{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Lif |CHARMETROLDEN| [Tidl. part] 1996

2.509 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nio
Nio
Kvinde | 25 år | Oprettet: 8. maj 2010


Islænder Lif |CHARMETROLDEN|

Fødselsår:
1996
Højde:
1.38

En rigtig fin højde. :)
Temperament
Lif har et noget så specielt Temperament. Hun er den herligste lille uldtot men hun har et meget knyttet bånd til foldvennen Stella. De to er virkelig uadskillelige!
Det er selvfølgelig grunden til at hun pludselig vil hjem når vi er ude på tur, men så er det jo så heldigt at jeg kan styre hende.
Hun er den kærligste lille pony jeg nogensinde har mødt. Når man strigler eller aer hende vender hun lige hovedet om og puffer til dig. Hun er en rigtig hyggetrold med et stort hjerte af guld!!

Hun er virkelig dejlig! :D
Gangarter
Hun kan som de fleste heste skridt, trav og galop. Hun har aldrig lært tölt men det betyder INTET for mig ;D
Stævner
Øhh... Det ved jeg ikke :)
Stamtavle
Den kender jeg heller ikke ;)
Køn
Hun er en fantastisk hoppe!! :D
Bemærkninger
Lif er en dejlig hoppe. Hun er broget som i kan se, og dejlig som dagen er lang!
Hun er en af de heste der har enormt meget energi og det bliver også brugt. Hun vil gøre ALT hvad du siger og jeg mener slet ikke hun er besværlig på NOGEN måde. Hun er fantastisk!!

Líf er fra gården Úlfljótsvatni på Sydisland, i nærheden af Selfoss. Hun er efter Dynjandi fra Úlfljótsvatni (som døde af en skade inden har nåede at blive kåret) og Sokka fra Úlfljótsvatni. Sokka er kulsort med 4 hvide sokker, en rigtig god hoppe, der har givet mange gode afkom. Én af Lífs søstre er Sefja fra Úlfljótsvatni som blev kåret meget højt og var den 2. bedste hoppe ved Landsmót 2006 (mener ejer). Líf blev født midt i en snestorm og avleren fandt hende liggende i sneen, meget afkølet. Han tog Sokka og Líf med hjem og lagde den nyfødte Líf i sit badekar med varmt vand. Siden da kom de på boks og hyggede sig indenfor indtil Líf var stærk nok til at være ude igen. Derfor er hun meget glad for mennesker, ikke den typiske, lidt menneskesky islandskfødte hest. Hendes navn stammer fra "et mytologisk væsen, der bor i bakkerne. Hun ernærer sig af morgenduggen og fra hende nedstammer hele menneskeheden. Líf er en meget speciel hest, der tager alle med storm.

Rider med bidløst på hende og med bomløs sadl ;)

Jeg kender hende desværre ikke rigtig godt nok endnu til at kunne skrive nærmere om hende (også selvom jeg har haft part på hende i noget tid)

02-04-2013
Jeg har desværre ikke part på Lif længere da hun skal flyttes hjem til sin ejer - desværre :((((
Kommer til at savne hende :((

DER KOMMER IKKE FLERE OPDATERINGER ELLER BILLEDER!!
Kommentér på:
Islænder Lif |CHARMETROLDEN|
Annonce