{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod - Laurberggaard's Ludwig [Tidl. part] 2004

5.406 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod - Laurberggaard's Ludwig

Fødselsår:
2004
Højde:
Ludwig blev i marts 2013 målt til 184 m. sko :-)
Han er stor, men stadig dejlig, og let styrbar.
Temperament
Bassemanden har et fantastisk temperament, han er kold overfor stort set alt. Han er virkelig en dejlig dreng :-)

På fold er han dominerende, men til en vis grænse. Han vil gerne lege med de andre heste, men hvis det bliver for meget for ham, går han sin vej, eller siger stop, med et spark, bid, hvin, eller hvad han nu kan finde på.
Gangarter
Skridt: Kan være lidt sløv, men han er jo kun under genoptræning, efter at have stået lidt stille, i året 11/12. Hans skridt kan dog være rigtig frisk og fremadgående. Han kan træde godt ind under sig selv, i skridt.

Trav: Hans trav er rigtig god. Dog har han temmeligt store rygsving, men det er fordi han er så lang, som han er. Han er min Giraf <3

Galop: Kæmpe galop, rigtig dejlig og flydende. Dog taber han sig selv noglegange, men han er god til at samle op igen, og bevarer koncentrationen.
Stævner
Jeg ved, at han har gået en LA1 med ejer, til 70,63%

D. 12/12-12
Aalestrup Natur Efterskole:
LD1 : 62,71 % - 1. plads
LC1 : 60,63 % - 1. plads

D. 5/5/13
ANE CUP 2013:
LC3 : 69, % - 1. plads
LB1 : 70, % - 1. plads

D. 21/11-2O13
Lukket stævne - ANE - Første stævne efter skade.
LC3 : 62,75% - 1. uplaceret
LB1 : 61,49% - 1. uplaceret

D.01/03-2014
AAHR's fastelavnsstævne
LC1 : 67,60% - han kiggede rigtig meget på alting, kunne ikke rigtigt koncentrere sig.
LB1 : 61,55% - changerede på begge volter, og bukkede hele vejen ned af den ene langside.. Bandit
Stamtavle
F - Churchill
FF - Cicero
FFF - Cor De La Bryére
FFFF - Rantzau XX

M - Skovlunds Game Light
MF - Midt-West Ibi Light
MFF - Ibikus
MFFF - Hertilas

FM - Ziska
FMF - Romino
FMFF - Ramiro Z

MM - Ramshøjs Gambling Row
MMF - Cannon Row
MMFF - Saville Row
Køn
Ludwig er en rigtig skøn Vallak, med både hjertet og hjernen på det rette sted.
Bemærkninger
Ludwig.. Ja - Hvor skal jeg starte?
Ludwig har virkelig reddet mig. Jeg har været helt nede i kulkælderen, da jeg fik den besked om, at Babbette - min elskede og ikke mindst bedste ven - aldrig blev ridehest igen. Min verden ramlede totalt sammen, men så kom Ludwig. <3

Ludwig er en erstatning for Babbette, men der vil ALDRIG nogensinde, være en hest, der kan tage Babbettes plads. Men tvivl ikke - jeg er bestem glad for Lulle.

Lulledrengen hjalp mig på rette spor, efter store overvejelser for at droppe ridesporten 100%
Hvis ikke det var Ludwig jeg havde fået, ved jeg ikke hvor jeg ville have været i dag. Jeg kunne ikke ønske mig nogen anden hest, til at hjælpe mig gennem de svære tider, som Babbette jo desværre ikke kan mere.


- Nu til Lulle <3 -
Ludwig er en dejlig stor dreng, på 180+, som har 4 høje sokker, og en stjerne.
Han er født D.13/06-2004, hvilket betyder at han er 8 år gammel.
Han er brændemærket på venstre lår, med en fin krone, og en lille bølge derunder. :o)


Ludwig og jeg har en super god kemi, på trods af, at jeg ikke har haft ham specielt længe. Det går bedere og bedere for hver dag der går, hvilket kun gør mig endnu mere glad for ham :-)


D.27/05-2013
I weekenden D. 24+26/05, var vi til dressurkursus ved Margit Ørum, hvor vi fik rigtig meget ros.
Margit Ørum har jo redet Ludwigs morfar, Midt West Ibi Light, så hun var rigtig interesseret i ham.
Hun sagde: "Han har en dejlig stor, og meget rummelig galop, han har en meget taktfast og flot trav. Jeg er vild med ham!"

Er rigtig glad for hendes kommentarer :-)

_____________________________________________________________________

D. 20/06-2013
Ludwig er påbegyndt changementer, og han klarer det rigtig fint. Med hjælp fra underviser Kristian Olesen og Torben Jæger Jensen går det flydende og hurtigt fremad. Dog syntes Bøffen det er en smule svært, og han er jo en herre af sin egen, så hvis han ikke gider gøre som han bliver bedt om, svarer han pænt igen ved at lette numsen til vejret. ;o)
Det er jo heller ikke altid lige sjovt at skulle arbejde hårdt, men som de gamle siger: "Det er ikke en tragedie, at man ikke når sine mål. Det er en tragedie ikke at have nogen mål at nå."
- Så sandt som det er sagt, og bestemt - Bøffen og jeg har tusindevis af ting vi skal nå, og jeg glæder mig til at gennemgå dem trin for trin, på ryggen af min bedste ven. Ludwig <333


D. 30/06-2013
Ludwig kom i går ud til en veninde at stå, hvor han skal blive sommeren over, hvilket jeg tror bliver rigtigt hyggeligt. Allerede nu, hygger han med de to ponyer han går med, og han er på trods af 'drengenes' leg igår, faldet godt til, og enes nu fint med dem begge.
Vi red en smule både i dag og i går aftes, og det gik rigtig fint. Dog er han begyndt at putte sig lidt, men jeg regner stærkt med at det går over, og hvis ikke, prøver vi et blødere bid :-)
Det var alt for nu - skal nok opdatere løbende!

D.21/O7-2O13
Det har været en fantastisk dag, bortset fra at Bøffen smed mig af. Camilla, Omeletten, Bøffen og jeg tog ud til Hornum sø, hvor vi badede med hestene, og bagefter tog vi en dejlig galop på marken ved siden af. Se evt. det første billede, her på hans profil :-)


D.O3/O8-2O13
Bøffen og jeg var til springtræning i dag, og vi lavede til sidst højdespring. Han kom op på 115!! er SÅ stolt af ham! Det er 9-11 gang han springer med rytter, og det går bare SÅ hurtigt fremad! Og han elsker det!
Det er en winwin situation! :-D


D.O4/O8-2O13
Vi sprang terræn i dag, og han var SÅ sød igen igen!
Han bliver dejligere og dejligere for hver dag, og jeg kan simpelthen ikke holde op med at elske det dyr. Han udvikler sig hver gang jeg rider på ham, og nu står den meget snart på stævne - Glæder mig! :-D

D. 27/O8-2O13
Bøffen var en skid i dag... Vi skulle på tur, i en halvstor flok med hestelinien, så hestene kunne vænnes til at gå i store flokke på tur, til at vi i uge 36 skal til Blokhus med hestelinien 13/14 på ridelejr.
Han var helt oppe at køre, havde mere end rigeligt med energi, for at sige det mildt. Han skridtede ikke en eneste gang, han stejlede, løb og galoperede på stedet flere gange.. Han er begyndt at få sine egne meninger, og der er begyndt at komme en masse hårde kampe, men jeg ved at vi nok skal komme igennem dem.
Nu glæder vi os til Blokhus, hvor jeg er sikker på at vi nok skal komme til at hygge os, på trods af hans gadedrenge lege, som han er begyndt på ;-)


D. 3O/O8-2O13
Jeg var på Brønderslev marked i dag, hvor jeg fik købt to par nye klokker til Bøffen, samt 2kg godbidder. Nu håber jeg han arter sig pænt, ellers holder godbidderne i lang tid :o)
- Vi er så småt ved at have styr på det hele, inden det hele går løs i Blokhus på mandag. Vi glæder os! :-)))


SMID KOMMENTAR OG BEDØMMELSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentér på:
Dansk Varmblod - Laurberggaard's Ludwig
Annonce