{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Winston [Tidl. part] 2001

1.811 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura Ø
Kvinde | 27 år | Oprettet: 22. dec 2010


Lipizzaner Winston

Fødselsår:
2001
Højde:
Winston er ca 154 og meget buttet!
Temperament
hmm, normalt er han meget doven. Men når kulden kommer bliver han meget mere sprælsk og kan lave nogle virkelige underlige spring.. Ellers bliver han ikke så nemt forskrækket, men hestevogne kan han ikke lige klare, da han som ung skulle være brugt som kørehest. Han elsker at spille fodbold og at gå lange ture i skoven.
Gangarter
I skridt går han meget langsomt, det samme gælder i traven, men der kan han til tider godt være frisk. I galop er han meget hoppende, men han har en regelmæssig takt i alle gangarter.
Stævner
Jeg har stillet op i et par stævner, men jeg har altid været den sidste der skulle ride ham, så han har været ret træt og irretabel. Men indtil videre har jeg redet LB1 på ham og vi øver versader, bakke, changementer og bagpartsvendinger.
Jeg har aldrig deltaget i spring på ham, da jeg er mest til dressur.. vi har dog sprunget 75 cm, og nogle gange er han da også til løsspring ;)
Stamtavle
Winstons blodlinje er Napolitano.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en rideskolehest på KÅR, men jeg har halvpart på ham, og det har jeg haft siden 2010 :) han er en meget nysgerrig og tillidsfuld hest, der binder sig til sin rytter. Han er ikke så vild med andre heste og driller tit ude på marken.. Men i sommers var han en tur i hegnet, da han ville sparke en hest på marken ved siden af. Så hans ben havde et par grimme sår og det var hævet, vi fik det dog hurtigt fikset, men jeg håber han har lært noget ved det. Lige nu er vi i gang med genoptræning, da hans bagben har været låst, så vi starter stille og roligt op igen, selvom han ikke altid er lige vild med det ;)
Kommentér på:
Lipizzaner Winston
Annonce