{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Atterupgaards Schumacher 2009

4.862 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Denise Skarsø .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 24. feb 2007


Dansk Varmblod Atterupgaards Schumacher

Fødselsår:
2009
Højde:
Målt til 172 i slutningen af 2013.
Temperament
Hans temperament er så fantastisk. Af en unghest at være, opfører han sig bare så pænt. Tager alting i stiv arm, og følger bare med sin ejer.
Gangarter
Han har en super lækker trav og ikke mindst galop. I skridten træder han godt igennem.
Stævner
Ingen stævner endnu.
Stamtavle
En lille bid af hans stamtavle:

M: Atterupgaards Line
MF: Blue Horse Romanov
F: Stedinger
FF: Diamond
Køn
Vallak
Bemærkninger
Onsdag d. 13/12-12, var jeg så heldig at få skønne Schumacher af mine forældre.
Han har hele vejen igennem været fantastisk at have. Han har helt sikkert vundet hele familiens hjerte, på de få dage jeg har haft ham.
Schumacher er min kommende dressur stjerne, som jeg håber at få nogle gode resultater på. Jeg er mine forældre evig taknemmelig for, at have fået sådan en lækker sag som ham.
Da jeg fik ham havde han kun været redet i 14 dage, af en berider hos Atterupgaard. Beriderens udtalelse af "Makker", som vi kalder ham, er at han er utrolig tillidsfuld. Han går igennem ild og vand for sin rytter. Super fin i skridt, trav og galop. Der har slet ikke været problemer med tilvænningen af rytter. Han tog det hele i stiv arm.

Jeg har nu haft Schumacher i næsten et halvt år, og jeg bliver kun mere og mere glad for ham. Han er simpelthen SÅ skøn. Ikke nok med at han er min hest, er han blevet min bedste ven og den som altid kan sætte et smil på mine læber. Jeg nyder hver eneste dag sammen med ham.

Schumacher og jeg er flyttet til Atterupgaard, som er Schumachers fødested. Jeg har fået job som heste passer og tilrider af de unge på det lækre stutteri. Vi ser frem til mange gode stunder på Atterupgaard! :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Atterupgaards Schumacher
Annonce