{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Trold 2003

2.565 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Trold

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 87 cm.
Temperament
Sød lille opmærksom pony :) Han er lidt utryg, men det giver lidt sig selv, når han ikke kender os, og ikke er vant til at være i hænder hele tiden :) Men det skal nok komme, når han vender sig til os :)
Gangarter
Han tager små og meget hurtige skridt XD Det er sååårh sødt :)
Stævner
-
Stamtavle
Ukendt
Køn
Skøn lille vallak
Bemærkninger
Mig og min tante havde egentlig fundet en anden shetter vi skulle have haft, men vi fandt desværre ud af at han var syg :( Så jeg ledte videre, og fandt lille Trold :) Jeg skrev til hans daværende ejer Pernille, og aftale at vi kunne komme og hente ham d.25.11.12 :) Så der satte mig, min kusine og vores chauffør Per, kursen mod Svebølle, for at hente lille Trold :) Vi kom derned efter en lang køretur, og fik snakket med Pernille :) hun viste os op til Trold, og det var bare kærlighed ved første blik.. Den lille fyr har charmeret sig ind i mit hjerte <3 Han er bare SÅ sød.!! Vi fik det hele på plads, og fik læsset lille Trold :) ogs gik turen ellers den lange vej hjem igen :) Trold stod stille og gumlede hø i traileren, hele vejen hjem :) Da vi endelig kom hjem, ville han da ikke ud af traileren igen.. der var jo trygt og rart.. :) OG der var hø.. XD Men ud kom han, og jeg fik sat ham ind i hans nye boks, han var meget opmærksom og lidt utryg ved det hele.. Han kom ind og fik gumlet lidt hø, og faldt til ro i boksen :) Da han havde stået inde et stykke tid, og vænnet sig lidt til det hele, blev han lukket ud på folden, sammen med hans nye fold kammerater Ismo og Balou :) De var så søde alle sammen, ingen problemer overhovedet :) ingen slåskampe, kun lidt hvinen :)

D.30.11.12
Var ude hos Trold for første gang i dag, siden han kom hjem :) Jeg bor på skolehjem cirka 2 timer fra hvor Trold står, så har desværre kun mulighed for at se ham i weekenderne :/
Det var så rart at komme ud og se ham igen :) Tog ham ud af boksen, og satte ham på staldgangen, mens jeg striglede ham :) Han var lidt utryg ved omgivelserne, men det bliver bedre, når han vænner sig til at være i hænder :)

D.01.12.12
Var ude hos lille manden i dag :) Hentede ham ind fra folden, og satte ham på staldgangen :) Striglede og ordnede den lille beskidte dreng <3 Han blev så fiin :) Gav ham et refleks tæppe på (første gang med dækken) og han var lidt utryg ved det.. Men det blev bedre :) Han fik også løftet og renset alle 4 hove i dag, det har han ikke været så glad for, men han var rigtig dygtig til det i dag :) Da han var blevet ordnet gik vi en lille tur på 10-15 min. :) Det var hans allerførste tur, efter han kom hjem :) Han var bare sååååårh søøød :D

D.05.05.12
Tog ud til lille manden, og hentede ham på folden :) For en gangs skyld var han glad for at komme ind! Og ville MEGET gerne med ind, for en gangs skyld :) Satte ham på staldgangen og striglede alt sneen af ham :)
Mere info kommer, når jeg lærer ham bedre at kende :)
Kommentér på:
Shetlænder Trold
Annonce