{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Nick 1995

913 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadja Deschler
Kvinde | 26 år | Oprettet: 16. jul 2008


Tysk Varmblod Nick

Fødselsår:
1995
Højde:
145
Temperament
Meget varm men blød i munden, og nem at styre og stoppe. Da vi købte ham var han meget bange og varm, men han er faldet meget til ro og i dag kan jeg gøre næsten alt med ham.
Gangarter
De er alle rigtigt gode, hans trav og galop er meget stor, og pæn og han har meget rygsving. Han har bedere gang end mange store godt gående heste, og en fantastisk fri trav.
Stævner
En del i spring på distriktsplan mest lb og la, da han blev syg da han var blevet klar til mb.
Stamtavle
Meget god stamtavle, faren er en tysk avls hest der hedder Nantano.
Køn
Vallak og meget smuk
Bemærkninger
Nick er en meget tilidsfuld hest, der binder sig meget til sin rytter. Vi ved ikke helt præcis hvad han har lavet inden hende der havde ham før mig fik ham, men jeg har sprunget ham og nu rider vi mounted games. I 2010 blev han opereret for kolik og fik derfor fjernet en meter tarm, men han er kommet rigtigt fint tilbage igen, han er dog ikke lige så glad for at springe meget højt længere pga. arvæv. Før han blev opereret sprang vi baner på ca 120 til træning og han sprang over alt, nu er han ikke så glad for at springe meget over en meter, men han går games i stedet og det gør han fint, han har dog lidt problemer med at gå frem i ophoppene men det prøver vi at lære ham. Jeg startede med at ride mounted games i vinteren 2011 og der startede jeg på ham, han er meget hurtigt og han er rigtigt god til at vende meget småt.
Vi er meget knyttet og han gør alt hvad jeg ville have, og ville meget gerne arbejde og lave noget, tror aldrig jeg har været så knyttet til en hest som jeg er til ham, også fordi vi har været igennem så meget sammen. jeg håber på at få en lang fremtid med ham og games mange år endnu.
Her er et link til en video af mig og Nick der går mounted games fra DM hold:
http://www.youtube.com/watch?v=MMPWUIKXMv4
Kommentér på:
Tysk Varmblod Nick
Annonce