{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Hedebos Norma Jean [Tidl. part] 2011

1.251 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Hedebos Norma Jean

Fødselsår:
2011
Højde:
Ved ikke hvor høj hun er nu, men tror det forventede stangmål er omkring 170 :-)
Temperament
Hun er meget rolig af et plag at være. Hun er kærlig og tager nye ting meget pænt. Hun er dog stadig en hoppe og er til tider lidt stædig ;-)
Gangarter
Som det ser ud nu, har hun fine gangarter :-)
Stævner
Ingen :-)
Stamtavle
M: Locksli
F: Nikolaj Klintgård
MM: Surprise Flight XX
MF: Urprinz
FM: Anni Klintgård
FF: Urban Af Hvarre
Køn
Meget køn hoppe :-)
Bemærkninger
Hedebos Norma Jean bliver til dagligt bare kaldt for Jeanie.
Jeg har passet Jeanie siden foråret 2012 og er ekstremt glad for at passe hende :-) Jeg er altså Jeanies passer :-)
Jeanie er et utroligt kærlig plag, som gerne vil med ud og opleve verdenen. Hun går pænt med ude på tur, men kan være lidt utålmodig, når hun 'bare' bliver trukket rundt i ridehuset :-)
Da Jeanie ikke er så gammel, træner jeg kun basale ting med hende og tricks. Jeanie kommer (næsten) altid når man kalder/fløjter, hun har lært at smile, kysse, bakke, træde op på ting der er "farlige" (vandgrav, tæpper, osv), skubbe til bolden, ingen frygt for paraply, neje og løfte ben på kommando. Løfte ben på kommando er meningen skal blive til spanske skridt ;-) Hun er meget ivrig for at lære de ting, man vil lære hende, nogle gange lidt for ivrig til at hun kan stå stille :p
Over den tid jeg har kendt Jeanie, synes jeg, vi er kommet langt. I starten sparkede hun, når man striglede hende under maven og var ikke vild med at man gik under torvene, hvis hun var bundet. Hun turde heller ikke at gå særligt langt væk gården, men nu har vi trænet det, og hun er blevet meget bedere :-)


22/3 2013
Har ikke rigtig fået opdateret på Jeanie's profil, så jeg tænkte, at det var ved at være på tide.
Jeg har nu passet Jeanie i over 1 år :-o Guud, hvor er tiden gået stærkt med din lille prinsesse, og hvor har hun forandret sig meget. Hun har lært en del ting, men er lige nu kommet i en periode, hvor hun ikke lige helt gider, hvad jeg vil, men hellere vil gå sin egne vegne - den lille tosse ;-) Så nu er vi gået i "hård" træning igen, så hun kan blive sat lidt på plads.
I dag prøvede jeg at longere hende for første gang, og hun gjorde det bare så flot! Er helt vildt stolt over hende!! Hun kan normalt godt lide at gå helt tæt på mig i ridehuset, da jeg jo har godbidderne, så hun prøvede da også at komme hen til mig et par gange, men jeg fik hende ud på cirklen igen. Vi trænede ikke mere end 5 minutter, og det var selvfølgelig ikke perfekt, men når man tænker på, at det er første gang, så synes jeg, at det gik helt vildt godt!! :-) Min lille prinsesse <3<3<3
Kommentér på:
Oldenborg Hedebos Norma Jean
Annonce