{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Chandra Skovbo 1999

3.852 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Chandra Skovbo

Fødselsår:
1999
Højde:
1.68. Men er en spinkel hest :)
Temperament
Hun er en rolig hoppe. Men hun elsker at give den ræs når man rider :P

Iskold over for traktorer, majtærsker, motorcykler og cykler og en masse mere.
Kun lidt nervøs for sten :p Ellers er der intet hun er bange for.
Gangarter
Skridt : Stor og træder godt under sig. Går i et rigtig dejligt tempo. Til tider træder hun 2 hove over sig. Hun har en rigtig fremgående skridt. Fået høje procenter til stævnerne :)

Trav : Stor og meget rummelig. Hun har en rigtig fed trav, meget stor. Men rigtig behaglig! Svær at sidde i.

Galop : Også en stor og rummelig galop. Man kan tydelig mærke hun har været springhest. Hun kan godt finde på at løbe lidt af med en i galoppen i starten. Og er vant til at gå i en hurtig galop. Men vi arbejder!
Har svært ved at gå kort galop. Har ikke haft så god balance, så har haft svært ved en del.
Stævner
Han har stort set kun gået som springhest og hun har været til en masse stævner, med tidligere ejere :)

01-06/13

LD2 = Vandt klassen!
LC1 = Blev første udplaceret rytter ud af 15 ryttere. Var meget meget træt til sidst. Hammer dygtig hest :)

Kan ikke huske datoerne, men.

Fejfri rundte på 80 cm.

4 fejl på 80 cm. Igen.



Fejlfri rundte på 80 cm.

Fejlfri rundte på 90 cm.

28/9-13

LC1 = 69,17 %!!!! 3 plads ud af 13 ryttere!!
LB1= 62:00% Hammer stolt, når jeg ikke havde øvet programmet før.
Skøn hest med STORT potentiale.
Stod der i kritikken fra 2 forskellige dommere, og dommerne kom endda hen til mig og sagde det bagefter jeg havde redet. Bare glad :)

29/9-13

8 Fejl, den røde bro og græskar springet var meget farlige, så man måtte lige tage en volte også om igen :)

4 fejl : Den røde bro var igen farlig. Men der var næsten ingen heste som kom over den, men fik hende da over til sidst :)

DYGTIG HEST!
Stamtavle
Hun har fuld stamtavle. Men orker ikke at skrive resten.
Far: Comeback II
Farfar: Cor De La Bryere.
Mor: Carry.
Morfar: Castor.

På mors side er hun også i familie med hingsten Lobser, så hun har godt springblod!

Hun har en mega lang stamtavle.
Køn
En dejlige hoppe!
Bemærkninger
Hun har været hos Thomas Dresler i over 4 måneder.

Hun har gået som springhest, stort set hele livet, men kan også sine dressur ting.

Det startede med at jeg skulle op og se på en ny hest, fordi min anden skulle aflives.
Jeg var op og prøve hende. Jeg fik af vide at der var rigtig mange som har ringet til dem og 7 forskellige har været og prøve hende.
Jeg fik af vide at jeg red hende smadder godt. Selvom jeg ikke har været på hest i 2 måneder. Allerede anden gang, fandt vi kemien rigtig godt. Jeg faldt simpelthen bare for hende. Syntes hun var smadder lækker og smadder lækker at ride. Jeg var op og prøve hende nogle gange og fik af vide at jeg passede super godt til hende. Og de reseverede hende til mig.
Maria Hirese (staves?) ville også meget gerne have fat i hende.
Vi fik hende igennem dyrlægen, der var INTET. Jeg blev simpelthen så glad, for at det blev mig!. Da hun er en hammer fed hest, at have med at gøre og ride på!.

Da jeg så fik hende hjem, gik vi ned i ridehuset og gik lidt rundt. Derefter kom hun ind i boksen. Lidt efter ville tidligere ejer gerne have hende ud og ride lidt og strække benene, da hun havde stået i en trailer i en time. Vi sadlede hende op og jeg røg lige op på hende. Også red jeg lidt rundt. Travede en lille smule og skridtede en smule. Hun var bare iiiiih så dygtig, tror hun troede at hun var til et stævne. Derefter kom hun ind i boksen og lagde sig ned og slappede af. Så sød hun var.
Trak hende selv ud på hendes nye fold, hun syntes det var meget intressant og begyndte at rulle sig. Og var self. Mudret og sneet sig helt til, fra top til tå.... Jeg fik hende den dag sneen kom og anden dagen, var der, det havde sneet helt vildt. Chandra eeeeelsker at rulle sig i mudder og vand. Så nogle billeder, fra dage hun havde rullet sig, hold da op :P.
Dagen efter red jeg også en lille smule på hende. Hun tog det bare så fint, hun var overhoved ikke bange for noget. Så fik jeg sadelmager ud og rettede sadel til hende. Indtil hun havde rettet den (5 dage) der red jeg bare uden sadel og øvede med hende.

Igår fik jeg undervisning på hende. Var pave stolt af hende. Hun samlede sig så flooot!. Selv søgte ned og brugte rigtig ryggen og bagparten. Vi fik den fedeste ridetur sammen. Da jeg var oppe og prøve hende, gik hun med hovedet i vejret og travede bare der ud af.
Nu gik hun samlet og afslappet og ventede på rytteren. Vi tager små skridt af gangen. Og fik meget ros af min underviser, det samme gjorde Chandra!.
Vi øvede schenkelvigninger og slangebuer og en masse. Den DYGTIGE tøs!:

Også når hun får guffer på staldgangen, rækker hun tungen ud til siden for at tikke :P!

Jeg har nu haft Chandra i godt og vel lidt over 2 uger :)

Jeg underskylder at jeg kun har et ridebillede. Flere kommer.


17-12/12 - Vi havde fået vores første undervisning, her i søndags. Hold da ferie mand!. Hun søgte SÅ flot ned og brugte ryggen og bagparten, rigtig godt. Hun er en kæmpe hoppeboldt, men fik den fedeste nedsidning!. Det var en fantastisk trav og skridt. Hun har gået som springhest i mange år og er vant til at gå med hovedet op. Så vi tager små bidder af gangen. Hun klarede det SÅ flot, hold da ferie!!.
Da jeg skulle ride hende idag, der fik jeg også en rigtig fed trav. Allerede fra starten af, der fik jeg bare et rigtig roligt tempo, skulle nærmest drive lidt på hende. Tænkte bare, hold da ferie. Vi laver en masse øvelser i skridten, inden vi starter. Hun er lidt stiv. Men vi skal bare øve og øve. Er sgu stolt af den hest. Fra, når man tager tøjlen, der stikker hun bare snotten i vejret. Til en hest, som søger ned, når man samler tøjlen op. Vi øvede en masse slangebuer og schenkelvigninger og masser af mere. Dygtige hest!!!

15/1-13.
Nu har jeg haft hende i 1½ måned, ca. Er sgu godt nok inponeret af hende. Vi får en masse undervisning og vi bliver dygtigere og dygtig. Da jeg købte hende, havde jeg ikke redet i ca. 3 måneder. Så det var virkelig hårdt. Fordi hun har en kæmpe gang.
Hun er en utrolig sammerarbejdsvillig hest!. Har aldrig mødt, sådan en hest, som bare elsker at arbejde. Gøre alt for at, gøre det så godt hun kan. Vi har arbejdet meget med grundridningen og haft en periode, hvor vi kun skridtede og travede. Og det har VIRKELIG givet pote!.
Fra starten af. Løb hun af sted og tog biddet konstant. Ventede slet ikke på rytteren. Var hammer svær at komme i galop og når hun endelig galoperede. Så var det hammer fuld galop og skabede sig og ville ikke gear ned....
Nu søger hun rigtig flot ned. Vi arbejder meget med frem og ned. Og hvor hun rigtig bruger ryggen.
Hun venter på rytteren og giver altid en, en rigtig fed oplevelse. Får så meget ros af min håndtering og ridning. Og får fortalt at jeg har fået mig en hammer god hest, som jeg vil komme meget langt med. Allerede på den korte tid, har hun forandret sig helt enormt. Vores tempermant og kemi, passer helt perfekt! Verdens bedste hest.
Så fedt at man altid kan stige af hende og sige "hold kæft en fed tur, vi lige har redet!"


23/01-13

Nu er der ikke lang tid til at jeg har haft hende i 2 måneder. 2 fantastiske måneder. Vi har opnået en hel masse. Vi arbejder og arbejder på livets løs! Og hun er bare så fed at ride. Vil bare så gerne arbejde for, gøre alt for en!

Jeg håber her snart, at vi skal ud og starte nogle stævner, bare for hyggens skyld.
Vi er igang med at "tæmme" galoppen. Men der er stadigvæk en del arbejde, men vi er helt på det rette spor!. Nu stikker hun ikke af og tager biddet og bare jerner der ud af. Og laver nogle fjollehop, af glæde ;P
Hun er bare blevet så nem! :)


30/1-12.

Nu har jeg haft søde skrubben i 2 måneder. Den deeeeeejlige søde skrubbe!
Fik 2 ordenlige vrinsk, da jeg kom ind i stalden, til hende.
Ufattelig sådan en dejlig hest!, får ikke andet end ros, med hende!

Hov hov! Har helt glemt at skrive at jeg har haft Chandra i 3 måneder nu!
Hun er den sødeste hoppe jeg nogensinde har haft, slet slet ikke så "hoppeagtig"
Hun har sine egne meninger nogle gange, men hun er jo også efter Comeback II ;)
Hun er så godmodig, så det helt vildt!
Får ros alle vegne af hende. Jeg har fået afvide at jeg har fået mig en tempermantsfuld hoppe, men en rigtig lækker og dygtig hoppe, som brænder for at gøre rytteren tilfreds.
På kun 3 måneder har jeg gået fra LD øvelser til LA øvelser, selvom jeg ikke red 3 måneder før jeg købte hende. Den hest er bare dejlig! Man får ALTID en god ridetur på hende. Selvom hun har sine egne meninger og vil gerne af sted, så er hun dejlig.
Jeg har øvet en masse jordtræning med hende.
Nu kan hun på kommando :
Spanske skridt, begge ben.
Kysse.
Næsten neje.
Kysse med hovedet på skrå.
Når jeg stikker en finger i vejret, så skal hun røre den.
Smile på kommando.
Næsten ligge ned.



6/4-13

Nu har jeg haft hende i lidt over 4 måneder. Lige fra dag 1 hun kom har der været sne.
Har lært utrolig meget fra denne hest. Hun er altid god som dagen er lang, prøver at arbejde så meget hun kan for rytteren. Selvom hun er enomt svær at ride og har sine egne meninger nogle gange, så er hun simpelthen så sød!
Begrund af dårlig sadelmager, som ellers er meget kendt og skulle være rigtig god, så fik Chandra ondt i ryggen og låst bækkent af min tidligere hests sadel. Selvom den var blevet lavet om til hende.
Så hun stod stille et helt måned og i den måned er vi kommet meget tættere ind på hinanden. Hun giver altid et stort vrinsk når jeg kommer, man bliver bare så glad være gang! Har lært hende en masse tricks og gået en masse ture med hende og en hel masse.
For ikke andet end ros med hende.
Chandra er en meget nysgerrig hest, selvom tingene er "farlige" så skal de altså stadigvæk undersøges fuldkommen, haha :D
Har redet en masse gode ture, både i byen og i skoven. Kan tydeligt mærke at Chandra elsker at ride ture, det er hendes favorit ting. Glæder mig sådan til sommer, der skal vi bare ride masser af ture! Vi skal ud og bade og en hel masse ting!.
Chandra lærte mig ikke at være bange når jeg skulle op på hesten. Efter Junior gav mig et mærke i hjertet, så lærte Chandra mig at det ikke skulle gå mig på, men komme videre.
Rider altid med et kæmpe smil på læben, fordi jeg har den bedste hest :)

6/21-13

Nu har jeg haft Chandra i næsten 7 måneder, sikke tiden dog flyver..
Vi er kommet så utroligt langt. Nu har jeg endelig købt springsadel og det hele!
Vi har været til vores første stævne hvor vi tog den med storm!
Havde kun øvet programmerne 1 gang på hest og havde først lært dem dagen før stævnet og alligevel går ind og snupper en første plads og første udplaceret ud af 15 ryttere.
Jeg kom til at opvarme i alt for lang tid, det skal lige siges, jeg har ALDRIG lavet så meget nedsidning på hende, som jeg gjorde den dag. Jeg har fået konstateret låst bækken, så har ikke kunne sidde ned på hoppebolden før nu.
Chandra var fuldkommen underlig da hun kom ud på banen "Ehhh? hvor er springene henne??"
Hun blev fuldkommen underlig, kunne totalt mærke det på hende. Hun blev ret op og køre, ikke stress, men rigtig glad. Over 50% af alle heste stejlede, hoppede, sprang til siden eller spændte op, fordi de havde et vandingsanlæg ovre på den ene langside, som var farligt!
Men Chandra spændte en lille smule op, men slappede af igen. Folk sagde " Hold op en smuk hest" Selv dommeren kom over bagefter og sagde at det var en utrolig smuk hest jeg har mig!!!!!
Var fuldkommen målløs da dommeren kom over. Folk kom også hen til mig og var fuldkommen forelskede i hende.
Da jeg opvarmede, så lavede jeg lidt øgninger. Folk de stod med åbne munde og jeg kunne høre de sagde " Se! lige den hest, er du gal en god gang den har og nøj den er smuk!"
Og der var altså over 8 personer.
Så kunne bare sidde ovenpå hende og tænkte "Gal hvor er jeg heldig at jeg har fundet denne smukke hest og det min hest, kun mit et og alt!"

Vi har sprunget 105 cm. Sammen!
1 m. i okse, med halv anden meter mellemrum.
Vi springer 90 indtil videre i bane.

Med den hest kan jeg alt!


9/8-13

Så fik man sprunget 115 cm. På den skøre hest, i okse endda. Vi har øvet en del gymnastik spring og lidt højdespring. Men mest gymnastiskspring og bane. Selvom hun er en bøvl til tider i dressuren, så er hun den mest dejlige hest nogensinde.
Vrinsker altid når jeg kommer. Kan kalde på hende fra den ene ende af folden også kommer hun bare jernene med et ordentligt vrinsk. Så dejligt :)
Chandra er rigtig god til at gear de andre op. Tage nogle ræsere op af bakken i fuld hammer med buk og stejl og lidt forskelligt og gear de andre heste fuldkommen op. Haha !
Vi er nu begyndt at ride TREC og skal ride på Stor hestedag både lørdag og søndag til opvisning. GLÆDER MIG!
Vi skal også til TREC stævne i Roskilde i næste måned!
Og d. 28 skal vi til springstævne igen :D

Vi rider mange ture, tager tit en tur på 2-3 timer bare der ud af alene. Synes altid det er hyggeligt at bare være på tur, jeg stoler nemlig 100% på hende og ved hun ikke er bange for noget, så jeg er helt tryg ved at ride alene ture.
Chandra er en hest som der ikke findes mange af, en speciel hoppe, som er enormt svær at ride. Har haft nogle virkelig dygtige ryttere op som rider på meget høj plan. De kunne næsten ikke ride hende. Hun er en hest som tager lang tid at ride, men så snart man finder melodien, så gøre hun alt for en, pånær i dressuren :P Dressur gider hun bestemt ikke, det er noget værre pjat siger hun.




25/03-14

Nu har jeg haft Chandra i næsten et halvandet år.
Jeg har aldrig mødt en hest med så meget personlighed, så meget kærlighed. Kærligheden vokser for vær dag der går.
Jeg har flyttet Chandra fra min gamle gård til en ny, grundet jeg manglede noget socialt og undervisning.
Har en så glad hest, som har brudt igennem hegnet ind til de andre hopper, og er blevet så glad for at være på fold i enormt mange timer om dagen. Hun går ude i 9 timer minimum (kommer an på vejret). Hun vrinsker af de andre heste og ikke en sur mine, som hun gjorde på den anden gård.
Chandra fik også ordnet sadlerne og det hjalp meget på min ridning, så hun har meget mere plads.
Den hest elsker over alt at arbejde for rytteren, elsker at lave noget, elsker dressuren. Det har altid været hendes passion.
Chandra gennemførte sit første fejlfri distriktstævne her d. 24/3-14 med 105 og UDEN nogen stop og i 110 cm, desværre lige et bom, fordi rytteren lavede forkert afstand, men INGEN stop.
Mere end stolt af hende ! Solgt fordi hun ikke kunne springe over 1 meter, fordi hun stoppede på hvert spring.
Med kærlighed, omsorg, pleje og forståelse, der kommer man længest.

Glæder mig til at få undervisning af landstrænere og komme ud og starte minimum LA på hende her snart. Elsker den hest over alt i verden, og vil aldrig nogensinde af med hende.
Hun er mit et og alt.



Utroligt at jeg snart har haft den hest i 2 år.. Sikke tiden flyver.. Sikke gammel hun snart er.. Kan ikke tro at hun snart er 16.....

Jeg troede ikke jeg skulle holde så meget af den hest, men hold op det har også været en kamp at få hende rettet ind.
Takket være den hest, har jeg fået gnisten til så meget, hun har mindet mig om at man ikke skal give op på det man elsker, men kæmpe.

Takket være hende har jeg haft så mange gode tider, dog også dårlige.
Jeg er lykkelig for hvad jeg har opnået med den hest, har opnået at ride hos Jørgen Olsen, Claus toftgaard og landsholdsrytter.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Chandra Skovbo
Annonce