eller sød!
Gangarter
Han er meget opmærksom og frisk man skal næsten ikke rør ham så går han frem:-)
Skridt: Lidt hurtigt man dejlig og sidde i, han er meget frisk i skridten. Han er lidt svære og få til,og søge ned end i traven men stadig nem og dejlig nem og styre.
Trav: Lækker trav, nem og få til bidet og nem og få frem. Han er også nem og styre og han runder sig godt i volderne. Han er begyndt, og få et fint tempo på. Han er blevet en del bedre til selv og søge ned, og få brugt ryggen rigtigt. Dog mangler han stadig lidt balance.
Galop: Den er lidt hurtigt men den er dejlig og man sidder godt:-) Men mangler en del balance, hvilket er noget vi arbejder på.
Stævner
Ridos vinterstævne D.15-03-14. OBS! Vi red efter procenter.:
LD1: 70.56%
Placering: 3 plads, ud af 9 ryttere.
Dommerens kommentar: Hold tempo.
Min kommentar: Er stolt af Kazan, vores førte stævne, vi har kun redet i en lille månedestid sammen efter lang tid pause, også blev det en 3 plads
Stamtavle
Kender den ikke man han er ren pinto:-)
Køn
Ja han er (S)køn:-) ej en dejlig rolig Vallak.
Bemærkninger
Jeg er den heldig ejer af Kazan som jeg synes er verdens bedste pony. Han er dejlig rolig, sød og vil gøre alt for hans rytter:-)

Kazan var faktisk alt det i en pony jeg IKKE vil have! Jeg vil gerne have haft en pony der var mindst 145 cm høj, skulle være hoppe, højest 14 år og den måtte IKKE være plettede/broget! Men jeg endte med en pony på 139 cm, en vallak som var 16 år og broget :) men alt det jeg ikke ville have viste sig at være min drømmepony <3

Dressur er helt klart det bedste han kan. Han er super sød, nem og dejlig. Han runder sig godt og søger tit selv ned tit selv ned men skal bruge lidt hjælp:-)

jeg har ikke helt fundet hans særeheder kun at han synes det er sjovt med sne:-D ellers er han bare en stor særhed ej det var lidt ondt sagt:-D haha

Historien om mig og Kazan:-)
Jeg skulle a med min gamle pony Saga for vi lærte ikke noget af hinanden og kunne ikke mere sammen. Så den dag hvor saga skulle hentes sagde Anja til min mors kæreste Thomas at hun havde fundet en pony jeg skulle prøve. Senere kom Thomas hjem og sagde det så om Mandagen fik jeg fri fra skole og skulle med min farmor og farfar over og prøve ham på sjælland:-)
Turen tog ca. 2 timer da vi kom i god tid spiste vi bare frokost sammen imens jeg tog ridetøj på.
Vi ventet og ventet til klokken var 3 også skulle vi og se ham:-) Fra første øjeblik jeg så ham vidste jeg at det skulle være ham. Jeg fik prøvet ham og jeg var 100% sikker på at det skulle være ham.
Vi købt ham også skulle han jo læsses op i traileren han ville ikke op i den men efter en time kunne vi køre afsted med min nye pony Kazan han stod helt stille og jeg glæder mig til og lære ham bedre og kende:-) glæder mig bare til og ride ham meget mere ovs..:-D
Han ryster sig altid efter man har redet når man skrider af det er så sødt.
Han er ikke verdens bedste venner med heste trailer han er lidt bange for dem men han står stille når han først er kommet op i den:-)

For mig er Kazan ikke bare en pony.. Han er min bedste ven ham kan jeg altid komme til og han vil altid være der for mig:-D elsker ham mere end ord kan beskrive <3

D.04/11-14 tog min farmor og farfar min pony fra mig, de valgt at tage ham hjem, da de ikke mente jeg skulle have ham mere, vi forsøgte alt, pla tilbyde at købe ham, måtte vi ikke.. Så de hentede ham fra mig, jeg var heldig at få de sidste 24 gode timer med ham <3

Kommentér på:
Pinto Kazan aka. Giraffen
Annonce