{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Præstegårdens Scooter [Tidl. part] 2002

1.927 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma Lindgreen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 20. feb 2010


Shetlænder Præstegårdens Scooter

Fødselsår:
2002
Højde:
Ved jeg ikke lige endnu, men finder ud af af det ;)
Temperament
Han er virkelig rolig og tager det meste coolt. Han står lidt uroligt på staldgangen, men skal bare lige har lært ham han skal stå stille :)
Gangarter
3 gode :) Ved ikke så meget om dem da jeg jo ikke har redet på ham og lige har fået pert ;)
Stævner
Ingen, og kommer nok ikke til nogen da jeg ikke skal ride ham
Stamtavle
Ingen
Køn
Vallak
Bemærkninger
Scooter er en pony jeg har fået part på, på Præstegården. Jeg skal ikke ride ham, men kun lave tricks og hygge. Jeg ved ikke så meget om ham endnu, men ved dog han elsker mad! :D Han er en såkaldt puf-pony som min veninde kalder dem ^^ Jeg ved ikke så meget om ham endnu, da jeg lige har fået part, men resten kommer senere ;)

Lidt fra i dag, d. 29 Nov.

Var første gang sådan rigtigt ude ved Scooter i dag :) Jeg græssede lidt med ham, trak rundt på banen og vi tog et enkelt kryds sammen, og trak så med ved siden af da Christina skridtede Lady af :) Striglede ham også lige hurtigt.

Nyt d. første advent, 2. December 2012

Var ude ved Scooter en times tid i dag. Min mor var med og tage billeder. Hentede ham fra fold og striglede ham lidt, og derefter trak vi ud på banen og fjollede lidt rundt inden vi til sidst trak en lille tur på stubmarken :)

Nyt d. 7/12 2012

Var ude ved Scooter i dag :) Skulle hente ham ind fra fold sammen med Sille, og han stod self. længst væk :D Men trak ham ind, striglede og gav ham hans nye røde grime på :) Han er så sød med den, så håber bare han ikke smider den på folden xD Mig og Sille og de andre havde det pisse sjovt bagefter! :D

Nyt d. 22 december 2012

Var ude ved Scooter i dag efter en uge :) Han var rigtig sød, men havde ikke grime på, på fold ^^ Jeg trak lidt rundt på banen og så begyndte vi tillids træning. Jeg havde en pisk jeg kørte langsomt over ham, og det tog han helt cool, men var lidt emsy da jeg nåede til maven ^^ 'Longerede' ham også lidt, hvilket han ikke helt fattede xD Han stod faktisk ret stille på stald, og jeg fik næsten filtret halvdelen af hans hale ud ^^

Nyt d. 11/1 2013

Var ude ved Scooter efter jeg har været syg i lang tid. Han var rigtig sød, og stod okay stille. Jeg flettede hans dejlige tykke man og trak ud og tog lidt billeder inden jeg gik ned på banen med ham og tullede lidt rundt. Er begyndt at lære ham spanske skridt, og er super god til det indtil videre :D Så stolt af den lille bamse :)

Nyt d. 22/1 2013

Har ikke været ude ved Scooter i noget tid da vi havde så mange lektier for.
Men var ude ved ham i dag, og han var sååå dygtig! Han er blevet super god til spanske skridt allerede og kan nu løfte benene uden jeg rør ham :D Søde lille bamse! :)
Er også begyndt på lidt bakke træning, da han simpelt står klods op ad mig hele tiden xD
Søde ponydyr<333 :D

Nyt d. 1/2 2013

Så er der gået 2 måneder :) Tiden er fløjet af sted, men jeg er sq stolt af den lille basse! :D Han er blevet ret skarp til det med at løfte ben, nu mangler jeg kun det andet ^^ Han kan nu bakke lige bagud, uden jeg rør ved ham, så stolt! :D Er påbegyndt smile træning, meeen han fatter det ikke helt ^^ Vi var inde i stalden i dag, pga. det vildt dårlige vejr, men det var også ret hyggeligt alligevel :D

Nyt 11/2 2013

Var ude ved Scooter igen efter at have været syg. Lavede ikke så meget, striglede ham bare, fik redt hans hale helt ud :D Og så begyndte jeg træning på at løfte det andet ben også :D Og jeg må indrømme han er hård til det :D

Nyt d. 20/2 2013

Scooter var simpelthen så sød i dag! :D Stod faktisk ok stille til sidst på staldgangen. Trak ham op på banen og startede bare med at gå lidt rundt med ham, inden han stod på palle med alle 4 ben! :D Så stolt. Og ikke nok med at der han også begyndt at strække sine ben nogenlunde når han løfter, og han kan næsten kende forskel på dem nu! :'D dejlige ponydyr! Vi lavede også lidt tilids træning, gik under og over bom. Og så til sidst sad jeg bare på jorden og nussede med ham :')

Nyt d. 10/3 2013

Har taget det svære valg at opsige Scooter som part. Jeg føler bare ikke jeg har tid eller lyst længere :(
Jeg har nydt tiden med ham, og har været glad for jeg fik den mulighed at have part på sådan en dejlig pony.
Så tak for den tid vi havde sammen Scooter c': <3
Kommentér på:
Shetlænder Præstegårdens Scooter
Annonce